witam wszystkich
byłam ostatnio na spocie i przyznam ze poznalam kilka ciekawych osob. Aczkolwiek powiem szczerze ze nie zabardzo podoba mi sie organizacja spotu. Bez urazy dla osoby ktora jak by to powiedziec trzyma piecze nad spotami ale spoty co 2 tyg w tym samym, powiedzmy szczerze nie najciekawszym miejscu - bo KFC do ciekawych przyjemnych knajpek nie nalezy, to tak jak pojsc do mc donalda ... a dziecmi przeciez nie jestescie.
Rozumie ze pod KFC jest parking ( choc tez nie najbardziej pojemny) jest jedzeneie w miare przystępnej cenie ale w podobnej cenie mozna zjesc cos bardziej zdrowego w normalnej kajpce / restauracji.
Dodatkow spoty powinny byc a raczej miec w sobie odrobine urozmaicenia , powinny stwarzac mozliwość zapoznania , zintegrowania grupy - stanie na polu ( zwarzywszy fakt ze robi sie zima) czy siedzenie w KFC nie pomaga.
Podam wam pare przykładów jak to wyglada w innych klubach :
a3-club.net - spotykaja sie niby najczesciej w Galerii Kazimierz chwile stania przy autach pogawedki o tuningu , problemach na forum czy samochodach. Póżniej wszyscy ida do knajpki, jada na rybitwy poscigac sie czy tez jada gdziesna kawe
vw-passat.pl - klub przez niektórych z nienawidzony ale to dzioecinne podejscie . U nich spoty wygladaja jeszcze inaczej - nie ma stania przy autach w lecie robia grile w plenerze w zimie przesiaduja w knajpkach lub tez organizuja kregle , bilard itp
klub leona - spotykaja sie w Krokusie w krakowie tam chwila stania przy autach a pozniej w zaleznosci od ustalen albo gokarty , albo cos podobnego.
klub audi A4 - oni spotykaja sie w Galeri Kazimierz - i tu tez chwila zamyslu nad autami a pozniej jakas kanjpka , wypad na grila , cos dla urozmaicenia spotu
Jak widac rozne kluby rozne typu aut, rozna klasa aut a niby jedna grupa , rozne podejscie do spotów , ale u nich nie mozna powiedziec ze jest monotonia.
Dlatego mimo ze nie mam stazu na tym forum , nie mam octavi, i defakto troche wtrącam sie w spoty to chcialabym zaproponowac zeby najblizszy spot który ma byc w krakowie odbyl sie w innym miejscu, w innym obliczu. Jak wam nie spasuje - nic nie tracicie . Zawsze mozna wrocic do starych nawyków .
moze ktos wyrazi swoja opinie na ten pomysl
Pzodrawiam
No niestety ja się zgadzam z Tobą jak najbardziej, KFC to nic innego jak porażka,ale każdy lubi co innego i ponoć o gustach się nie rozmawia... Przytoczone spoty klubów wyglądają naprawdę bardzo ciekawie i są strasznie fajną zabawą!! Jak najbardziej podzielam Twoje zdanie!!!!!!!!
Jak przytrzymasz reset pow. 2 sekund to robi się... reset :-)
No i po 2h od wyłączenia zapłonu odczyty w banku 1 same się resetują. A reset powyżej odnosi sie do banku 2.
Czas jazdy liczy się tylko w czasie... jazdy, jeżeli zatrzymasz się na 15 minut i wyłączysz silnik to czas ten nie jest liczony.
Właśnie kol. Purchawa, mnie uświadomił że mam jeszcze przycisk reset w prawej manetce, że są dwa banki, że jeden resetuje się automatycznie szkoda że nie czytaliście piękny wykład na gg.
Dzięki wielkie bigok
------------------------------------------------------
Człowiek uczy się całe życie i umiera głupcem.
Komentarz