Zamieszczone przez progressowy
Druskienniki - baseny na Litwie
Zwiń
X
-
Druskienniki - baseny na Litwie
Cześć Robaczki
Mam do Was pytanie , był ktoś z Was tam ? Wiecie , co gdzie i za ile ?
Wybieramy się w niedzielę ale dowiedziałem się dzisiaj że w okresie przedsylwestrowym i świątecznym mogą być problemy bo baseny są dostępne tylko dla gości senatorium czy tam hotelu i nie wpuszczają ludzi z zewnątrz .
Dzięki z góry za odpowiedzi
Pozdrawiam Ziombalisko :diabelski_usmiechByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
-
-
a ja polecam http://www.tropical-islands.de/pl.html byłem w listopadzie z familią, warto się wybrać, szkoda że macie tak daleko
Komentarz
-
-
z noclegów nie korzystałem, bo mam blisko ( ok. 160km) , ale jeśli bym się zdecydował to raczej na nocleg w namiotach wewnątrz ( coś ok. 30 € za osobę ) słyszałem o hotelu w pobliżu ale cen nie znam. Przyjechałem rano .... najpierw zwiedziliśmy sobie cały hangar, robi wrażenie :shock: .....wszedzie czysto, ciepło w samym środku zimy rewelacja.....tempetarurka 28 stopni a póżniej tylko leżaczki i ślizgawki i pływanie na Lagunie Bali i tak do wieczora. Byłem z moją magiczną trójką (dzieci) pobyt całodzienny + wyżywienie ( obiad, soki, kawa itp) + jakieś gadżety dla dzieciaków. Za wejście zapłaciłem ok. 60€ ale więcej zapłaciłem za dodatki.....ale to zalezy tylko od Twoich możliwości :wink: . Na luty planuję kolejny wyjazd 8) Atrakcji jest cała masa najepsza to przelot w dwuosobowym foteliku podpiętym do balonu - REWELACJA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomi98......zawsze w kupie to raźniejX1 20d s-drive m-pakiet i Ducato 100 Multijet...Skode miło wspominam
Komentarz
-
-
Odgrzeję starego kotleta, może komuś się przyda
Weźcie pod uwagę fakt, że tak naprawdę w okresie wakacyjnym już koło godziny 12.00 (czasu litewskiego - u nas jest wtedy 11.00) w Aquaparku Druskienniki zaczyna robić się tłoczno i do dużych zjeżdżalni ustawiają się już kilkuosobowe kolejki, tak samo zresztą jak do basenu z falą.
Ja spędziłem tam dziś 2 godziny i troszkę żałuję, że nie posiedziałem jeszcze z pół godziny dłużej przyjeżdżając godzinkę wcześniej.
W każdym razie bawiłem się lepiej niż zakładałem. Za 2 godziny dla rodziny 2+2 zapłaciłem 122Lity + 9Litów za parking. Z Augustowa jechałem tam nieco ponad 1,5h godziny (a jest to około 110km) - ale przede wszystkim dlatego, że nie przekraczałem limitów prędkości na Litwie. Sama trasa bardzo spokojna, bez korków, itp. No i samo miasteczko naprawdę bardzo fajne: najbardziej uderzyła mnie w nim czystość i ogólne zadbanie.
Może komuś się przyda. No i wiem, że ten kotlet ma już prawie 7 lat.
PS: na dwóch najbardziej ekstremalnych(?) zjeżdzalniach chrońcie swoje klejnoty - wpadając na "lądowisko" można je nieco poturbować - więc nogi trzymajcie złączone
Komentarz
-
Komentarz