Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Panowie ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: fakt że pije piwo ( sytuacja się powtarza) co mnie bardzo wkurwiająco usprawiedliwia , że dziś dowiedziałem się prawdopodobnie ile moja biedna octavka :x :x :x ma przejechane , ide po piwo i zaraz wruce zeby wylać żale i żeby komuś nie przulać z nerwów :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Właśnie otwieram szampana z kumplem i niech żyje octavia przy przebojach dyskoteki czterdziestolatków , ps : ŻABA POZDRAWIA MAICROFT NIECH ŻYJE ŻYCIE ( najwyżej będę zdychał jutro , ale w końcu w życiu są ważne tylko chwile.......) piszcie ,będę dziś i jutro :shock: pisał
No to tez juz otwarlem buteleczke z - czas rozpoczac weekend, chociaz co to za weekend spedzony nad calkami i pochodnymi :kwasny
wolalbym nad tymi calkami posiedziec ,a ja juz z 5 dni w chacie siedze i prawie nie wychodze narpierw klopot z dyskiem, teraz przenioslo sie na biodro i ledwo laze :roll: Ale pociesza mnie fakt ze juz po 2 piwkach ten bol nie jest taki upierdliwy :wink:
wolalbym nad tymi calkami posiedziec ,a ja juz z 5 dni w chacie siedze i prawie nie wychodze narpierw klopot z dyskiem, teraz przenioslo sie na biodro i ledwo laze :roll: Ale pociesza mnie fakt ze juz po 2 piwkach ten bol nie jest taki upierdliwy :wink:
O kurka - wspolczuje - w zeszlym roku troche poszalalem i tez mnie dysk zaatakowal... :x
Komentarz