Humor (2) i nie tylko...

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lilo
    RS
    • 2006
    • 4317
    • Mercedes-Benz

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U_pU_0G-qc8&feature=related[/youtube]

[ Dodano: Wto 20 Gru, 11 00:02 ]
    chcę taką babcię
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t4S2yg4CYZg&feature=related[/youtube]

[ Dodano: Wto 20 Gru, 11 00:14 ]
    kogo to nie rusza :?:
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QviGzgUqDpQ&feature=related[/youtube]
    Daniel

Komentarz

• haber1971
      Classic
      • 2011
      • 19

Zamieszczone przez Romekm76
      Aby się wyciszyć ćwiczmy joge :wink:
      http://www.joemonster.org/art/18595/...wykonac_asany_
      Dobrze, że uprawiam inną dyscyplinę, jak ja bym z takimi muskułami się poruszał :lol:
      Nothing is easy everything is possible

Komentarz

• Le-Ce
        L&K
        • 2010
        • 1313
        • Octavia I (1U2)
        • AUM 1.8 20VT 150 KM

Jark7

wiedząc, że o taką "anielicę" :szeroki_usmiech
        chodzi,
        spowiedź będziesz miał długą
        i psychicznie męczącą,
        a i o odpuszczenie,
        nadwyraz ciężkim się stanie. :diabelski_usmiech
        chyba, że
        odpuszczającemu,

uff :!:

cyna z lutownicy, skapnie
        :diabelski_usmiech
        Moja ADELA

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=58788

i jej najlepszy wynik 15,75 l/ 100km

Komentarz

• g_rego_r
          Rider
          • 2008
          • 496

haber1971, no z taką to nie grzech ćwiczyć :szeroki_usmiech

Komentarz

• Jark7
            Elegance
            S_OCP Member
            • 2008
            • 777

Le-Ce ad: :bow
            Człowiek planuje, Bóg decyduje ...
            Jark7
            było 119/296 jest 143/328 by Aligator

Komentarz

• radovan2000
              Classic
              • 2010
              • 30

to i ja coś dorzuce.

[ Dodano: Sro 21 Gru, 11 07:57 ]
              To jeszcze prawdziwe ogłoszenia parafialne.Najciekawszy jest punkt 10....:-)))

[ Dodano: Sro 21 Gru, 11 07:58 ]
              sorki,chodziło mi o punkt 13...
              Załączone pliki
              Octavia 2 -1.6FSI 115Km
              Volvo v50 2.0d, 136Km

Komentarz

• dylan80
                Rider
                • 2009
                • 625

Koleś zostaje posadzony w pace.
                Nadchodzi wieczór.. czas toalety... koleś się kąpie, nagle podchodzi do niego duży, stary więzień i pyta... z śliną czy bez ?
                Młody sobie kmini co to może oznaczać? Myśli...że z śliną będzie poślizg, nie będzie tak bolało...odpowiada zatem, ze śliną...
                Wtedy duży się obraca i woła , Ślina chodź, młody chce na dwa baty...

Komentarz

• eaglemirek
                  RS
                  • 2010
                  • 14145
                  • Octavia II combi (1Z5)
                  • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Pewien facet miał trzy bliskie przyjaciółki, ale nie wiedział, z którą z nich powinien się ożenić. Postanowił więc przeprowadzić test, żeby przekonać się, która z nich jest najodpowiedniejszą kandydatką na żonę. Wyciągnął z konta 15.000 euro i dał 5000 każdej z nich, mówiąc:
                  - Wydaj je według własnego uznania.

Pierwsza pobiegła na zakupy: ubrania, biżuteria, fryzjer, gabinet odnowy biologicznej itd. Wróciła do gościa i mówi:
                  - Wydałam wszystkie twoje pieniądze, aby ci się bardziej podobać, ponieważ cię kocham.

Druga także wybrała się na zakupy: nowy sprzęt stereo, telewizor plazmowy, dwie pary nart, zestaw kijów golfowych itp. Wróciła do gościa i mówi:
                  - Wydałam wszystko, aby cię uszczęśliwić, ponieważ cię kocham.

Trzecia wzięła pieniądze i zainwestowała je na giełdzie. W ciągu trzech dni podwoiła inwestycję, oddała mężczyźnie 5000 euro i powiedziała:
                  - Zainwestowałam twoje pieniądze i zarobiłam wlasne. Teraz mogę je sobie spokojnie wydać, a ty nie musisz się martwić, że na tym stracisz. Zrobiłam to, bo cię kocham.

Wtedy mężczyzna zaczął myśleć...

... I ożenił się z tą, która miała największe cycki.

