piramida, brąz magnetic robi robotę, widziałem na żywo ja bym pod uwagę wziął jeszcze szary business
Koniec Swiata ???
Zwiń
X
-
Koniec Swiata ???
Brak slow moze w taki wiek wszedlem a moze udziela mi sie ogólna głupota. Nie wiem, ale postanowilem sie z Wami podzielic moimi ostatnimi obserwacjami:
Rosja najeżdża Ukraine ( nie obchodza mnie w tym momencie przyczyny )
* wszyscy o tym wiedza ze to ruskie zoldaki ale nikt nic nie mowi
* ruscy rozp... pasażerski samolot ( ze zdjec w 100% nie widac ze to rosyjskie wyrzutnie uciekaja na teren Rasyji ) an Holendrzy nalerzy ostroznie sie wypowiadac do puki nie bedziemy pewni co do przyczyn katastrowy bo jeszcze nie wiadomo co to za szybkolecace obiekty podziurawily kadlob samolotu
*Niemcy wysylaja kilka Eurofighter'ow na obrone krajow baltyckich ))) ( duma technikii lotniczej europy ledwo kupy sie trzyma), czolgi i transportery wiecej w warsztatach nich na poligonach a smiglowce i transportowce nie powinny tak naprawde wogole latac-to stan armii Niemiec
*Polska Armia w jakim stanie jest nie wiem (widzialem piekny czolg w necie polskiej produkcji ale znajac polska polityke projekt albo zdechnie albo zostanie sprzedany
*politycy oskarzaja sie nawzajem ze to ci inni sa winni i ze jak ja dojde do wladzy to bedzie pieknie...
*w tv tylko chlam, nagie piosenkarki trzesa wszystkim co tylko maja za miast spiewac
**jak pokazala eurowizja nie wystarczy byc kobieta trzeba byc czyms pomiedzy i miec brode by wygrac w dzisiejszych czasach...
**Afryka - ebola
wow
az chce sie zyc
Ostatnio w drodze na trening zwrucilem mlodemu Niemcowi ( Turek) uwage bo ten tak poprostu idac wyp...gazete . Poprosilem by ja podniósł i do kosza wyrzucił . Po malej wymianie zdan wziol ja i zaniusl do kosza.
dla czego o tym pisze ??? a no z tego powodu ze nie ma juz swietosci na tym Swiecie gdzie sa wartosci ktore powinny byc dla normalnego czlowieka oczywistoscia ??? Pomoc starszym, nie smiecic , dzien dobry powiedziec, nie wrzeszczec w nocy na balkonie...
wszyscy tylko narzekaja i narzekaja wnni sa zawsze inni...atakowani jestesmy chlamem i juz powoli uznajemy go za normalnosc...
Czy nikt nie widzi ze biale jest biale a czarne to czarne nie wspominajac o calej gamie kolorow pomiedzy???
Nikt nic nie robi bo boi sie konsekwencji. komformizm i egoizm...
Straszne .
czasami mysle ze w zakonie zamknietym na 4 spusty czlowiek jest szczesliwszy...
-
-
likoss, ugryzło cie coś dzisiaj wieczorem, że wzięło cię na takie przemyślenia? :szeroki_usmiech
Prędzej Putin najedzie Polskę niż nastanie koniec świata :wink:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
likoss koniec świata raczej nie (mam nadzieję). Powstrzymali się od "grzybów" w czasie zimnej wojny a nie raz było o włos. To chyba teraz też. Ale za to wizja świata jak dla mnie jest coraz czarniejsza. I w sumie już mi nie przeszkadzają te brak szacunku na co dzień w obliczu tego co nam grozi ze strony ruskich czy tych islamistów. To może być początek końca.
Komentarz
-
-
Jeszcze tak temacie... Zdążyłem wrócić od rodzinki z imprezki - chrzciny. Przybył nowy członek. Otwieram neta, a tu wiadomość o śmierci 36 letniej A. Przybylskiej. Zostaje młody mąż, troje małych dzieci, odchodzi młodziutka i normalna dziewczyna, nie jakaś poj...na celebrytka. I co widzę... Fakt pod artykułem o jej śmierci zamieszcza ankietę, czy lubiłes role Przybylskiej, czy nie. I czy ten świat nie zmierza do upadku? Liczy sie tylko sensacja, kasa i wyścig, kto pierwszy - zero ludzkich uczuć.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
likoss, kazda cywilizacja zaczyna swoje narodziny, przechodzi etap rozwoju, rozkwitu, aż osiągnie swoje apogeum i zaczyna pożerać swój własny ogon.
Zbyt długo nie było wojny, ludzie nie czują zagrożenia i głupieją. Pokolenie powojenne zachowało ciągłość przekazywania kultury i doświadczenia z pokolenia na pokolenie. Chyba około pierwszego woodstocku to się chyba zaczęło psuć i zaczęliśmy kroczyć w dół, bo "rodzice" zaczęli być zgredami bez autorytetu.
O ironio w dzisiejszych czasach część starszego pokolenia nie chce stanowić wzorców (kto chciałby być wzorcem na którego leją...) a goni się z młodymi w konkursie kto jest głupszy...
tak mi się wydaje.
[ Dodano: Nie 05 Paź, 14 23:23 ]
Zamieszczone przez Alonzo_likoss koniec świata raczej nie (mam nadzieję). Powstrzymali się od "grzybów" w czasie zimnej wojny a nie raz było o włos. To chyba teraz też.
