Ja dzieciakowi często przyczepiam do szyby palmtopa, zeby coś tam oglądało podczas podrózy, więc te zasłonki na szyby pasażerow mnie nie urządzają. Wygląda na to, że ich montaż/demontaż zajmuje więcej niż kilka sekund.
Jest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;
a do zadań miejskich: VW Lupo 1.4 AUD MY2004 (60KM/116Nm seria)
Była: O1 L&K kombi 1.9 TDI AHF 2001/2002 (160KM/356Nm by ECU Project)
O2 kombi 4x4 1.9 TDI BXE 2006 (147KM/345Nm by ECU Project)
Ja dzieciakowi często przyczepiam do szyby palmtopa, zeby coś tam oglądało podczas podrózy, więc te zasłonki na szyby pasażerow mnie nie urządzają. Wygląda na to, że ich montaż/demontaż zajmuje więcej niż kilka sekund.
Montaż/ demontaż jest prosty bo zaczepów się nie zdejmuje. Pozostają na stałe (no chyba że użytkownik nie chce).
mam zestaw ClimAir oferowany przez Miloteca za sporo większe pieniądze jest naprawdę super, więc warto rozważyc zakup u kolegi skemenhs który "domniemam na podstawie zdjęć" oferuje zbliżony jakością towar ze 50 % wartości :diabelski_usmiech
"Uczciwy człowiek szuka prawdy, kłamca jest patologicznie wszechwiedzący"
mam zestaw ClimAir oferowany przez Miloteca za sporo większe pieniądze jest naprawdę super, więc warto rozważyc zakup u kolegi skemenhs który "domniemam na podstawie zdjęć" oferuje zbliżony jakością towar ze 50 % wartości :diabelski_usmiech
ClimAir - no to kolega trochę zapłacił :-) . Tak jak pisałem z powodzeniem sprzedajemy nasze produkty od 2 lat za granicą (głównie w Hiszpanii). Na początku nie doceniliśmy rynku krajowego ze względu na klimat naszego kraju lecz już staramy się nadrobić te niedopatrzenie.
skemenhs, czekamy niecierpliwie na ofertę skierowana do posiadaczy O2, zwłaszcza kombi
Tak jak pisałem teraz wchodzi O1 Kombi i Passat B6 Kombi. Do miesiąca napewno zrobimy do O2 Kombi. Informację podamy tutaj, na Allegroszu i na stronie www.camper-land.eu
skemenhs, limuzyne 0II juz macie jakąmś na wzór?? Bo jak nie to moze kogos tu znajdziemy......
Limuzyny brak. Ale jak oferujesz się zrobić szablon z kartonu i do nas przesłać to zniżka napewno będzie ale wolałbym kogoś z opolskiego lub dolnośląskiego (w razie przymiarki)
;-) moja oferta aktualna :-)
kartonu moge poszukac jakiegos jesli trzeba... tylko jak go Wam wyslac?
Do kombiaka nie jest tak łatwo. I akurat mam dostęp do niego (i to aż 6 zasłonek , które trzeba zrobić) . Do sedana zrobić drzwi można nawet z szablonu.
Panie i Panowie z okolic Nysy co użytkujecie 0II w limuzynie......moze byście podjechali do skemenhs, - to by sie temat z zasłonkami ruszył :diabelski_usmiech
Panie i Panowie z okolic Nysy co użytkujecie 0II w limuzynie......moze byście podjechali do skemenhs, - to by sie temat z zasłonkami ruszył :diabelski_usmiech
Limuzynę O2 potrzebujemy. Tak więc chętny z okolic NYSY mile widziany. Najlepiej w sobotę lub niedzielę.
Za ok. 1,5 tygodnia zaczniemy robić O2 Kombi tak więc chcielibyśmy się dowiedzieć ilu jest chętnych na ten typ zasłonek. Znalazłem na forum taki stary post o zasłonkach : http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
Czy nadal jest tylu chętnych ? Jeżeli tak to obniżkę jakąś zrobimy napewno.
No to skoro potrzebujecie to zgłaszam swoją gotowość na robienie przymiarek. Któraś niedziela byłaby ok. skemenhs, jeśli Cię to interesuje to odezwij się na PW.
Pozdro
Komentarz