PanX89, W 3 godziny ponad 60 zł zarobili. Wystarczy przed wyjściem do pracy postawić kukłę pod metrem, a wracając do domu poprostu ją zgarnąć
Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez SubaruW 3 godziny ponad 60 zł zarobiliSpoty w Rzeszowie i Tarnowie - info w poszczególnych wątkach. Zapraszamy!
----
Jeśli nie używam polskich liter, to znaczy, że piszę na komórce
Komentarz
-
-
Babcia mająca problemy z pamięcią pyta wnuczka:
- Co to jest ten sex?
Wnuczek chcąc uniknąć kłopotliwej odpowiedzi mówi:
- To tak jakby się babcia najadła ogórków i popiła maślanką.
Więc babcia spróbowała jak mówił wnuczek i dostała rozwolnienia.
W drodze do kościoła tak ją przycisnęło, że już nie mogła wytrzymać, więc załatwiła się w rowie.
Kawałek dalej znowu.
Idąc dalej kolejny raz ją dopadło, więc zaszła się załatwić na pobliską budowę.
W końcu dotarła do kościoła, ale było już niestety po mszy.
Na to ksiądz podchodzi do babci i pyta:
- Babciu co się stało, zawsze byłaś pierwsza, jeszcze przed mszą, a teraz na koniec przychodzisz?
A babcia na to:
- Bo to, proszę księdza, wszystko przez ten sex! Dwa razy w rowie! Raz na budowie! I jeszcze mi się chce!
:lol:
Komentarz
-
-
Pewnie zamienione prawe z lewym :diabelski_usmiech
co mnie się zdarzyło w takich okolicznościach:
Na początku grudnia pojechałem do "fachofców"
zmienić kółka na zimową wersję. Panowie dziarsko zabrali się do dzieła i nim się spostrzegłem Adela wyjechała na plac. Zabuliłem za usługę i w palnik do chaty. Nie zwracając uwagi na kapcie, pojechałem na ferie na Wschód. Dwudniowy wypad do Lwowa, zakończył się przykro, bowiem na 20-18 km przed Samborem jadąc za busem,wpadłem w zajebistą dziurę lewymi (przednim i tylnym) kołem. Ponieważ była już szarówka nie stawałem, tylko rura dalej. Zajechawszy do miasta stanąłem, by spojrzeć na szkody i :shock:
Przednia guma kapeć, a fele jedna i druga z "falbaną". Szczęście, że wożę ze sobą przyzwoite wschodnie narzędzie. Zakupione na gwałt drugie mniejsze co by pasowało do rantu felgi i dawaj do prostowania. Huk jak w kuźni wzbudzał szerokie zainteresowanie gawiedzi, którzy kiwając głowami potakiwali: "No szczo ukraińska dorocha". Po tej rewolucji dawaj kompresorek - trzyma :!:
Jest git, do chaty jakoś zajadę
Tym czasem spytałem o jakiś warsztat i po uzyskaniu informacji zajechałem by sprawdzić czy nie puszcza guma.
Okazało się, że fachowcy mają maszynę do prostowania, więc krótka piłka róbcie.
Doszło do zakładania i hańba :!: ops:
oraz wstyd za naszych,
oczywiście kółka były zamienione :!:
Wkurzony szybko zapłaciłem, by wstydu se oszczędzić. :evil:
ruszyłem dalej,
by po 30 km, tym samym kołem wpieprzyć się,
ponownie w lochę. :evil:
Jednak tym razem pozostałem przy młotkach.
Komentarz
-
-
Był sobie pół żyd, pół cygan.
Pyta się taty żyda:
-Tato, jestem bardziej żydem czy cyganem :?:
Ojciec:
-Oczywiście, że bardziej żydem :!:
Dziecko zbytnio nie uwierzyło i podchodzi do mamy cyganki:
-Mamo, jestem bardziej żydem czy cyganem :?:
Mama:
-Oczywiście, że cyganem! A czemu pytasz :?:
Dziecko
-Bo widziałem zajebisty rower w sklepie i nie wiem czy się targować, czy od razu zapierdolić... :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Gość
Oni tak naprawde :roll:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O6t0r-8QnVA&feature=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oT4NV359OdQ&feature=related[/youtube]
Komentarz
-
...nie ma to jak Octavia :drive:
>>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<
Komentarz
-
-
Wąska droga pod górę, na czele peletonu jedzie TIR. Co jakiś czas powtarza się pewien rytuał, mianowicie kierowca wyskakuje z szoferki, bierze w rękę pałę, napieprza po plandece latając dookoła pojazdu, potem w te pędy wskakuje do kabiny, rusza i ujeżdżając kilkaset metrów zwalnia, wyskakuje z szoferki.... i tak w kółko.
Za nim cała kolumna osobówek, droga wąska że się ominąć nie da, zniecierpliwieni trąbią. W końcu jeden z osobówki pyta TIRowca:
- Panie, co Pan robi, czemu pan tak lata z pałą dookoła auta zamiast jechać???
TIRowiec zdyszany odpowiada:
- Kochany, 24 tony kanarka na pace wiozę! Jak mi to na wóz siądzie to ni chu...ja pod górę jechać nie mogę
Komentarz
-
-
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
http://www.youtube.com/watch?v=5Kzb1...eature=related - jakość słaba, bo to ujęcia z monitoringu, ale widać, czym kończy się przejeżdżanie na "późnym żółtym", lub "wczesnym czerwonym"...Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
Komentarz