Kiedyś, było Dwóch Kierowników, jeden był w Moskwie, drugi był w DC. Piękno i stabilność tamtych czasów polegały na tym, że w czasach rekordowego rozkręcenia wyścigu zbrojeń, u sterów stali mimo wszystko ludzie mający świadomość konsekwencji swoich decyzji, a technologia jądrowa nie znała demokracji. Obydwie strony wszystkie elementy układanki (ludzi, technologię, materiały) trzymały skrupulatnie za ryj i nikomu nie przyszło do głowy, by zacząć dokumentacjami handlować po jakiś psiakistanach czy innych górnych woltach.
Kiedy zaczęto liczyć kasę, po obydwu stronach oceanów Szefowie Dwóch Wielkich stracili mandat trzymania "okularników" na krótkich smyczach, co spowodowało, że zarówno know-how jak i materiały zaczęły się szwędać na bazarach całego dzikiego świata i pojawił się problem.
Podczas Kryzysu Kubańskiego, niezależnie od tego, jak wydawało się to szaloną zabawą, obydwie strony zdawały sobie dokładnie sprawę z tego, czym się skończy zapoczątkowanie tego bałaganu z naciskaniem Wielkiego Czerwonego Guzika. Teraz dużo więcej dużo bardziej nieodpowiedzialnych idiotów ma dostęp do decydowania o tym, co robić z odpadami nuklearnymi i z tego powodu jesteśmy coraz bliżej zupełnie innego scenariusza zabawy materiałami radioaktywnymi.Pozdrawiam, Robreg.
----
furmanka.blogspot.com fan ;-)
Komentarz
-
-
Spokojnie..."państwo islamskie" niedługo opanuje świat i się skończy rozpasanie i rozpusta :diabelski_usmiech ... a wtedy górnicy czy Ukraina przestaną być ważne bo wszyscy będziemy mieli jednego wroga, spotkamy się na froncie, napijemy wódki, a potem pogonimy niewiernych jak to nie raz robili nasi przodkowie...mam nadzieje, że tego rodzaju "reset" nie jest od dłuższego czasu "planowany"...Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
kmink, "oni" są gotowi złapać za kałachy i maczety, ciągle się w tym szkolą, po "naszej" stronie euroazji większość będzie myślała (zgodnie z przysłowiem, że głupio jest zginąć pierwszego dnia wojny) jak złapać ostatni samolot .... tylko GDZIE??? U nas co? pogonisz do broni metroseksualnych panÓF, zastanawiajONCYCH siEM, czy im do tFASZy w beżowym, czy w rURZowym lakierku? żeby się panom mejkap nie rozmazał, czy manukur nie popsuł....Pozdrawiam, Robreg.
----
furmanka.blogspot.com fan ;-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez likossPomoc starszym, nie smiecic , dzien dobry powiedziec, nie wrzeszczec w nocy na balkonie...
Zamieszczone przez robregChyba około pierwszego woodstocku to się chyba zaczęło psuć i zaczęliśmy kroczyć w dół, bo "rodzice" zaczęli być zgredami bez autorytetu.
Zamieszczone przez Alonzo_Powstrzymali się od "grzybów" w czasie zimnej wojny a nie raz było o włos.
Komentarz
-
-
robreg, o tym samym myślałem ... o tych współczesnych "wojownikach" w różowych okularach
Fakt faktem, że w prymitywnej wojnie liczy się męstwo, siła i wola walki...no i oczywiście wyszkolenie...myślę, że pognilibyśmy to towarzystwo dosyć szybko zanim jeszcze nasze "panie" dobrały by odpowiedni makijaż do wyjścia na front ;-)Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Końcem świata dla mnie jest robić takie błędy ortograficzne jak co niektórzy ... :roll:
Zamieszczone przez likosszwrucilem mlodemu Niemcowi ( Turek) uwage bo ten tak poprostu idac wyp...gazetByła O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez likossTo czy ja czy ktos Inny pisze gramatycznie i bez bledow czy tez nie jest rzecza drugorzedna.Nalerzy skupic sie raczej nalezy na meritum tego co napisalem.
2. Off Topic Off Topic`iem ale do jasnej cholery ludzie, to jest forum motoryzacyjne a nie "Urzekła mnie Twoja historia" w Polsracie czy innym Tefałenie.
Przerażają mnie coraz bardziej "Tematy" tu poruszane... :roll:Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiZamieszczone przez Wallyw PolsracieByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez likossNalerzy skupic sie raczej nalezy
likoss, nie bierz tego do siebie ;-) mnie po prostu wychował słownik ortograficzny i stąd "gryzą" mnie błędy ortograficzne :-) a dzisiejsze przeglądarki internetowe błąd Ci podkreślą lub nawet automat je zmieni ale spoko bo to nie o tym jest ten temat.
Ogólnie mógłbym zrobić tu niezły wywód na temat tego co się na świecie i w tym durnym kraju dzieje, tylko co to zmieni? Moje gadanie nie ma i mieć nie będzie żadnego wpływu na poprawę stanu umysłu czy formy bycia i egzystencji.
Po prostu okradną nas, wyru..ają a na starość będziemy żreć mirabelki.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniakPo prostu okradną nas, wyru..ają a na starość będziemy żreć mirabelki.superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
oolsztyniak, ciesze sie ze zauwazasz bledy ale nie bierzesz pod uwage faktu ze nie jestem w Polsce i nie man polskiego oprogramowania. No ale casami jest prosciej dana sytuacje tylko z jednej perspektywy zinterpretowac.
Pomijajac ten Fakt wlasnie ta dyskusja pokazuje o co mi chodzilo i o czym pisalem. .
Zajmujemy sie pierdolami zamist tym co jest wazne! Raza Cie moje bledy trodno. Wybacz nie potrafie lepiej.
Fakt to jest forum motoryzacyjne ale dzial w ktorym o wszystkim pisac mozna. Przeciez i posiadacze szkodnikow potrafia myslec a przynajmniej powinni.
Komentarz
-
Komentarz