Miałem grafitowy metalic SI, bardzo zbliżona barwa, ładnie się takie auta prezentują i łatwe do utrzymania czystości - jedna z najlepszych barw na auto według mnie.
Hubee, racja kolor najlepszy no i bajery tez w dobrej cenie, mysle ze ja swojego bede mial pod koniec przyszlego tygodnia, tylko jak patrze na zdj ktore dodales to troszke zaluje ze w kombiaku nie wzialem ;/
ja zamowilem 5 lutego auto, zgode juz od razu mialem ,ostatnio byla przedluzona bo to nie pierwsze auto w leasingu, takze papiery czekaja do podpisania tylko jak dojedzie na plac pozostaje tylko rejestracja.
w leasingu może i tak jest, natomiast w kredycie najpierw rejestracja, później papiery do kredytu trzeba podpisać a następnie wysyłają oryginały papierów do banku, który to musi zaakceptować. Więc rejestracja 1 dzień, podpisanie papierów i wysyłka drugi, poczta trzeci i zgoda to czwarty. No chyba, że ktoś ma możliwość wzięcia urlopu i zjawienia się w salonie z rana, to da się urwać 1-2 dni
Enriquez, powiem Ci ze przy pierwszym aucie to papierki trwaly okolo tygodnia :/ a jak Twoja się sprawuje? Jakie spalanie? a i powiedz jak to jest z tym dotarciem?jedni mowia ze nowe silniki sa juz dotarte nie tak jak kiedys inni ze sie dociera?
Moja to tak jak WRC - warcy, rycy, cescy Na razie spalanie coś koło 9,2 mi wychodzi z komputerka. Wolę jednak nie szaleć do tego 1000 - 1500 km, choć będzie ciężko. Kilka krótkich rajdów już odbyłem, aczkolwiek nie do odcinki, bo w zasadzie nie trzeba go tak piłować, żeby chciał iść. Będziesz zadowolony na pewno. Muszę się tylko do tego spalania przyzwyczaić.
Komentarz