macherstudio, właśnie jakieś małe to kombi. We 2 jak jeździliśmy nad morze czy w góry to cały bagażnik był potrzebny. A teraz jeszcze wózek. Box na dach jak nic trzeba będzie kupić. Chyba że dostanę pozwolenie na S3.
Studio tatuażu/tatuator namiar potrzebny
Zwiń
X
-
Studio tatuażu/tatuator namiar potrzebny
Panie i Panowie,
poniżej zdjęcie tatuażu, który planuję (coś w podobie) sobie zrobić :szeroki_usmiech
Studio tatuażu w Wawie, w którym się o to zapytałem zaśpiewało mi tak zaporową cenę, że odebrało mi mowę :wink:
I w związku z powyższym poszukuję tatuatora (może jest taki na forum :szeroki_usmiech ),
który mi wyceni zrobienie czegoś takiego.
Albo da namiar na studio (50/100 km od Warszawy).
Jak już się taki znajdzie podam cenę jaką mi zaśpiewano aby nie podbijać kosztu
Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
-
-
Nie pomogę w poleceniu tatuatora, ale szacuję za wykonanie krzyknięto ok 5 tys.
Zastanów się jednak nad przyjęciem oferty renomowanego studia tatuatorskiego, nawet w cenie znacznie wyższej niż oferta nie do końca potwierdzonej jakości "artysty" poznanego na forum, a poleconego przez osobę którą znasz zaledwie z nicka.
Jak by nie patrzeć projekt tatuażu jest mocno rozbudowany, a ekspozycja będzie otwarta, więc każdy ewentualny mankament będzie mocno rzucał się w oczy.
Uważam że realizując tego typu projekt "dziary", nie ma miejsca na kompromisy. Albo wykładasz kasę i cieszysz się z pięknego dzieła, albo szukasz oszczędności które przełożą się na jakość tatuażuPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
wróg, jakby to było 5 to bym nie pytał
i tak wiem, że studio to studio ale cena naprawdę zabiła
no i nie mam zamiaru zrobić tego u kogoś, kogo ktoś zna przez kogoś, bo ten ktoś, kiedyś komuś zrobił dziarę
już się pogubiłem :lol:Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Wally, ale tatoo kozackieSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Wally, zajebista dziara,sam o takiej marzę ale nie pasuje mi do obecnych :/
spytaj o cene w azazelu http://azazel.pl/ Ja robiłem u niech jakiś czas temu nie wiem jak teraz cenowo ale mogę smiało polecić. masz PW-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Wally, już Cię dopadł kryzys wieku średniego skutkującego zamiarem zrobienia czegoś szalonego??? Nie lepiej dozbierać trochę grosza i kupić jakiegoś fajnego kabrioleta, przeżyć jakąś fajną przygodę lub pojechać "na koniec świata"?
Z takim tatuażem w wieku 80+ lat będziesz wyglądać przecież idiotycznie, a wnuczki będą się Ciebie wstydzić...
Ale ja tam nie wiem... w każdym razie ja bym tego sobie nie zrobił.
Sorry za OT...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mirek_p11Agamek12, de gustibus non est disputandum
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Z takim tatuażem w wieku 80+ lat będziesz wyglądać przecież idiotycznie, a wnuczki będą się Ciebie wstydzić...
2) za te 40 lat raczej taki rękaw nie będzie szokujący, poza tym myślę że do tego czasu pojawią się inne sposoby "upiększania" o wiele bardziej szokujące zwłaszcza w dzisiejszych realiach. 40 lat temu dla wielu z ówczesnego pokolenia szokujące były kolczyki w uchu mężczyzny :lol:
Wally, Popieram - sam bym chętnie poszedł w tą stronę, niestety korporacyjne styl pracy nie pozwala mi na taką ekstrawagancję lacze2Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
Jak długo trwa zrobienia takiej dziary?superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Agamek12, kryzys wieku średniego mam za sobą - mam skodę :lol:
parę tatuaży mam za sobą i po prostu mi się to podoba :szeroki_usmiech
W wieku 80 lat to raczej już będzie mi wszystko zwisało a od kabrio dostaję kataru :lol:
no_fear, zawołali niedużo mniej :shock:
wróg, u mnie podobnie z korporacją ale od czego jest długi rękaw :diabelski_usmiech
piramida, powiedzieli 6-7 całodziennych sesji :diabelski_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Wally, myślę że robota takiego tatoo jest warta do 10kzł, pewnie w garażu można by taniej ale nie o cenę chodzi a o efekt bo nie sztuka zapłacić taniej i w lecie chodzić z długim rękawem :lol:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Cena jaką mi zaśpiewali na dzień dobry to ok. 12k +/- 1,5 a po rozmowie i rabacie zeszli do ok. 10k +/- 1,5k i to nie u najlepszych w PL ,
więc nie ukrywam, że trochę mnie to zaskoczyło.
Zdaję sobie sprawę z tego, że nie będę robił u kogoś za 2k w garażu,
bo projekt jest za bardzo skomplikowany i będzie robiony na 100% w studio no ale liczyłem, że będzie to wydatek do 7k i dlatego podpytuję :szeroki_usmiech
Na dzień dzisiejszy kolejne studio (Rock'n'Roll Tattoo Wawa)zaproponowało max 7k (ok. 5 sesji )
i uważam, że jest to normalna cena a z ich strony jak polookałem to można wyrwać rabat na całodzienną sesję -200, więc może to oscylować koło 6k.
Zapodałem jeszcze zapytanie do kilku poleconych i poczekam na odpowiedź.
Generalnie znając życie wcześniej czy później rękaw będzie :diabelski_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
RALF, do nich też wysłałem zapytanie i odpowiedzieli, że u nich wyjdzie koło 6k (6 sesji po 1k) :szeroki_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
Komentarz