Ubezpieczenie AC

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • cianek
    Classic
    • 2018
    • 23
    • Octavia III (5E3)
    • CYVB 1.2 TSI 110 KM

Ubezpieczenie AC

Co do motocyklistów to nie wiem. Raz była wielka impreza (ok 650 maszyn), ale teraz to w Jadownikach jest rozpoczęcie sezonu motocyklowego.
    U mnie raczej kameralnie, bo do kilku lat zapraszam do siebie tarnowskich garbusiarzy, a z tego zrobiło sie Klasyczne Rozpoczęcie Sezonu
    Tutaj jest link do zeszłorocznego spotkania
    Zadbane, wiosennie odświeżone staruszki a wśród nich m.in. garbus i „ogórki”, maluchy i FSO, BMW i volvo, wojskowy willys i „czapajew” i kilka błyszczących motocykli oraz ich właściciele i sympatycy pojazdów zabytkowych, historii i turystyki gościli w sobotę, 18 kwietnia w parafii Miłosierdzia Bożego w Brzesku.

Ze dwa lata temu przy tej okazji były też auta z OCP z Sącza i nie tylko)).

A co do trajki, to nie wiem, czy Stanley przyjedzie swoją, czy czymś innym
  • cianek
    Ambiente
    • 2014
    • 171
    • Octavia II (1Z3)
    • CEGA 2.0 TDI CR RS 170 KM

Ubezpieczenie AC

Witam,
    mam nadzieję, że trafiłem w dobre miejsce z moim problemem. Chciałem podpytać gdzie macie ubezpieczenia swoich samochodów. Wczoraj przysłali mi ofertę przedłużenia AC z obecnej firmy i samochód wart ponad 50k zł (nie licząc dodatkowe wyposażenia, które kupiłem) według katalogu info expert wyceniają na 33k zł. Co ciekawe na otomoto ciężko znaleźć zwykłą Skodę w dieslu z 2011 w tej cenie, a RSy chodzą po ponad 50k. Znacie jakąś ubezpieczalnie gdzie można podwyższyć kwotę ubezpieczenia, zwłaszcza przy kradzieży? Jestem w tym temacie dość wyczulony bo już raz nie zastałem swojego samochodu w miejscu jego pozostawienia.

GARAŻ

Komentarz

• Chris11
      RS
      • 2011
      • 1587

EuroTax ma działac na korzyść ubezpieczycieli, więc wiele nie zdziałasz.
      Możesz się ewentualnie powoływać na dodatkowe wyposażenie - to podnosi nieco wartość.

Komentarz

Pracuję...