Sewerwa, nocą nie ma potrzeby skracać jakiejkolwiek drogi (no chyba że korki są). Co do prędkości to ja trzymam poza terenem zabudowanym dop+10, ale decyzja należy do Ciebie bo to twój portfel.
ciekawostka z tv-trwam :-)
Zwiń
X
-
ciekawostka z tv-trwam :-)
Czesc,
sluchajcie pralem sobie mozg dzis wywiadem na tv-trwam
i jak zaczyna sie odtwarzac ten wywiad (ktos mowi wyraz "plagiat" - po ulamku sekundy zaczyna grac muzyka rozpoczynajaca program, a w czasie jej trwania ktos mowi znowy "plagiat"... przypuszczam, ze ktos zrobil im dowcip - ale to musial byc ktos kto te filmy albo obrabia, albo zamieszcza w sieci...
nawet napisalem do owej tv - zeby sami sprawdzili i sadze ze to zmienia w niedlugim czasie ale poki co - posluchajcie pierwszych 3-4 sekund...
slyszycie jak ktos mowi "plagiat"????
pozdro :diabelski_usmiech
-
-
haha..no słychać "plagiat" :lol: nawet na moim lenovo z słabymi głosnikamiChiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
marlej108, też słysze tam jedno "plagiat"....a jest się czym aż tak jarać? :wink:
Nie przepadam za Rydzykiem do końca też, ale chyba temat nie wart uwagi to jedno słówko....bo myślę, że :
1. faktycznie jakiś cwaniaczek co montuje dźwięk, specjalnie to zrobił, żeby podważyć wiarygodność tej tv.
2. jest to podpucha, żeby zrobić akcję, jak tvtrwam jest atakowana nawet od środka. Bywa atakowana w jakimś stopniu - zgoda, ale myślę, że też mogą pewne akcje nakręcać specjalnie w głowach społeczeństwa trochę sami włodarze, żeby być "na fali" cierpiętnictwa.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez miodowyMarlej a odezwali sie?
Olała mnie cała Telewizja Trwam...
Facet z Bloga Rydzyka - tez nic, ale on moze nie zyje... za te ksiazke o Ojcu Dyrektorze.
ps. jak sie cudem ktos odezwie to dam znac, ale moze ten filmik na Tv-Trwam przekazuje tresci podprogowe (takie sformulowanie slyszalem ostatnio w Radio Maryja - brzmi intrygujaco, czyz nie?) ;-)
Komentarz
-
-
Marlej patrząc na zachowania prawego sektora w beretach to treści podprogowe tam MUSZĄ być przekazywane. Duchowo czy jakkolwiek inaczej..
Ja nie słucham z racji braku czasu ani akurat nie bardzo mam styczność z Rydzykownym Radiem. Tv trwam mam w kablówce ale jakoś nie zaglądam na ten kanał.
W domu preferujemy Cbeebes, MiniMini i Dysney Juniork
Prawdę powiedziawszy moja styczność z tym tematem z polskiego prawego sektora w ostatnich dniach w moim przypadku opiera się wyłącznie o Twoje spostrzeżenie umieszczonym na początku w pierwszym poście
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftZamieszczone przez miodowyW domu preferujemy Cbeebes, MiniMini i Dysney JuniorJest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
Komentarz