Zamieszczone przez maciejk77
o...ujeli...
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Techno200, nico21, zapominacie o 1: to jest Polska... skoro "ojciec dyrektor" jest ksiedzem to uwazam ze taka ustawa spokojnie przejdzie a zainteresowane firmy nie beda zalowaly $$ dla politykow :? :evil:
jak to przejdzie to chyba naprawde wyemigruje do jakiegos normalnego kraju (koniecznie z prawostronnym ruchem ulicznym) :cry:
Komentarz
-
-
Powiem wam, że ja mam 1 marzenie. Chciałbym, żeby przez 1-2 dni, wszyscy ale to absolutnie WSZYSCY kierowcy, jeździli z prędkościmi wynikającymi z przepisów bądz ustawionych znaków drogowych. Jestm na 200% przekonany, że cała Polska zamieniła by się wtedy w jeden wielki korek. Wtedy dopiero nasi drodzy stróże prawa zobaczyli by jak bardzo absurdalne są te przepisy i jak deb.ilnie ustawiane są znaki ograniczajace predkość.
Zjeździłem juz prawie całą Europę, ale takiej ilosci ograniczen prędkosci i w dodatku tak deb.ilnie poustawianych nie widziałem nigdzie indziej !!Czarny Elegance
Komentarz
-
-
to ja jeszcze czekam, az sprywatyzuja prezydenta, premiera i caly rzad :lol:
a jezeli wszyscy by jezdzili zgodnie z przepisami, czyli z dozwolona predkoscia, to jestem przekonany ze wiekszosc korkow by.. zniknela. Wtedy np. cos takiego jak "zielona fala" mialoby sens, bo teraz to ma raczej znikomy.O2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
-
Nad czym biadolicie?
primo drogi sa tak fatalne ze jazda z predkosciami wyzszymi niz dozwolone - w wielu miejscach grozi rozwalniem auta,
secundo ustawodawca ma prawo uzywac roznych srodkow celem wyegzekwowania przepisow jakie wprowadzil
tercio - do kogo macie zal ze meczycie silniki? bylo sobie kupic CC i byloby ok.
Rozumiem ze na zachodzie europy (np w GB) gdzie radar stoi na kazdym rogu takie super fury jak wasze sa "zameczone" jazda z predkoscia 50km/h
Zamieszczone przez BigChciałbym, żeby przez 1-2 dni, wszyscy ale to absolutnie WSZYSCY kierowcy, jeździli z prędkościmi wynikającymi z przepisów bądz ustawionych znaków drogowych. Jestm na 200% przekonany, że cała Polska zamieniła by się wtedy w jeden wielki korek. Wtedy dopiero nasi drodzy stróże prawa zobaczyli by jak bardzo absurdalne są te przepisy i jak deb.ilnie ustawiane są znaki ograniczajace predkość.
Zamieszczone przez tomeka jezeli wszyscy by jezdzili zgodnie z przepisami, czyli z dozwolona predkoscia, to jestem przekonany ze wiekszosc korkow by.. zniknela. Wtedy np. cos takiego jak "zielona fala" mialoby sens, bo teraz to ma raczej znikomy.Zamieszczone przez Geraltw wiekszosci przypadkow musialbym (i pewnie nie tylko ja) po miescie na 3 biegu jezdzic
druga sprawa ze za tekst typu "ochujeli" ADMINISTRACJA winna owoca przydzielicnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
Komentarz