Kurcze, najbardziej rozwala mnie to, że od strony technicznej STREAM ma całkiem niezłe możliwości brzmieniowe. Końcówka TDA7566 ( 4 x 30 W/ 2 ohm 1%THD ), cyfrowy procesor DSP ( oznaczenie zakodowane, ale na 99% jest to SAA 7705/06, czyli praktycznie topowy procek do Car Audio Philipsa z bardzo rozbudowanymi funkcjami ). Wszystko to powinno grać całkiem nieźle a tymczasem prawdopodobnie przez złe oprogramowanie gra bardzo, bardzo przeciętnie, a producent ( Visteon ) specjalinie się tym nie przejmuje. Oddzielną sprawą jest w STREAM-ie jakość odbioru stacji radiowych; tutaj na 99% Visteon wsadził jakąś niedorobioną przez "chinoli" zintegrowaną głowicę FM/AM, bo nawet radia samochodowe NONAME po 90 PLN kupione na stadionie grają lepiej na kawałku drutu zamiast anteny, niż STREAM z oryginalną instalacją antenową...
A da się coś w tej kwestii zrobić według ciebie zeby wykrzesać trochę więcej z tego radia?
Jakość odbioru fal Fm?
Jakość samego wzmacniacza - modyfikacja softu nie znam się na tym ale zastanawiam co by zrobić
lukas_78, czym robiłeś zdjęcia , jakie filtry , lampa ? :wink:
Tymon, a co z sesją czarnej szczały ? :diabelski_usmiech
[ Dodano: Nie 10 Cze, 07 22:58 ]
A co do mojego hobby to też to jest fotografię , bawie się tam jakimś Nikonem D50 + graty i cykam zdjęcia przyrodzie , samochodom , ludziom itp...itp...i w ogóle
Odkryłem ostatnio u siebie nowe talenta w kilku konkurencjach:
- turbo golf (off golf)
- bieganie (także za pomarańczową piłką)
- no i winko czesem przepędzę (na własny uzytek off course :wink: )
i sobie je cierpliwie pielengnuje
Szer.koszenia-53 cm,Silnik-5,0 b/s,System rozruchu - ręczny,Kosz na trawę-75 l,płócienny z twardą pokrywą,Funkcja mieląca-standard,Deflektor-standard,Koła-8",Wysokość koszenia-35-95 mm,Waga-42 kg..a statkiem z USA płyną już nowe chromy
Jesteśmy z różnych okolic, dlatego nieraz hobby jest uzależnione od okolicy, a może ktoś zdradzi czym się pasjonuje, to zainteresuje kolejną osobę .
Moje hobby to osobiście
1. Koszykówka, gram, interesuje się, zrobiłem uprawnienie Instruktora Koszykówki, aby zacząć drobną trenerkę
2. Rower, ale typowo rekreacyjnie, bez żadnych downhilli itp.
Motoryzacją się nie interesuję poza wiadomości niezbędne do eksploatacji aktualnie posiadanych pojazdów.
Sport - zawsze było sporo sportu w moim życiu i można to nazwać moim hobby - rozgrywki siatkówki i piłki nożnej w amatorskich ligach, od podstawówki do studiów boks+ taekwondo, teraz dużo roweru i innej aktywności jak skitour, turystyka piesza, dużo pływania kajakiem. Bieganie ze wzlędu na ostatnie kłopoty z kolanem od pół roku odstawiłem - efekt 102kg))
Inna "pasja" stała - rozwijanie wiedzy ogólnej, która przekłada się na takie zjawisko jak nagłe skupianie wiedzy na temat danego okresu, zagadnienia itp - ostatnie pół roku zagłębiam się w dwudziestoleciu międzywojennym w Europie.
Naukowy konik stały - Historia Tatr, Podhala i Zakopanego od XVIII- do końca I połowy XX.
Naukowy konik od 2005r - ogólna wiedza na temat regionu świętokrzyskiego - topografia, historia, geologia, fauna, flora.
Od kilk lat mam też konik w postaci odwiedzania, obserwacji, zwiedzania czynnych i nieczynnych już kopalni odkrywkowych górnictwa skalnego z ukierunkowaniem na sprzęt kopalniany i maszyny do przerobu i wzbogacania kruszyw.
Dochodzi do tego motocykl i quad.
Zapomniałem jeszcze o grze na perkusji
Komentarz