Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
-
-
Ostatnio edytowany przez aro_40; 2768.If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Nowy 126p Town
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Komentarz
-
-
Instagram: zekudzze_momo https://vk.com/zekudzze For licensing or usage, please contact [email protected]
Komentarz
-
-
Mam nadzieje że się otworzy bo warto obejrzeć
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
krissos, trzeba rozgraniczyć tych co "robią" na dole za normalną zapłatę w "branży" od purpurantów. tam to ten tysiak to mało....niestety.
tego człowieka lubię osobiście, myślę, że to nie jest film obrażający nikogo, fajnie i wesoło zrobiony, bo obie strony są humorystycznie przedstawione:
ups pardon, było na poprzedniej stronie już zauważyłem teraz, to coś nowego:
Ostatnio edytowany przez sew1981; 6296.
Komentarz
-
Komentarz