piekne kombi w wzbudzajacym jeszcze niedawno postrach kolorze Zomo Blue :-) (jakbys sobie drzwi na bialo pomalowal i dal koguta na dach to moglbys udawac radiowoz ;-) )
oby dlugo sluzylo!
ps. rower na dachu byl w komplecie? ;-P
taaa rowerek z alusami w komplecie
co do koloru to jest duza szansa ze bedzie budzil postrach
doloze migajace halogeny, niebieska bejsbolowka pod szyba i mozna smigac :szeroki_usmiech
Cena wysyłki 25 zł . Kurier UPS .
Jeżeli ktoś ma zastrzeżenia do ceny wysyłki może wysłać własnego kuriera.
Nie wysyłamy poczta ponieważ gabaryty przesyłki to 120 cm x 60 cm i z nawału pracy nie będziemy włóczyli się po urzędach pocztowych.
W razie pytań telefon dzwonić pod numer 600743374
Procedura zakupu.
Dane do przelewu to: ELEVENDI s.c
Nazwa Banku :ING BANK SLASKI
Numer Konta :35 1050 1490 1000 0023 0819 6985
W tytule przelewu należy wpisać nazwę użytkownika z forum.
Po przelaniu pieniędzy należy przesłać emaila z pełnym adresem i numerem telefonu na następujący email - [email protected] wpisując również nazwę użytkownika i rodzaj zakupionych zasłonek i podanie czy ma być paragon fiskalny czy faktura. Jeżeli faktura VAT to proszę o dane do faktury.
Uwaga !!! Jeżeli ktoś chce dodatkowy komplet zaczepów to koszt 16 zł . Od 18.8.2013 nie podnosiliśmy cen i jak na razie nie będziemy podnosić. Niestety dodatkowe zaczepy sprzedajemy, Nie dodajemy w prezencie.
Czekam na zestaw do O1 Kombi.
Jaka będzie jego cena?
Oraz czy zestaw do kombi będzie można poszerzyć o przesłonki do szyb bocznych przedziału bagażowego??
Była O1 kombi ALH++ 150/340
Obecnie Pyzio 206 1.4HDi+ ~90/200
a do OII ew. OII FL planujecie cos takiego przygotowac?
Jeżeli wpadnie nam O2 w ręce to zrobimy
[ Dodano: Pon 27 Wrz, 10 21:21 ]
Zamieszczone przez soszek81
Czekam na zestaw do O1 Kombi.
Jaka będzie jego cena?
Oraz czy zestaw do kombi będzie można poszerzyć o przesłonki do szyb bocznych przedziału bagażowego??
Cena do O1 kombi to 265 zł + koszt wysyłki'
Zestaw składa się z:
- 2 zasłonek do drzwi tylnych
- 2 zasłonek na boczne okienka przestrzeni bagażowej
- 2 zasłonek na tylną klapę (niemożliwe jest wykonanie w całości)
Pozdrawiam
Zestaw składa się z:
Pozdrawiam
Super :szeroki_usmiech
Poproszę jeszcze tylko o zdjęcie tych zasłonek na tylną klapę - gdzie przebiega na szybie ich krawędź styku ( w połowie?) oraz jak jest widoczna we wstecznym lusterku, czy spoglądając przez ramię.
Była O1 kombi ALH++ 150/340
Obecnie Pyzio 206 1.4HDi+ ~90/200
Zestaw składa się z:
Pozdrawiam
Super :szeroki_usmiech
Poproszę jeszcze tylko o zdjęcie tych zasłonek na tylną klapę - gdzie przebiega na szybie ich krawędź styku ( w połowie?) oraz jak jest widoczna we wstecznym lusterku, czy spoglądając przez ramię.
Niestety zdjęć do 02 kombi jeszcze brak ale wyglądało to będzie mniej więcej tak jak w Seat Leon lub VW Touran.
piatkos, a jaka jest różnica przecz czy po FL
O2 to O2
ja tam nie wiem czymś się pewnie różnią ;p
Zamieszczone przez skemenhs
ak tylko wpadnie nam takie autko w ręce. W tym momencie kończymy O1Kombi i Passata B6 Kombi.
a do Wro nie chcecie podjechać? chetnie udostepnie do pomiarów ;p
Nie jest to takie proste. Drzwi przestrzeń bagażową robi się dosyć prosto. Z próbami to ok 3 godz. Wyginamy drut nastepnie obszywamy. Jak nie pasuje to prujemy i poprawiamy. Natomiast tylna klapa to naprawdę klapa. Najgorsza do zrobienia. Cały dzień schodzi nieraz.
skemenhs, zdziwilbys sie, jak sporo ludzi to autko zamawia - jezdza nimi glownie nasze zony, kochanki i woza nasze dzieciaki ... a dzieci nie lubia slonca - pomyslcie
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
skemenhs, zdziwilbys sie, jak sporo ludzi to autko zamawia - jezdza nimi glownie nasze zony, kochanki i woza nasze dzieciaki ... a dzieci nie lubia slonca - pomyslcie
Może i się zgadza ale nie ma ich tak wiele. Wystarczy spojrzeć na Allegro.
SKODA YETI - 120 pojazdów w sprzedaży
SKODA OCTAVIA - 2552 pojazdy w sprzedaży
[ Dodano: Wto 28 Wrz, 10 00:12 ]
Zamieszczone przez Superbman
Jak tu wchodziłem, to byłem nastawiony anty,ale daje radę to co widzę na fotkach...brawo.
Staramy się. Zresztą od kilku lat sprzedajemy nasze produkty głównie za granicą - w Hiszpanii i Portugalii czyli krajach w których słoneczko nie odpuszcza.
Może i się zgadza ale nie ma ich tak wiele. Wystarczy spojrzeć na Allegro.
SKODA YETI - 120 pojazdów w sprzedaży
SKODA OCTAVIA - 2552 pojazdy w sprzedaży
ale yeti sprzedaja 2 lata a octavie 14 no i na allegro yeti uzywek to kilka sztuk reszta to oferty salonów. ogolnie nowych sporo sie sprzedaje...
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
skemenhs, to moze zmówicie sie z kims kto ma 0II i weźmiecie wymiary.......bo mysle, ze sporo by było osób chetnych na ten towar - jezeli o mnie chodzi to jestem zainteresowany (tylko na boczne szyby, bo z tyłu mam roletke) w tej cenie co do 01 i do 01 tez pewnie ładnie zejda....tylko moze jakis upust na OCP, a za jakis czas zobaczycie, ze poromacja sie opłaciła.......
Qrka wodna mam za daleko, bo sam bym pojechał......żeby "fachowiec" pobrał miare :diabelski_usmiech
skemenhs, posiadasz zdjęcie tej octavi z boku, z zamkniętymi szybami? jak to wygląda z zewnątrz.
Jak wygląda demontaż tej zasłonki w celu umycia okna od środka?
skemenhs, posiadasz zdjęcie tej octavi z boku, z zamkniętymi szybami? jak to wygląda z zewnątrz.
Jak wygląda demontaż tej zasłonki w celu umycia okna od środka?
Montaż jest na specjalnych zaczepach pod uszczelką. Odchyla się uszczelkę i osadza się zaczep.
Z zamkniętymi szybami niestety skody nie mam. Postaram się zrobić służbowego Tourana.
Komentarz