[ Dodano: Sro 21 Gru, 11 16:21 ]
                  1. Jedna ludzka komórka zawiera 75 MB informacji genetycznych.
                  2. Dlatego jeden plemnik 37,5 MB.
                  3. W jednym ml spermy jest 100 milionów plemników.
                  4. Przy ejakulacji trwającej średnio 5 sekund uwolni się 2,25 ml spermy.
                  5. Z wyliczeń otrzymamy, że przepustowość danych męskiego penisa wynosi
                  37,5 MB x 100 MB x 2,25)/5 = 1687,5 Terabajtów na sekundę.
                  6. W wyniku tego wiemy, że żeńskie jajeczko jest zdolne wytrzymywać
                  ataki DDoS o objętości więcej niż 1,5 Pentabajtów na sekundę a przy tym
                  przepuści tylko jeden pakiet danych. Tym samym jest to najlepszy
                  hardware'owy firewall na świecie!
                  7. Jedna wada... ten jeden jedyny pakiet, który firewall przepuści,
                  zawiesi cały system na 9 miesięcy.

[ Dodano: Sro 21 Gru, 11 16:27 ]
                  Wytyczne dotyczące stylu życia:

Tłumaczenie wywiadu jakiego Dr. Paulo Ubiratan ze szpitala w brazylijskim Porto Alegreon, którego udzielił On lokalnej telewizji. I który od wielu miesięcy jest rozsyłany, powielany, komentowany i chwalony przez miliony mieszkańców Ameryki Łacińskiej:

- Doktorze, ćwiczenia aerobowe przedłużają życie, prawda?

- Ludzkie serce jest tak zaprogramowane, aby uderzyć określoną ilość razy. Nie marnujmy więc tych uderzeń na ćwiczenia. Wszystko się przecież zużywa. Twierdzenie, że sport to zdrowie
                  jest tak samo trafne, jak sugestia że szybka jazda samochodem przedłuży jego sprawność. Chcesz żyć dłużej? Zrób sobie siestę!

- A co z mięsem? Czy rzeczywiście dla zdrowia należy jeść jak najwięcej owoców i warzyw?

- Zastanówmy się nad logistyką pokarmu. Co je krowa? Trawę i kukurydzę, prawda? To przecież rośliny. Zjedzenie befsztyka jest więc niczym więcej jak bardzo efektywnym wprowadzeniem warzyw do naszego organizmu. A że nasze trawienie wspomaga jedzenie produktów zbożowych, od czasu do czasu warto też posilić się drobiem.

- A czy należy ograniczyć spożycie alkoholu?

- W żadnym wypadku! Wino robi się przecież z owoców. Z kolei brandy, czy cognac to przedestylowane wino, co oznacza nic więcej jak to, że z wyjściowych owoców zabiera się więcej wody, aby człowiek mógł je jeszcze lepiej wykorzystać. To po prostu skondensowane owoce. Z kolei piwo to produkt zbożowy. Trzeba je pić!

- Jakie są korzyści z regularnych ćwiczeń fizycznych?

- Tak jak już mówiłem: nie marnujmy serca. Nie należy naprawiać czegoś, co nie jest zepsute. Skoro się dobrze czujesz, to po co sobie komplikować życie. 15 minut seksu dziennie jest więcej niż wystarczające do utrzymania formy.

- A co ze smażelinami? Ostatnio mówi się dużo o ich szkodliwości.

- Nie, jeśli używamy oleju roślinnego. Produkty pochodzenia roślinnego są podstawą zdrowego żywienia.

- No ale ćwiczenia pomagają na pewno w odchudzaniu?

- Z tym też trzeba uważać. Bowiem intensywnie ruszane mięśnie mają przecież tendencję do wzrostu. Zobaczmy na takie wieloryby. Żywią się tylko planktonem, piją tylko wodę, cały czas się ruszają i jakie są grube! Poza tym pamiętajmy: zając cały czas biega, skacze ale żyje maksymalnie 15 lat. Z kolei żółw nie skacze, nie biega, porusza się powolutku, nic nie robi i żyje nawet 450 lat. Gdyby dużo chodzenia było zdrowe, to listonosze żyliby wiecznie!

- A co z czekoladą?

- Toż to kolejna roślina! Kakao jest wspaniałym pokarmem powodującym uczucie szczęśliwości. Jedzmy go jak najwięcej! I pamiętajmy. Życie nie powinno być podróżą do grobu w trakcie której tracimy czas na to, aby dotrzeć do niego cało i zdrowo, z atrakcyjnym, dobrze zachowanym ciałem. Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!

