Ciekawe jakiej narodowości był kierowca - polskiej czy raczej ukraińskiej... Może zbyt dosadnie wziął do siebie życzenia Noworoczne - "Ile wyjazdów tyle powrotów"
Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
elpolacco po zobaczeniu fotek tego DAFa z podlinkowanego tam artykułu pomyślałem, że gorzej być nie może. Później zobaczyłem mastera i przy nim DAF to pikuś...wiadomo, że w Madrycie za naprawę zapłaciłby kilka razy więcej niż u nas, ale żeby zdecydować się jechać czymś takim
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez elpolacco Zobacz wpisCiekawe jakiej narodowości był kierowca - polskiej czy raczej ukraińskiej... Może zbyt dosadnie wziął do siebie życzenia Noworoczne - "Ile wyjazdów tyle powrotów"
http://40ton.net/rozbite-renault-mas...cuska-granica/Zamieszczone przez rafiki Zobacz wpisPóźniej zobaczyłem mastera i przy nim DAF to pikuś...wiadomo, że w Madrycie za naprawę zapłaciłby kilka razy więcej niż u nas, ale żeby zdecydować się jechać czymś takimHiszpańska policja zatrzymała mieszkańca Warmii i Mazur, który mocno rozbitym busem chciał wrócić do kraju. Kierowca ukarany został wysokim mandatem, a bus odholowany.
Kto mówi prawdę?
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Niemcy. Developer postawił dwa identyczne domy. W jednym zamieszkał Turek z rodziną. Po jakimś czasie do drugiego wprowadził się aryjski lekarz. Podchodzi Turek do płotu, woła lekarza i mówi:
- Ej, sąsiad! Wiesz, że mój dom jest wart znacznie więcej od twojego?
• Jak to możliwe!? Przecież są identyczne.
- Tak! Ale ja mam za sąsiada lekarza a ty Turka.
Egzamin z biologii. Profesor pyta studentkę:
- Ile nasienia ma mężczyzna w czasie wytrysku?
- No, tak na pełną buzię.
- Nie, nie. Źle mnie pani zrozumiała, chodziło mi o ilość, nie o objętość.
- To będą w takim razie dwa łyki.
Leci samolot z żołnierzami Legii Cudzoziemskiej do Afganistanu. Na pokładzie sierżant mówi: za każdą parę uszu talibów daję 200 euro, za łeb z brodą 500 euro. Samolot wylądował, żołnierze wybiegli z samolotu. Wracają po godzinie z pełnymi koszami głów i uszu. Sierżant patrzy i mówi: Pogięło was? Przecież wylądowaliśmy tylko na tankowanie w Monachium...
- Czy są rowery?
- Nie.
- A czy są rolki?
- Kobieto! To sklep monopolowy, nie ma tu rolek!
- Jest pan świadkiem, próbowałam zająć się sportem. Dwie butelki wina proszę.
- Wiesz, Zbychu, ja to dałem swojemu synowi na imię Lexus.
- Ale ty jesteś poje*any...
- Ale przynajmniej mam Lexusa.
Mieszkanie, środek nocy. Facet ubrany na czarno, na głowie kominiarka, budzi drugiego. Obudzony pyta ze strachem w głosie:
– Kim pan jest?
– Włamywaczem.
– Czemu mnie pan budzi?
– Chciałem pana o coś zapytać.
– Słucham.
Włamywacz oświetla latarką mieszkanie.
– Pan tak żyje?
Podczas nieobecności żony facet postanawia zrobić jej niespodziankę i pomalować deskę w toalecie. Po skończonej robocie udaje się do kuchni, żeby przygotować sobie zasłużony posiłek. Żona wraca wcześniej niż planowała i - rzecz jasna - najpierw pędzi do kibelka.
Siada... no i deska jej się przykleja. Nijak nie daje się oderwać. Żona wściekła i w panice, facetowi udaje się ją wreszcie jakoś zapakować do samochodu jadą do lekarza. W gabinecie demonstrują problem lekarzowi. Facet pyta:
- Widział pan kiedykolwiek coś takiego?
Na to lekarz:
- Owszem. Ale jeszcze nigdy w ramce.Ostatnio edytowany przez wróg; 27292.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
jak widać "ośmiorniczki" przy takim marnotrawstwie pis-owskich aparatczyków to "pikuś"...Załączone plikiOstatnio edytowany przez PAOLO ESCO II; 44798.PAOLO ESCO to mój główny profil - w związku z niemożnością dodawania zdjęć z mojego profilu postanowiłem sobie założyć drugi i rozwiązać "problem" !
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wróg Zobacz wpisLeci samolot z żołnierzami Legii Cudzoziemskiej do Afganistanu. Na pokładzie sierżant mówi: za każdą parę uszu talibów daję 200 euro, za łeb z brodą 500 euro. Samolot wylądował, żołnierze wybiegli z samolotu. Wracają po godzinie z pełnymi koszami głów i uszu. Sierżant patrzy i mówi: Pogięło was? Przecież wylądowaliśmy tylko na tankowanie w Monachium...
Zamieszczone przez PAOLO ESCO II Zobacz wpis
Komentarz
-
-
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Komentarz