ale jak mozna opodatkowac podmiot ktory nie jest zarejestrowany w polsce ? to moze jeszcze eBay i Amazona opodatkuja? jakas bzdura ten artykul
KSW 29
Zwiń
X
-
KSW 29
Sowiński-Bakocević - według mnie Bakocević wygrał ta walkę, a "sędziowie" wygraną dali Sowińskiemu...
Poza tym w 3 rundzie sedzia bez podstaw podniosł walkę z parteru w którym Sowiński był bierny i nakazał wznowienie w stójce.
Pierwszą Sowiński wygrał, w drugiej do połowy było po równo, a potem przewaga Bakocevicia, trzecia bezapelacyjnie dla Bakocevicia...
Nie podoba mi się takie sędziowanie - dla gospodarzy...
-
-
Kolejne świadectwo, że dla Kawulskiego i Lewandowsiego liczy się bardziej cyrk,kasa i show a nie proste zasady.
Przed walką Nastula - Pudzianowski to Nastula pierwszy wychodzi do ringu...
Kur#$%wa, mistrz olimpijski, mistrz europy, mistrz polski, gwiazda PRIDE a każą mu wychodzić jako pretendent przed oberkiem któremu brat wiesniackie piosenki na wejście jeszcze niedawno śpiewał.
Syfi i kiła.
[ Dodano: Nie 07 Gru, 14 00:17 ]
Walka Nastka z Pudzianem podobała mi się. Że pudzian jest tytanem pracy to bylo wiadomo, ale że tak się rozwinie w mma to jest zaskoczenie. Nastula wieku nie oszukał.
Szacun dla obu.
Komentarz
-
-
Voit, piłki też nie oglądaj ,bo po co ,jak Ci nie pasuje to po co tu piszesz, zawsze musi się znaleźć ktoś ,kto nie ma nic do wniesienia do tematu
Co do walki Sowiński-Bakocević ,to rzeczywiście werdykt to porażka
Druga walka Kondraciuk-Celiński ,no tu chłopaki pokazali serce do walki ,szczególnie Kondraciuk - dwa tyg. na kanapie będzie musiał spędzić
Pudziań - Nastula ,zakończyła się jak przewidziałem ,obawiałem się ,że Nastula nie ma takiej kondycji ,do tego naprawdę niezła praca Pudziana widać postępy .
Mamed no cóż ,trafił na mocnego chłopaka ,ale to jak Mamed potrafi się skręcać w parterze to jest niesamowite ,oglądając różne gale ,rzadko się takie coś widzi .Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Dla mnie napierdalanka liczy się tylko w stójcie, jak widzę te przytulanie w parterze to mnie skręca...Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
kmink, z tym że bez parteru w dzisiejszych czasach nie ma walki, dobry zapaśnik robi przeciąg z gościa nie umiejącego walczyć w parterze stąd też moda na brazylijskie jujutsu i tym podobne :szeroki_usmiechsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidakmink, z tym że bez parteru w dzisiejszych czasach nie ma walki, dobry zapaśnik robi przeciąg z gościa nie umiejącego walczyć w parterze stąd też moda na brazylijskie jujutsu i tym podobne :szeroki_usmiech
O ile w KSW zawodnicy prezentują wysoki poziom umiejętności w parterze, o tyle w PLMMA to jest na prawdę czasami nieudolne przytulanie
Komentarz
-
Komentarz