__atomek__, wszystko możliwe, ale za 3-cim razem to już mi się śmiać zachciało :lol:
jaki bank z prostym interfejsem?
Zwiń
X
-
jaki bank z prostym interfejsem?
mbank zamknął mi stary interfejs i muszę się przestawić na obsługę nowszego co niestety źle mi idzie :-( Zatem pytanie do koleżanek i kolegów - jaki bank w Polsce ma prosty tekstowy interfejs taki, w którym jest rachunek, jego stan i kilka linków z cyklu przelew, telefon. No i oczywiście jest bezpłatny (w sensie prowadzenie konta, karty, wypłaty z bankomatów - oczywiście przy zachowaniu jakiś obrotów na rachunku). Ja na chwilę obecną nie rozróżniam funkcjonalności "pasaż" od "market" ani korzyści jakie to dla mnie niesie, podobnie jak tego że konto firmowe (dz. gosp) mam na innej "tożsamości" niż prywatne i oszczędnościowe.
A może istnieje jakiś serwis gdzie można zobaczyć jak wyglądają screeny ze stron obsługowych banków?
pozdrawiamsotdi
-
-
sotdi, Eurobank ma dość prosty interfejs przy koncie online. Jest darmowe przy wpływach min. 1500/miesiąc, wszystkie bankomaty w kraju za free, karta za free pod warunkiem płatności na sumę chyba 300 zł w miesiącu. Do konta osobistego (typowy ROR) dostajesz jedno konto oszczędnościowe z dziennymi odsetkami. Ale zasada też jest prosta - mała kasa = mały zarobek. Niestety jeśli chodzi o oprocentowanie to zdecydowanie nie są w czołówce - nie tylko konto, ale lokaty też bez większego trudu znajdzie się lepsze.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikisotdi, Eurobank ma dość prosty interfejs przy koncie online. Jest darmowe przy wpływach min. 1500/miesiąc, wszystkie bankomaty w kraju za free, karta za free pod warunkiem płatności na sumę chyba 300 zł w miesiącu. Do konta osobistego (typowy ROR) dostajesz jedno konto oszczędnościowe z dziennymi odsetkami. Ale zasada też jest prosta - mała kasa = mały zarobek. Niestety jeśli chodzi o oprocentowanie to zdecydowanie nie są w czołówce - nie tylko konto, ale lokaty też bez większego trudu znajdzie się lepsze.sotdi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikisotdi, jak coś to mogę na PW lub @ podesłać screeny jak to wygląda
[ Dodano: Sob 29 Lis, 14 19:37 ]
Zamieszczone przez DJ MŁODYspokojnie pierwsze 2 dni też się wku...łem ale teraz idzie spoko pochodzisz popatrzysz i dasz rade
niestety jesteśmy skazani nowoczesność :wink:
Co do użyteczności to na pewno się bym nauczył ale skoro mam się uczyć to równie dobrze mogę się nauczyć innego banku. Zwłaszcza, że nie potrzebuję całego tabunu funkcji które mi się wciska. No i cały czas problemem jest ta nieszczęsna odrębna tożsamość prywatny-biznesowy - wcześniej nie było z tym problemu, a tak nie jestem w stanie ustalić ilości posiadanych środków inaczej niż przez ich przeliczenie...sotdi
Komentarz
-
-
Mbank poszedl grubo i teraz czlowiek czuje sie jakby gral w jakas gre RPG i zdobywal punkty doswiadczenia.
Zdobyte gwiazdki
23 z 73
Zdobyte odznaki
13 z 40VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiEurobank ma dość prosty interfejs przy koncie online. Jest darmowe przy wpływach min. 1500/miesiąc, wszystkie bankomaty w kraju za free, karta za free pod warunkiem płatności na sumę chyba 300 zł w miesiącuMarcin
My ©koda is fantastic
Komentarz
-
-
dzięki koledzy za pomoc. Wygląda na to że eurobank ma najsensowniejszy interfejs, pozostaje tylko przenieść rachunki.
