sew1981, nie do końca to jest tak, autko jak nic było "zamulone". Koledzy z V-TECH powinni mi zaproponować lekką rozgrzewkę przed kolejnym podejściem a nie kasować bez pytania błędy i odprawić z informacją o uszkodzonej turbinie.
W sumie to od września nie robiłem żadnej dolewki oleju, a dziś zerkałem i mam stan :szeroki_usmiech , Więc cóż nie ma to tamto, delikatnie i ekonomiczne połykanie kilometrów przynosi oszczędności w mniejszym zużyciu zupy, ale może wygenerować inne koszta :P .
W sumie to od września nie robiłem żadnej dolewki oleju, a dziś zerkałem i mam stan :szeroki_usmiech , Więc cóż nie ma to tamto, delikatnie i ekonomiczne połykanie kilometrów przynosi oszczędności w mniejszym zużyciu zupy, ale może wygenerować inne koszta :P .
i wyrobić nowy d.o. :?:
i do władz Unii wysłali wzory zbyt późno (dopiero teraz w lutym) co może skutkować tym, że jak ktoś będzie miał już nowy dowód a w bazie np. francuskiej będzie widoczny stary wzór to może mieć problemy jeśli nie będzie miał innego dokumentu tożsamości, bo wg bazy francuskiej polski dowód wygląda inaczej, a więc ten dokument jest podrobiony i nie można na jego podstawie potwierdzić tożsamości.
, ale wbicie w dowód adresu zameldowania też nie daje ci żadnej gwarancji, że osoba tam fizycznie przebywa, kiedyś brak meldunku w teorii przynajmniej było wykroczeniem, aktualnie już nie.

, chyba, że coś pozmieniają, chociaż wątpię bo to łatwa i szybka kasa do budżetu
ad:
: :niewiem :spin: :terefere :lol
Komentarz