t-mobile

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • grichi
    Classic
    • 2016
    • 12

t-mobile

pstryczek, jak postępy z kompem?
  • maly2st
    Ambiente
    • 2013
    • 245

t-mobile

mam problem z ww siecia ponieważ zrywa mi połączenia a konsultant kazal mi przelaczyc tylko na 2g.
    Czy ktos juz to przerabial??
    Jak moge rozwiazac ten problem macie jakies sugestie
    najchętniej zakonczylbym z nimi wspolprace ale ...
    Moze na forum jest ktos kto tam pracuje i mi cos doradzi

Komentarz

• sebastian7905
      RS
      • 2009
      • 3488
      • Volkswagen
      • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

miałem ten sam problem ,w połowie rozmowy zrywał połączenie ,zmieniłem telefon na inny ,i było lepiej do dzisiaj . Dziś miałem problem z połączeniami ,po dwóch sygnałach zakańczał połączenie ,też nie wiem co o tym myśleć
      Sebastian
      Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
      Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
      Była Black ELEGANCE by sebastian7905
      Wczasy nad morzem - klik

Komentarz

• maly2st
        Ambiente
        • 2013
        • 245

U mnie ten problem wystepuje nawet po przelozeniu karty SIM do innego telefonu

Komentarz

• Lashlo
          L&K
          S_OCP Member
          • 2007
          • 1455

Ja co prawda PLAY, ale przełączam na stałe T-Mobile. Czasami nie mogę nigdzie się dodzwonić, pomaga restart smartphone'a. Zrywa też czesem połączenia.
          Sorry, takie mamy sieci ;-)
          Jak ja tęsknię do Nokii 6310i :-( Mój Ojciec ponad 10 lat ją ma i ani myśli ją zmieniać :-) Jest w Plusie, ale nic nie zrywa i nie ma problemów żadnych z połączeniami, więc może wina jest w tych nowych telefonach, które są do wszystkiego, więc do niczego ;-)

Komentarz

• dudek_t
            L&K
            • 2008
            • 1421

Panowie, telefony na androidzie?

Komentarz

• Alonzo_
              RS
              • 2009
              • 2460
              • Hyundai

Przerabiałem to w Play, myślałem, że to "ich " wina. Po roku wróciłem do t-mobile, też zrywało. Teraz jestem w orange i to samo. Nie często ale są dni , że każda dłużższa rozmowa składa się....z kilku krótkich :evil:

Komentarz

• Lashlo
                L&K
                S_OCP Member
                • 2007
                • 1455

dudek_t, tak jest Niestety

Komentarz

• lend
                  Rider
                  • 2007
                  • 463

Kiedys byłem w plusie , który nie dbał o klienta wiec poszliśmy do orange i tam miałem problemy z połączeniami , o których piszecie.
                  Wróciłem do plusa i problemów brak , aparaty zarówno andoidy jak i zwykłe poczciwe nokie.

Ale już jest wątek o t-mobile to zadzwoniłem wczoraj z prośba o ofertę na przejście do nich z 8 numerami telefonów a tam po jakiejś tam weryfikacji odpowiadają mi , że mogą podpisać ze mną umowę na max 2 numery , każdy kolejny po 4 miesiącach bądź jakieś tam indywidualne podania itp.
                  Osobiście się zniechęciłem ale czy faktycznie są takie procedury?
                  MÓJ SZKODNIK

Komentarz

• Jark7
                    Elegance
                    S_OCP Member
                    • 2008
                    • 777

Zamieszczone przez Lashlo
                    Jak ja tęsknię do Nokii 6310i Mój Ojciec ponad 10 lat ją ma i ani myśli ją zmieniać
                    moja "złota" ma już 12 lat, wciąż na oryginalnej baterii. Smartfona używam jak potrzebuję korzystać z nawigacji.

Co do jakości rozmów - przez ostatnie 15 lat przerobiłem firmowo wszystkie sieci i prawda jest taka (jak z samochodami w salonie) jak chcesz podpisać umowę, to by ci w dupę wleźli, i wtedy jest właśnie czas by od nich wytargować jak najlepsze warunki.
                    Jak już umowę podpiszesz - radź sobie sam. Zawsze w przypadku problemów istnieją "obiektywne przyczyny" itd., które powodują nagły skok ciśnienia.
                    Aczkolwiek zdarzało się, że czasami przyczyną problemów był sam aparat (lub brak znajomości instrukcji obsługi )
                    Człowiek planuje, Bóg decyduje ...
                    Jark7
                    było 119/296 jest 143/328 by Aligator

Komentarz

• krissos
                      Elegance
                      • 2011
                      • 840
                      • Honda
                      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Mnie takie problemy pojawiły się jak Idea zmieniła się na Orange. Przeszedłem do Ery i problem się skończył. Po zmianie z Era na T-Mobile czasem się zdarzy zerwać rozmowę ale to głównie podczas jazdy autem. Taka sama sytuacja jest w niemczech (na tamtejszym operatorze), więc wydaje mi się to jest problem ogólnie, nie tylko u "naszych" operatorów
                      "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
                      ----------------------------------------------------

!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!

Komentarz

Pracuję...