Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
O4
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez OrsonTSI Zobacz wpisPoniżej zestawienie 10 marek, w których średnia cena sprzedaży najbardziej WZROSŁA:
1. smart +83,7%
2. DS +50,4%
3. Citroen +19,2%
4. Peugeot +16,9%
5. Suzuki +13,3%
6. Toyota +13,1%
7. Dacia +12,9%
8. Infiniti +12,8%
9. Skoda +10,4%
10. Opel +10,4%
Komentarz
-
Zamieszczone przez klarus Zobacz wpis
Za to ceny np. Land Rovera, Mercedesa, Lexusa, Audi, Jeepa, Mitsubishi, Volvo, spadły...
- 1 polubienie
Komentarz
-
Za to ceny np. Land Rovera, Mercedesa, Lexusa, Audi, Jeepa, Mitsubishi, Volvo, spadły...
Komentarz
-
Zamieszczone przez TomaszW Zobacz wpis
Ja wiem czy spadły. Raczej nie bo promocji żadnych na nie nie ma o rabatach to raczej tylko w cztery oczy.
Coraz droższe nowe samochody w Polsce - w czołówce marki z jednego kraju
Komentarz
-
Odwoływałem się do tych samych danych co kolega OrsonTSI we wcześniejszym poście...
Coraz droższe nowe samochody w Polsce - w czołówce marki z jednego kraju
Komentarz
-
Zamieszczone przez TomaszW Zobacz wpis
Nie ma co podwyżka o 83,7% a zniżka o 24,9%. Co do Audi i Mercedesa to wręcz zatrważający spadek ceny.
Komentarz
-
Zamieszczone przez ruwado Zobacz wpisMoże on mówił o wersji, którą jeździł.
Komentarz
-
Zamieszczone przez ruwado Zobacz wpisCzyli wychodzi, że będzie to bez kierownicy multi i podłokietnika. Więc patrząc na to co mam i się przyzwyczaiłem - trzeba wyłożyć grubszą kasę na ambition. A to sporo, odliczając mocniejszy, ale jak na razie nieświadomy silnik.
Komentarz
-
No ten 1.5 coś kapryśny jest. Na forach VW ludzie załamują ręce. Aktualizacja oprogramowania ponoć dała tyle, że auto po puszczeniu gazu na niskich biegach zamiast zwalniać to przyśpiesza. A spalanie średnie sporo wzrosło.
Ale ja mam tylko 1.9 AXR i nie powinienem się wypowiadać o nowszych modelach Skody. Dlatego tylko wspominam co wyczytałem o tym 1.5 Tsi.
- 1 polubienie
Komentarz
-
Zamieszczone przez OrsonTSI Zobacz wpisteraz cennik G8 wygląda trochę lepiej i myślę ze z O4 będzie podobnie
Komentarz
-
Nic nowego... Jak wszedł lifting Golfa to na dzień dobry, jak się tylko cennik pojawił, dawali rabat 6 albo 8 tys. zł.
Swoją drogą, to niezła bzdura... Nie lepiej po prostu od razu zrobić taką cenę, a nie udawać, że jest się dobrodusznym dając blisko 10% upustu na starcie?
Ale rozumiem... Psychologia ma robić swoje.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Chris11 Zobacz wpisNic nowego... Jak wszedł lifting Golfa to na dzień dobry, jak się tylko cennik pojawił, dawali rabat 6 albo 8 tys. zł.
Swoją drogą, to niezła bzdura... Nie lepiej po prostu od razu zrobić taką cenę, a nie udawać, że jest się dobrodusznym dając blisko 10% upustu na starcie?
Ale rozumiem... Psychologia ma robić swoje.Ostatnio edytowany przez OrsonTSI; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Zamieszczone przez shok Zobacz wpisVw z cenami odleciał to klienci zatrzeli patrzeć na konkurencjie. Z O4 bedzie podobnie
No i kwestia wykonania wnętrza. Czyli sławne plastiki. Dla mnie to nie jest śmieszne i Na Pewno nie zapłaciłbym 100+ tysięcy za auto z twardymi badziewnymi plastikami.
ps. A np. VW T-Roc R z motorem 300km, fajnym wyglądem, super osiągami i wydechem Akrapovicia (no opcja) kosztuje koło 180 tys i ma wewnątrz plastiki ze zmielonych najtańszych chińskich zabawek. I to jest Kpina.Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
- 1 polubienie
Komentarz
Komentarz