Z grubsza kartą bankomatową,pozostałości "zwałkować"palcem.Podłoże musi być suche.Jeśli zajdzie potrzeba,przepolerować,ale raczej nie przypuszczam,aby zaszła potrzeba.
TRafne decyzje
Zwiń
X
-
TRafne decyzje
Panowie mamy finał MŚ w siatkówce
Dlaczego ?
- Mocna liga krajowa - NAJWAŻNIEJSZE (nie wiem jaki procent graczy z najlepszych 6 zespolów gra w Polsce ale napewni nie mały)
- PZPS - to nie PZPN - i nie mam pytań
- Kibice - starsi, młodzi, dzieci , rodziny - aż chce się tam być - wielki szacunek dla kibiców , piękne widowisko stworzyli
- DRUŻYNA - super sprawa chłopaki poskładali niemożliwe puzzle do ułożenia
Gratulację
PS - proszę o nie mieszanie Pana Solorza do wszytkiego - porozmawiajmy o drużynie itd.
-
-
Ja oglądałem Emocje niesamowite. Co do siatkarzy niemieckich to ponad połowa gra w pluslidze"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
krissos,
Moim zdaniem wybór trenera był kluczowy ! (choć jak się dowiedziałem KTO został trenerem, zwątpiłem)
Ale wybrali "chłopaczka" (jak na wiek trenera oczywiście ) a facet zna wszyskich z Polskiej ligi - bo grał tam w poprzednim sezonie , i poskładał zespół ( żaden trener od prawie 10 lat nie powołał Wlazłego (pomimo że jest uznawany za jednego z najlepiej atakujących) - bo gwiazdorzył)
A "młody" się z nim dogadał.
Od kilkunastu lat "bawię" się w siatkówkę i uważam że w "tym tempie" za kilka lat ten sport będą chciały uprawiać nasze dzieci i to mi się bardzo podoba
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hubert78bo gwiazdorzył)
zarządał, żeby go zrobić kapitanem drużyny albo nie graprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
To przez Monte się tak zmienił :twisted:
Mecz oglądałem, niesamowite widowisko, niesamowity mecz.. Wg mnie mamy cholernie mocny skład oraz mocne rezerwy, można kimś zawsze zastąpić. Włosi np bez Ivan Zaytsev nic nie grają.
Swego czasu Georg Grozer grał w Resovi.
Mam nadzieję, że w końcu ten sport znajdzie dużo dużo wyżej niż słabiutka piłka nożna której nie lubię.była Skoda Octavia 1.9 TDI 110KM 2000
a teraz Skoda Octavia 1.8T 180 RS 2004
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=87072
https://goo.gl/photos/NaMK4R1TM5eWMCQZA <-- album
Komentarz
-
-
Ja się chłopaki nie ogarną i zagrają tak nieporadnie dziś z Brazylią to będzie szybkie 0:3
hubert78, Co do trenera to też po wybraniu stwierdziłem że to jakieś jaja, gość bez doświadczenia trenerskiego i ma trenować drużynę która ma wygrywać z najlepszymi. Udało mu się stworzyć zespół. Czasem tylko boi się zastąpić zmiennikiem zawodnika któremu nie idzie i trzyma go na siłę, a zmienników mamy dobrych do tego większość drużyny jest bardzo młoda więc przyszłość przed nimi, miejmy nadzieję że jeszcze nie raz będziemy się ciszyć z ich zwycięstw :szeroki_usmiech Chyba że najlepiej blokujący w tych mistrzostwach znowu będzie blokował transmisję :diabelski_usmiech
Jak powstał Antiga
'Wynalazek' - kartkę z napisem tej treści nosił na piersi dziennikarz 'Przeglądu Sportowego' Kamil Składowski po meczu Polska - Niemcy. To efekt przegranego zakładu z prezesem Polskiego Związku Piłki Siatkowej Mirosławem Przedpełskim. Gdyby polscy siatkarze nie zdobyli medalu mistrzostw świata, kartkę nosiłby prezes, który kadrę powierzył niemającemu żadnego doświadczenia w trenerce Stephane'owi Antidze. Pod wodzą Francuza biało-czerwoni zagrają w niedzielę o złoto z Brazylią. - Wiedziałem, że tak będzie - mówi Przedpełski w rozmowie ze Sport.pl. Relacja na żywo z finału w niedzielę w Sport.pl od godz. 20.15"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
[quote="Iqwan"]Mam nadzieję, że w końcu ten sport znajdzie dużo dużo wyżej niż słabiutka piłka nożna której nie lubię[/quote
popieram
gdyby na siatkę szła taka kasa jak na tych debili co to do bramki nie mogą trafić to dopiero wtedy mielibyśmy dobre osiągnięcia
i jakoś kibolstwa też na meczach siatki nie ma :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lu5aszDziś 20.15 cała Polska przed TV!!!"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krissosZamieszczone przez lu5aszDziś 20.15 cała Polska przed TV!!!If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
krissos, oby Kevina na święta nie zakodowali !!była Skoda Octavia 1.9 TDI 110KM 2000
a teraz Skoda Octavia 1.8T 180 RS 2004
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=87072
https://goo.gl/photos/NaMK4R1TM5eWMCQZA <-- album
Komentarz
-
Komentarz