Zamieszczone przez skemenhs
sprzedaż zasłonek
Zwiń
X
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez piotrek_osPatrzac na te Wasze fotki.....to do limuzyny 0II wyszło lux......a tu juz bym polemizował - chyba sprzedajacy musi poprawic towar niz tracic klientów i dobra opinie
Komentarz
-
_tm_, a co ty zdjęcia jakiejs więźniarki pokazujesz :?: :wink:
Zamieszczone przez _tm_boczne okienka w bagażnikuprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
A więc tak.
Zgłaszać mankamenty na adres:
[email protected]
W załączniku wyraźne zdjęcie wad i nazwa użytkownika. Email proszę zatytułować WADY O2 KOMBI
Oczywiście postaramy się jak najszybciej to naprawić. Jako , że pierwszy raz zastosowaliśmy technologię CNC wyszło jak wyszło a więc będziemy poprawiać. Co najdziwniejsze przed obszyciem spotkałem się z użytkownikiem piatkos celem weryfikacji tych ramek i wszystko pasowało.Po obszyciu wyszło inaczej. Czyżby drut się odkształcił ?
Narazie wstrzymuję reszte wysyłek . W poniedziałek umówiłem się z piatkosem na weryfikację obszytych ramek. Coż nie gra i trzeba to zweryfikować. Ci do których już poszły zgłaszać mankamenty tak jak napisałem.Sprzedaż zasłonek dedykowanych do skody, volkswagena i busów www.autozaslonki.com - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39811 . Gięcie drutu CNC - www.gieciedrutu.com.pl
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez skemenhsA więc tak.
Zgłaszać mankamenty na adres:
[email protected]
W załączniku wyraźne zdjęcie wad i nazwa użytkownika. Email proszę zatytułować WADY O2 KOMBI
Oczywiście postaramy się jak najszybciej to naprawić. Jako , że pierwszy raz zastosowaliśmy technologię CNC wyszło jak wyszło a więc będziemy poprawiać. Co najdziwniejsze przed obszyciem spotkałem się z użytkownikiem piatkos celem weryfikacji tych ramek i wszystko pasowało.Po obszyciu wyszło inaczej. Czyżby drut się odkształcił ?
Narazie wstrzymuję reszte wysyłek . W poniedziałek umówiłem się z piatkosem na weryfikację obszytych ramek. Coż nie gra i trzeba to zweryfikować. Ci do których już poszły zgłaszać mankamenty tak jak napisałem.
Komentarz
-
skemenhs, ja przepraszam że sie wtrącam ale doczytałem że zasłonki sa kopia miloteca... ja mam miloteca, przeswity lekkie sa ale tylna zasłonka to w porównaniu do miloteca to porażka.. ja mam jedną całą ... a i w milotecu nic sie nie faluje...gachul
czarniutka dwulitrowka combi elegance...była...jest... dwa litry brąz mocca combi platinum
Komentarz
-
-
Tylna zasłonka to błąd CNC ale boczne to milotec. Do poniedziałku proszę o cierpliwość. Będziemy sprawdzali wszystkie komplety.Sprzedaż zasłonek dedykowanych do skody, volkswagena i busów www.autozaslonki.com - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39811 . Gięcie drutu CNC - www.gieciedrutu.com.pl
Komentarz
-
-
Maile odebrane.Sprzedaż zasłonek dedykowanych do skody, volkswagena i busów www.autozaslonki.com - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39811 . Gięcie drutu CNC - www.gieciedrutu.com.pl
Komentarz
-
-
skemenhs, mozesz zrobic zdjecie z waszego Tourana jak u was wyglada spasowanie bocznej szybki???
Dodatkowo w mojej opini - na szyby w drzwiach 3 spinki to zbyt malo - powinno byc 5 , na tylnia klape 1 uchwyt na zaslonke do rowniez zbyt malo - aby bylo to porzadnie zamocowane powinno byc po 3 blaszki - jest mozliwosc otrzymania tych brakujacych elementow???? Dodatkowo uchwyty do wyciagania zaslonek z tylniej klapy sa wszyte z drugiej strony - gdy probowalem zalozyc poprawnie wyszly takie szpary ze hoho
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marekzuskemenhs, mozesz zrobic zdjecie z waszego Tourana jak u was wyglada spasowanie bocznej szybki???
Dodatkowo w mojej opini - na szyby w drzwiach 3 spinki to zbyt malo - powinno byc 5 , na tylnia klape 1 uchwyt na zaslonke do rowniez zbyt malo - aby bylo to porzadnie zamocowane powinno byc po 3 blaszki - jest mozliwosc otrzymania tych brakujacych elementow???? Dodatkowo uchwyty do wyciagania zaslonek z tylniej klapy sa wszyte z drugiej strony - gdy probowalem zalozyc poprawnie wyszly takie szpary ze hoho
[ Dodano: Pon 15 Lis, 10 23:21 ]
Więc tak.
Poprawiamy narazie boczne okienka przestrzeni bagażowej i jutro prawdopodobnie zweryfikujemy z kolegą (użytkownikiem) piatkos we wrocku. Postaramy się wszystkim pokrzywdzonym przesłać zasłonki poprawione (na nasz koszt oczywiście). Proszę jednak o cierpliwość.
Narazie sprzedaż O2Kombi została wstrzymana. - Aż do poprawienia ramek. Pozdrawiam
Ps. Wszelkie ninformacje podam na forum.Sprzedaż zasłonek dedykowanych do skody, volkswagena i busów www.autozaslonki.com - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39811 . Gięcie drutu CNC - www.gieciedrutu.com.pl
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez skemenhsPoprawiamy narazie boczne okienka przestrzeni bagażowej
Komentarz
-
Zamieszczone przez winni77skemenhs, i jak poszły przymiarki?
Sprzedaż zasłonek dedykowanych do skody, volkswagena i busów www.autozaslonki.com - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39811 . Gięcie drutu CNC - www.gieciedrutu.com.pl
Komentarz
-
-
A ja tam mam teraz zalozone i tylne sprawuja sie znakomicie. Nareszcie nie musze zmieniac ustawienia lusterka jak jade w nocy. Swiatla aut z tylu w ogole nie oslepiaja. Tak wyglada u mnie tylna zaslonka. Acha, musze te paski jeszcze obciac. A przy okazji to kazda zaslonka trzyma sie tylko na jednym zacisku od dolu.
Jedynie czekam na poprawione boki w bagazniku. Ale luzik, niech to skemenhs na spokojnie poprawiZałączone pliki
Komentarz
-
-
No to już wiem. Klapa jest dobra tylko źle przez CNC zrobiona więc klapę i boczek wyślemy do innego WYGINACZA. Natomiast drzwi zpostaramy się zmniejszyć o 1 mm z każdej strony Testuje teraz nowego. Ma nam 50 kompletów do passata zrobić więc jak zrobi dobrze poślę mu skodę. Prześwity na zaokrągleniach będą zawsze - Taki to urok drutu. Natomiast nie powinno być na łączeniach.
Jeżeli ktoś ma tylko źle wykonane zasłonki tylko na tylną klapę - to mogę wysłać.
Resztę proszę o cierpliwość. Nie wiem jak długo ale jak się okazało co nagle to po diable.Sprzedaż zasłonek dedykowanych do skody, volkswagena i busów www.autozaslonki.com - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39811 . Gięcie drutu CNC - www.gieciedrutu.com.pl
Komentarz
-
Komentarz