[ Dodano: Sro 21 Gru, 11 16:31 ]
                  Konik polny i Mrówka
                  Wersja tradycyjna
                  Mrówka pracowała w pocie czoła całe upalne lato. Zbudowała solidny dom i zebrała zapasy na srogą zimę.
                  - "Głupia mrówka" - myślał konik polny, który okres kanikuły spędził na tańcach i hulankach.

Kiedy nadeszły chody i deszcze, mrówka schowała się w domu i skosztowała zapasów.
                  Konik polny umarł z głodu i zimna

Wersja współczesna
                  Mrówka pracowała w pocie czoła całe upalne lato. Zbudowała solidny dom i zebrała zapasy na srogą zimę.
                  - "Głupia mrówka" - myślał konik polny, który okres kanikuły spędził na tańcach i hulankach.
                  Kiedy nadeszły chody i deszcze, mrówka schowała się w domu i skosztowała zapasów.

Drżący z zimna i głodny jak wilk konik polny zwołał konferencję prasową, na której zadał pytanie:
                  - Dlaczego na świecie są mrówki z własnym domem i pełną spiżarnią, podczas gdy inni muszą cierpieć głód i nie mają dachu nad głową?!!

TVN, Polsat i Telewizja Polska pokazują zdjęcia sinego z zimna konika polnego i siedzącej przy kominku zadowolonej mrówki.

Po programie Elżbiety Jaworowicz cała Polska jest wstrząśnięta tak drastycznymi nierównościami społecznymi.

- Jak to możliwe - pyta Monika Olejnik patrząc prosto w oczy, że w środku Europy na początku trzeciego tysiąclecia jest jeszcze tyle niesprawiedliwości?!! Dlaczego konik polny musi tak cierpieć?!!

Rzecznik prasowy OFKP (Ogólnopolskie Forum Koników Polnych) występuje w głównym wydaniu Wiadomości i oskarża mrówkę o nacjonalizm, szowinizm i konikofobię!

Maciej Czereniewski wraz z nowo powstałym zespołem śpiewa protest song "Nie łatwo by konikiem". Piosenka błyskawicznie zdobywa pierwsze miejsce na listach przebojów.

Lider na krajowym rynku jednorazowych chusteczek notuje rekordowy wzrost sprzedaży.

Koniki polne zapowiadają zlot gwiaździsty w Warszawie w pierwszym dniu kalendarzowej zimy.

Frakcja młodych koników polnych przed domem mrówki organizuje pikietę pod hasłem "Każdy chce żyć".

Te same koniki zakładają Samoobronę i LPR-Ligę Pasożytów Rzeczpospolitej.

Stowarzyszenie Życie i Pracowitość publikuje na stronie internetowej memoriał o większej liczbie aktów przemocy w domach, w których mrówki mają klucze do spiżarni.

Zaproszony do studia cyklicznej audycji "Co z tą polaną?" charyzmatyczny przywódca partii polnej pyta, czy nie warto sprawdzić w jaki sposób mrówka osiągnęła tak wysoki status w kraju, w którym jest tak dużo biedy;
                  -"Należy wprowadzić podatek, który wyrówna szanse wszystkich mrówek i koników" - postuluje.

Prezydent wraz żoną w specjalnym oświadczeniu zapewniają obywateli, że zrobi wszystko co w ich mocy, aby przywrócić wiarę w prawo i sprawiedliwość.
                  Następnego dnia parlament w trybie przyspieszonym uchwala ustawę, która nakazuje wszystkim mrówkom przekazać w formie podatku nadmiar zapasów do Centralnego Spichlerza.

......20 lat później...

Konik polny zjada resztę zapasów mrówki. W telewizorze, który kupił za pieniądze ze sprzedaży jedzenia widać nowego przywódcę, który rozpromieniony mówi do wiwatujących tłumów, że bezpowrotnie mijają czasy wyzysku i teraz nareszcie zapanuje prawo i sprawiedliwość.

Podobało się? Chcesz więcej? To włącz telewizor...

CB Harry II ASC + Triflex

Pozdrawiam Mirek!!

Komentarz

• Jark7
                    Elegance
                    S_OCP Member
                    • 2008
                    • 777

eaglemirek,
                    Człowiek planuje, Bóg decyduje ...
                    Jark7
                    było 119/296 jest 143/328 by Aligator

Komentarz

• eaglemirek
                      RS
                      • 2010
                      • 14145
                      • Octavia II combi (1Z5)
                      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Pozdrawiam Mirek!!

