=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Najlepszy wynik: 36 Punkty: 36 Pomyłki: 0
robot
Twoja rozpoznawalność kolorów i zdolność przetrwania jest niesamowita. Zauważyłbyś komara z kilometra.
Mogę stwierdzić, że największy problem mam z niebieskimi i filetowymi planszami, ciekawe czy to generalna charakterystyka oka czy moja przypadłość oka czy przypadłość monitora. Niebieski i fioletowy są na spectrum światła widzialnego na samym końcu i obok siebie. Też tak macie?
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
ja za pierwszym razem miałem na lapku 33 pkt i 0 pomyłek, ale oczy wychodziły na wierzch
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Tony065, rozumiem że to humor i nie tyllko, ale to chyba nie jest miejsce na takie filmiki. Od tego są inne fora typu HC. Tutaj pasuje raczej "rozrywka", ale to może ja mam inną wrażliwość
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
a teraz doszła służbówka O III combi 2,0 150 KM
tak mi się wydaje że to jest bezpieczna granica dla mojej psychiki
ale kto wie jak nie będzie czuć tych 2zł i będzie pusto to może więcej wytrzymam :lol:
Komentarz