Zamieszczone przez loyd
EnergyLandia - Zator
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Agamek12rymeks, no ale teraz wejście na cały dzień to 29zł od osoby (a ostatnio są promocje na Groupon - 4 osoby wchodzą za 75zł - https://www.groupon.pl/deals/gl-groupon-sp-z-o-o-365).
To bardziej ma być prezent dla dzieciaków niż dla mnie i skoro im się podoba, to będą pewnie miały.
Ogólnie Rabka się dość rozwinęła.
Napisz później jak było.
Miłej zabawy.Octavia 3 RS TSI
Octavia 2 BXE +
Komentarz
-
-
Byłem wczoraj (niedziela) w Rabkoland. Pogoa słoneczna, około 20-22stC. Wszedłem o 10.00 i wyszedłem o 15.00. Do 13.00 właściwie wszystkie atrakcje dostępne bez stania w kolejce, później już zaczęły robić się kolejki. Starsza córa (9 lat) zachwycona, młodsza tak średnio (ale młodsza nie lubi "gwałtownych" atrakcji). Ceny w barach raczej normalne. Generalnie nieźle.
Dziś jeszcze czeka Zator
Komentarz
-
-
Jestem też po Zatorze. Bardzo przyzwoity park rozrywki (mimo, że kolejka F1 i Park Wodny wciąż w budowie) . Ale: dla młodszych dzieciaków (takich jak moje: 6 i 9 lat) Rabkoland zdecydowanie wystarcza (to lepszy wybór) i jest zdecydowanie tańszy i mniej oblegany.
Co do Zatora: Dziś byliśmy już na samym otwarciu (dziś jest poniedziałek!), ale była masa dzieciaków z "zielonych szkół", więc część parku przeznaczona dla starszych od samego początku była oblegana i tworzyły się spore kolejki (do najlepszych atrakcji stałem po 20-30 minut). Tak więc trzeba brać pod uwagę fakt, że jak jest ciepło, to Zator jest naprawdę oblegany nawet w ciągu tygodnia. Gastronomia na szczęście nie powala finansowo (ale nie jest też tanio): lody 5zł, mała pizza 10zł, rosół 8zł, napój 0,5l 5zł, kaszanka 8zł, kiełbasa 10zł, kebab 14zł.
Chciałbym jeszcze wpaść do Chorzowa, ale moje dziewczyny nie są tym pomysłem zachwycone.
Komentarz
-
-
Agamek12, w tym regionie masz jeszcze dream park OCHABY"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
w Wesołym Miasteczku z dzieciakami byłem chyba tydzień po otwarciu sezonu. Ludzi dużo nie było, z wielu atrakcji nie trzeba było nawet wychodzić do kolejki. Ale strasznie rozkopane wtedy było. Plusem tylko że najeździliśmy się za wszystkie czasy To już nie to co było kiedyś :?
Odnośnie oszczędności kosztów polecam Parkmania.pl - tam od 2012 korzystam z karty. Czasem wystarczy wizyta w jednym parku aby zwrócił się zakup karty.
A jak kogoś interesuje mapa parków i atrakcji w PL polecam ebook https://www.parkmania.pl/downloads/E...zrywki2016.pdf
Komentarz
-
-
Trzeba się wybrać w wakacje i przeżyć to :szeroki_usmiech"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Niedawno byłem w EnergyLandi i dodam też swoją opinie. Było super. Byłem z rodziną i każdy był zadowolony. Atrakcji jest sporo dla każdego przedziału wiekowego. park wodny fajny, kolejka F1 wgniata w fotel. Polecam ten park. Niektórzy piszą, że drogo, ale jak przeliczyć na tyle atrakcji co tam jest, to naprawdę drogo nie jest. Ja napewno wrócę tam za rok.
Komentarz
-
-
Byłem w Energylandii w zeszłym roku, jadę i w tym, bo dzieci nie dają mi spokoju, ciągle pytają kiedy pojedziemy.
Widziałem na stronie, że ceny poszły o 10 zł w górę za każdy bilet w stosunku do zeszłego roku oraz nie ma już biletów rodzinnych, ani 2+1 ani 2+2.
Trzeba się wyszaleć w tym roku, bo za rok pewnie będzie znowu drożej
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spjByłem w Energylandii w zeszłym roku, jadę i w tym, bo dzieci nie dają mi spokoju, ciągle pytają kiedy pojedziemy.
Widziałem na stronie, że ceny poszły o 10 zł w górę za każdy bilet w stosunku do zeszłego roku oraz nie ma już biletów rodzinnych, ani 2+1 ani 2+2.
Trzeba się wyszaleć w tym roku, bo za rok pewnie będzie znowu drożej
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12No nieźle... 336zł za rodzinę 2+2 to chyba 60zł więcej niż ja płaciłem miesiąc temu kiedy były jeszcze bilety rodzinne...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zapsZamieszczone przez Agamek12No nieźle... 336zł za rodzinę 2+2 to chyba 60zł więcej niż ja płaciłem miesiąc temu kiedy były jeszcze bilety rodzinne...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blLEMUR_, sprobuj w hotelu Olimpijskim w Oswiecimiu.
Jedyne do czego można się przyczepić to śniadań. Dzięki, zdecydowanie polecam jako baza wypadowa.
Komentarz
-
-
-
OK, już wiem. Szafki są po 2zł - ale po każdym otwarciu trzeba wrzucać kolejne 2zł. Tak czy siak to wygodne rozwiązanie, bo i tak taniej wychodzi wnieść np. swoją wodę i trzymać ją w tej szafce i płacić za każde otwarcie niż kupować ją na miejscu za duże pieniądze. Kababy po 14zł, mała pizza 10-14zł, hot-dog 8zł, piwo 8zł, napoje 0,5l 5zł, rosół chyba 8zł...
No i jak w zeszłym roku - w tygodniu między 11.00 a 16.00/17.00 w parku gania pełno gimnazjalistów, więc trudno dostać się na ciekawsze rozrywki, ale po tej godzinie gimbaza znika i kolejki stają się o wiele krótsze - czas oczekiwania na wejście do atrakcji nie przekracza 5min. Warto więc poczekać do końca godzin otwarcia.
No i powyżej 140cm wzrostu dzieciaki płacą pełną kwotę - za naszą rodziną 2+2 z parkingiem zapłaciłem 391zł - jak na polskie zarobki to zdecydowanie drogo...
Komentarz
-
Komentarz