Komentarz

• zepter00
                        RS
                        • 2008
                        • 2304

Naprawdę tak trudno w jednym zdaniu opisać czego możemy się w linku spodziewać? Czy to przykład skrajnego lenistwa czy tylko dowód na brak choćby podstawowego wykształcenia? Koledzy wybaczcie ale ludzie nie maja skanerów elektronicznych w oczach i nie potrafią stwierdzić co zawiera dany link. Szkoda czasu na oglądanie 5 raz tego samego tylko dlatego, że ktoś nie sprawdził czy przypadkiem nie zamieszczono tego... uhm przedwczoraj, wczoraj albo dzisiaj rano... :?
                        Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• eaglemirek
                          RS
                          • 2010
                          • 14145
                          • Octavia II combi (1Z5)
                          • CAXA 1.4 TSI 122 KM

zepter00, Do mnie to było :?: To pokaż gdzie przez te
                          Zamieszczone przez zepter00
                          przedwczoraj, wczoraj albo dzisiaj rano... :?
                          ktoś zamieścił :?:
                          Nie zamieściłem opisu-ok poprawię się na przyszłość :!: Ale jeśli widziałeś to przecież nie musisz wytracać czasu na obejrzenie całości aby to stwierdzić (chyba)

Pozdrawiam Mirek!!

Komentarz

• winni77
                            RS
                            • 2009
                            • 2183
                            • Octavia II combi (1Z5)
                            • CAXA 1.4 TSI 122 KM

eaglemirek, akurat to bylo - 432 strona :twisted:
                            Mój "Batmobil"

Komentarz

• eaglemirek
                              RS
                              • 2010
                              • 14145
                              • Octavia II combi (1Z5)
                              • CAXA 1.4 TSI 122 KM

winni77, O w morde ale dałem dupy 6 miesięcy
                              Masz rację należało mi się :zastrzelic od zepter00,
                              Ale czy zasłużyłem aż na taki wpis :?:

Pozdrawiam Mirek!!

Komentarz

• kropeck
                                RS
                                • 2009
                                • 2319
                                • Octavia II (1Z3)
                                • BLF 1.6 FSI 115 KM

Dla potomności: wystarczy linka, którego chce się wpisać, wkleić do wyszukiwarki i jeśli zwróci jakikolwiek wynik, to znaczy że już było :-)
                                Generalnie ja się cieszę, że akurat Mirek przypomniał ten filmik, bo pół roku temu chciałem go pokazać komuś i zapomniałem - teraz mam okazję :-)
                                Pozdrawiam,
                                Michał

Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)

Komentarz

• Karql
                                  L&K
                                  • 2010
                                  • 1124

Było: 117,5KM / 238,9 Nm
                                  Jest: 144 KM / 301,4 Nm by CompSport

-> MOJA SKODA <-

Komentarz

• winni77
                                    RS
                                    • 2009
                                    • 2183
                                    • Octavia II combi (1Z5)
                                    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Karql, coś obrazek nietegez...
                                    Mój "Batmobil"

Komentarz

• looker
                                      RS
                                      • 2008
                                      • 1886
                                      • Octavia II (1Z3)
                                      • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Dla zdenerwowanych, że "coś było" polecam zajrzeć do pierwszej strony tego wątku a najlepiej do starego linku z pierwszego tematu z 2004 roku. Pamięć ludzka jest zawodna a kawały naprawdę śmieszne :-)
                                      OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
                                      SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/

Komentarz

• hubert78
                                        RS
                                        S_OCP Member
                                        • 2007
                                        • 1576

Wesołych świąt :szeroki_usmiech
                                        Załączone pliki

Komentarz

• zepter00
                                          RS
                                          • 2008
                                          • 2304

A jak panowie uzasadnią całkowity brak jakiegokolwiek opisu co to jest? O brak podstawowego wykształcenia was nie podejrzewam, co zatem zostaje? Podtrzymuję to co napisałem wczoraj... :?

tymczasem
                                          Załączone pliki
                                          Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• Le-Ce
                                            L&K
                                            • 2010
                                            • 1313
                                            • Octavia I (1U2)
                                            • AUM 1.8 20VT 150 KM

hubert78

gdzie takie "drzewka" można ściąć :wink:

Moja ADELA

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=58788

i jej najlepszy wynik 15,75 l/ 100km

Komentarz

• hubert78
                                              RS
                                              S_OCP Member
                                              • 2007
                                              • 1576

Zamieszczone przez Le-Ce
                                              hubert78

gdzie takie "drzewka" można ściąć :wink:

Mam parę na oku w pobliskim lasku, jak coś to wpadaj śmiało tylko jest pewien problem bo igły szybko opadają :szeroki_usmiech i zazwyczaj "ch....we prezenty" , "leżą" pod takimi choinkami :diabelski_usmiech

Komentarz

Pracuję...