oolsztyniak, dostał "kamykiem" na autostradzie :lol:
[ Dodano: Wto 20 Sty, 15 13:13 ]
a co ulepa, to chyba nawet nasi macherzy nic by z tego nie zrobili. Chyba jedyne co by się tu do czegokolwiek nadawało to podłoga - choć też nie jestem pewny :lol:
klakson cały, lampa tylna też, koło tylne lewe całe wraz z błotnikiem. Podstawa do modów jest zacna :diabelski_usmiech
Kurde blaszka - zacny przebieg, rocznik marzenie, cena też...ale nie biorę bo TSI, to rozrząd padnie i ten kolor też taki sobie :diabelski_usmiech :twisted:
A co tu jest warte 4300 :shock: jak dla mnie totalny szrot :!:
kolega nie docenia potencjału twórczego naszych speców od "reanimacji" aut :szeroki_usmiech
Nie takie "przystanki" klepali i jeżdżą, a jak nie to szpachla, szpachla i jeszcze raz 10kg szpachli :szeroki_usmiech
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
A co tu jest warte 4300 :shock: jak dla mnie totalny szrot :!:
Dolumenty i vin
Otóż to, dowód rejestracyjny (o ile jest), karta pojazdu, faktura zakupu i NR VIN.
Pisałem nawet gdzieś na forum ostatnio - znajomek sprzedawał swoją mocno rozbitą OI, wziął za nią 5 tyś zł (jakiś czas temu), przyjechał gość, zabrał dokumenty, wziął umowę, zapłacił a po auto nigdy więcej nie się zgłosił.
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Moim zdaniem wg. mnie pracownik autoszrotu z mechaniczną prasą pomylił zlecenia - a na serio otoczenie pokazuje, że to szkody "powodziowe" - potęga sił przyrody - bo tak pięknie pofalowały felgi.
A ja obstawiam ze ktos mial calke z AC i ubezpieczyciel wystawil na aukcji, bo moze jeszcze pojdzie, no i teraz jest na rynku wtornym, zamiast na rynku surowcow wtornych :diabelski_usmiech
Komentarz