Kolega :Prezesa gościł będzie no no tylko nas tam nie obgadywac bo cholera czkawkę dostaniemy :szeroki_usmiech
Hosting - co polecacie?
Zwiń
X
-
A ja dodam cos innego, bo czesto ktos tu narzeka ze wrzuca fotki na imagiki i inne fotki, gdzie po kilku miesiacach foty sie kasuja, albo otwarcie wiekszej to kwestia przeklikania kilku stron.
http://gbzl.pl/ - 10GB=10zl netto/rok
Jak ktos nie wysyla setek GB danych i ma to leciec 100Mbit to tamten hosting daje rade.
Home jest dobry, ale tani nie jest. Tak samo z odnowieniem domeny u nich.
Komentarz
-
-
Ja się kiedyś wkurzyłem, żeby bulić za nie wiadomo ile za rzeczy oczywiste, więc postawiłem swój własny serwer :diabelski_usmiech
Owszem korzystam z home.pl, ale tylko maile i dns u nich działa, całe www mam u siebie.
Maila wywaliłem, bo nie było czasu na zabawy, ale bynajmniej nie mam problemu z miejscem na różne swoje zasoby...
Jak mam mało miejsca, to kupuję większy dysk i po sprawie :P
Łącze też wystarczające, więc się nie martwię :wink:
Jeśli ktoś potrzebuje, to pisać maila. Na pewno się dogadamyO2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm
Komentarz
-
-
Witam Pany
Mam do Was pytanie.
Jaki hosting polecacie w celu wrzucenia zdjęć i późniejsze wykorzystywanie ich do akcji na allegro.
Moja żona jest obecnie na etapie poszukiwania ów hostingu. Próbowała korzystać z hekko.pl jednak, że na aukcjach nie wyświetlały się żadne zdjęcia.
Pozdrawiam
Eryk
Komentarz
-
-
Ja mam na http://www.gbzl.pl/ i w zupelnosci daje to rade. Wyswietla sie zawsze, koszt smieszny i nie ma problemu z klikaniem w reklamy czy tym, ze foty same sie skasuja po kilku tygodniach.
Cos zle bylo robione, bo serwer to serwer i foty musza byc, moze byl problem z zapisem typu *.JPG vs. *.jpg
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftJa mam na http://www.gbzl.pl/ i w zupelnosci daje to rade. Wyswietla sie zawsze, koszt smieszny i nie ma problemu z klikaniem w reklamy czy tym, ze foty same sie skasuja po kilku tygodniach.
Cos zle bylo robione, bo serwer to serwer i foty musza byc, moze byl problem z zapisem typu *.JPG vs. *.jpg
Komentarz
-
-
Jak potrzebujecie jakieś zdjęcia hostować, bądź inne pliki - mogę pomóc.
Jedynie obsługa póki co tylko przez maila do mnie.
Mam swój własny serwer, a jedyne co mnie ogranicza, to ilość miejsca na dyskuO2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm
Komentarz
-
-
aby nie śmiecić zapytam tutaj i jestem w tym zielony więc bez podśmiechujków
Mam wykupioną domenę i chciałbym:
1. prostą do bólu stronę firmową gdzie znalazłoby się parę informacji odnośnie firmy i kilkanaście zdjęć w galerii
2. mieć do niej 3-4 adresy mailowe (pojemność 1 "skrzynki" to 5-10GB)
kto i za ile się tego podejmie ?Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
Komentarz