P.S. "odkryłem" że wersja mbanku na smartfony (m.mbank) daje się odpalić na kompie stacjonarnym, także jeśli kogoś denerwuje zdobywanie kolejnych odznak z ziemniaka - polecam :-)sotdi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4ING ma bardzo prosty.
To samo mam teraz w BZWBK po polaczeniu z KB. W KB bylo haslo jak w mbanku czy Syncu, a tu zgaduj ktora literka Twojego hasla to jest ta wlasciwa.
Komentarz
-
-
Witam
Mam EUROBANK od lat - jeszcze 15 kont oszczenościowych hehe
Teraz jest program polecający w eurobanku - mam kod do założenia gdzie w szpargałach w domu - mogę poszukać.
Dają 5% zwrotu za cześc zakupów tylko że to są wybrane niestety , jakieś wycieczki, kina, wypozyczalnie samochodów - może się jednak przyda.
Eurobank to mój podstawowy bank do lokat mam inne konta, do promocji inne - w zalezności który bank co daje zakładam konto a potem kasuje jak wyciągne tzw. wisienki
polecma strone livesmarte i wyjadaczewisienek
pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4ING ma bardzo prosty.
Darmowe bankomaty, darmowa karte przy zachowaniu min 100 zl platnosci miesiecznie.Zamieszczone przez bishop200 pln
Ale przelewy za darmo, bankomaty też więc jest ok.
Jedno tankowanie i po sprawie :-)Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniakZamieszczone przez kazik4x4ING ma bardzo prosty.
Darmowe bankomaty, darmowa karte przy zachowaniu min 100 zl platnosci miesiecznie.Zamieszczone przez bishop200 pln
Ale przelewy za darmo, bankomaty też więc jest ok.
Jedno tankowanie i po sprawie :-)
No dokładnie, jedno tankowanie i masz załatwiony minimum płatnicze - baaardzo rzadko używam karty i czasami tankuję po prostu tylko po to, żeby mi 7 zeta nie dorzucili.
Nie wiem jak Wy, ale ja mam 100pln a nie 200 minimum i już
[ Dodano: Pon 01 Gru, 14 10:40 ]
Zamieszczone przez MaicroftZamieszczone przez kazik4x4ING ma bardzo prosty.
To samo mam teraz w BZWBK po polaczeniu z KB. W KB bylo haslo jak w mbanku czy Syncu, a tu zgaduj ktora literka Twojego hasla to jest ta wlasciwa.
W innym banku mam login i hasło i wcale nie uważam tego za jakiekolwiek ułatwienie.
Co innego jak się wymyśliło hasło np: SDFGHJKLIUYTDFG - no to wtedy można ...urwicy dostać.
Komentarz
-
-
kazik4x4, chyba masz jakieś specjalne chody w banku, że masz mniej ;-)
TOiP
opłata nie jest pobierana w przypadku posiadaczy Kont Direct w wieku 13-18 lat,
obowiązuje od 29.12.2012r. - opłata pobierana, jeżeli brak transakcji bezgotówkowych na kwotę min 200 PLN dokonanych kartą debetową wydaną do rachunku i rozliczonych przez bank w okresie miesiąca liczonego od 29 dnia danego miesiąca do 28 dnia kolejnego miesiąca. Do 31.12.2014 r. opłata nie będzie pobierana dla karty Visa NFC,
nie dotyczy karty Visa NFC,Załączone plikiByła O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Nie jestem pracownikiem mBank-u, ale mi osobiscie bardzo sie podoba nowy interface i zaczalem go uzywac jak tylko sie pojawil. Wg mnie ma duzo fajnych funkcji sledzacych wydatki. Mozna sobie zrobic np. podsumowanie wydatkow dotyczacych samochodu itd.
Stary byl dobry i prosty, ale wg wielu osob przestarzaly i byl obiektem drwim jako cos archaicznego.Była: Skoda Fabia Combi 1.4 BKY 2006
Obecna: Skoda Octavia Combi FL 1.4 TSI 2011 CAXA
Silnik obecnie smaruje Mobil1 0w-40
Komentarz
-
Komentarz