pstryczek, jak postępy z kompem?
t-mobile
Zwiń
X
-
miałem ten sam problem ,w połowie rozmowy zrywał połączenie ,zmieniłem telefon na inny ,i było lepiej do dzisiaj . Dziś miałem problem z połączeniami ,po dwóch sygnałach zakańczał połączenie ,też nie wiem co o tym myślećSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Ja co prawda PLAY, ale przełączam na stałe T-Mobile. Czasami nie mogę nigdzie się dodzwonić, pomaga restart smartphone'a. Zrywa też czesem połączenia.
Sorry, takie mamy sieci ;-)
Jak ja tęsknię do Nokii 6310i :-( Mój Ojciec ponad 10 lat ją ma i ani myśli ją zmieniać :-) Jest w Plusie, ale nic nie zrywa i nie ma problemów żadnych z połączeniami, więc może wina jest w tych nowych telefonach, które są do wszystkiego, więc do niczego ;-)
Komentarz
-
-
Kiedys byłem w plusie , który nie dbał o klienta wiec poszliśmy do orange i tam miałem problemy z połączeniami , o których piszecie.
Wróciłem do plusa i problemów brak , aparaty zarówno andoidy jak i zwykłe poczciwe nokie.
Ale już jest wątek o t-mobile to zadzwoniłem wczoraj z prośba o ofertę na przejście do nich z 8 numerami telefonów a tam po jakiejś tam weryfikacji odpowiadają mi , że mogą podpisać ze mną umowę na max 2 numery , każdy kolejny po 4 miesiącach bądź jakieś tam indywidualne podania itp.
Osobiście się zniechęciłem ale czy faktycznie są takie procedury?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LashloJak ja tęsknię do Nokii 6310i Mój Ojciec ponad 10 lat ją ma i ani myśli ją zmieniać
Co do jakości rozmów - przez ostatnie 15 lat przerobiłem firmowo wszystkie sieci i prawda jest taka (jak z samochodami w salonie) jak chcesz podpisać umowę, to by ci w dupę wleźli, i wtedy jest właśnie czas by od nich wytargować jak najlepsze warunki.
Jak już umowę podpiszesz - radź sobie sam. Zawsze w przypadku problemów istnieją "obiektywne przyczyny" itd., które powodują nagły skok ciśnienia.
Aczkolwiek zdarzało się, że czasami przyczyną problemów był sam aparat (lub brak znajomości instrukcji obsługi )
Komentarz
-
-
Mnie takie problemy pojawiły się jak Idea zmieniła się na Orange. Przeszedłem do Ery i problem się skończył. Po zmianie z Era na T-Mobile czasem się zdarzy zerwać rozmowę ale to głównie podczas jazdy autem. Taka sama sytuacja jest w niemczech (na tamtejszym operatorze), więc wydaje mi się to jest problem ogólnie, nie tylko u "naszych" operatorów"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
Komentarz