skemenhs, czy komplet do o1 combi jest dostępny?
Przypadkiem wczoraj natknąłem sie na ten temat i muszę przyznać że rewelka towar, czegoś takiego szukałem
Nie wiem . Muszę zobaczyć czymamy jeszcze.
[ Dodano: Czw 13 Sty, 11 11:17 ]
Zamieszczone przez mulder
SUPERB 1 też jest w ofercie?
Narazie robimy SUPERB2 SEDAN. Jedynki w planie narazie nie mam.
ok, to czekam na info dotyczące kompletu do o1 combi
No niestety tak to już jest. Myślę że do lata zdążymy :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
Można jeszcze zakupić komplet na tylne szyby boczne do O II FL?
MOŻNA
[ Dodano: Pon 17 Sty, 11 16:41 ]
Zamieszczone przez locaj85
Zamieszczone przez skemenhs
No niestety tak to już jest. Myślę że do lata zdążymy :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
tzn. że jeszcze nie są OK ??
Uszyta próbka jest ale nie mam auta narazie do próby. Będe musiał do wrocka pomknąć na przymiarkę.
Zasłonki próbne są zrobione ale mnie w PL nie ma a wspólnik jeździ z nimi. Jak ktoś pod sklpem się nawinie z o2kombi to przymierzy a jak nie to w niedziele może bede w PL to przymierze ja.
wojtello napisał/a:
skemenhs, czy komplet do o1 combi jest dostępny?
Przypadkiem wczoraj natknąłem sie na ten temat i muszę przyznać że rewelka towar, czegoś takiego szukałem
Nie wiem . Muszę zobaczyć czymamy jeszcze.
komplecik doszedł, po niedzieli montaż bo wybywam na narty , wygląda solidnie ciekawe jak będzie po montażu
pozdrawiam
Witam. Więc próba została przeprowadzona i:
Drzwi i okienko przestrzeni bagażowej ok
Tylna Klapa - do du..y
Właśnie szukamy klapy aby ją poprawić ale i tak w ciągu następnych 2 tygodni spróbujemy wyprodukować przynajmniej te elementy , które są dobre.
Ramki powinny być gotowe za ok 2 tyg. Niestety terminy na szycie mamy dopiero w firmie zarezerwowane po 23 lutym . Wcześniej nie da rady. Mają inne zlecenia. Tak więc reklamacje bocznych okienek zrealizujemy po tym terminie.
Zmodyfikowany cennik dla Klubu OCP z dnia 13.05.2011 (podwyżka ze względu na rosnące koszty produkcji)
Okienka boczne przestrzeni bagażowej: 125 zł + Koszt wysyłki
Zasłonki tylnej klapay 135 zł + Koszt wysyłki
Cena wysyłki 30 zł . Kurier GLS
Komplet składający się z okienek bocznych przestrzeni bagażowej i tylnej klapy do O1/O2 Kombi 225 zł + Wysyłamy kurierem GLS.
Komplet składający się z drzwi bocznych i okienek bocznych przestrzeni bagażowej do O1/O2 Kombi 225 zł + Wysyłamy kurierem GLS
Koszt wysyłki to 30 zł. Zbyt duże gabaryty paczki aby z tym włóczyć się po urzędach pocztowych
Procedura zakupu.
Dane do przelewu to:
Electronica Punto Com S.C
Nazwa Banku :ING BANK SLASKI
Numer Konta :35 1050 1490 1000 0023 0819 6985
W tytule przelewu należy wpisać nazwę użytkownika z forum.
Po przelaniu pieniędzy należy przesłać emaila z pełnym adresem i numerem telefonu na następujący email - [email protected] wpisując również nazwę użytkownika i rodzaj zakupionych zasłonek i podanie czy ma być paragon fiskalny czy faktura. Jeżeli faktura VAT to proszę o dane do faktury
a czy do sedana o2 też jest dostępna zasłonka na tylną szybę (bo już się pogubiłem)?
całkiem przypadkowo ostatnio kupiłem zasłonki na allegro nie widząc tego tematu wcześniej - są super, jedyne drobne zastrzeżenie to takie, że z haczyków mocujących odchodzi lakier, chociaż mnie to bardzo nie przeszkadza
a czy do sedana o2 też jest dostępna zasłonka na tylną szybę (bo już się pogubiłem)?
całkiem przypadkowo ostatnio kupiłem zasłonki na allegro nie widząc tego tematu wcześniej - są super, jedyne drobne zastrzeżenie to takie, że z haczyków mocujących odchodzi lakier, chociaż mnie to bardzo nie przeszkadza
a mnie zastanawia fakt dlaczego tyl nie moze byc w jednym kawalku?? drut jest solidny , patrzac na moje 2 polowki to i tak material faluje , co prawda do przytrzymania tego w klapie potrzeba by 6 spinek - ale i tak 2 polowki u mnie musza siedziec na 6 bo na 1 lewa wypadala przy zamykaniu klapy a gdy wypada lewa to prawa sie przesuwa
a mnie zastanawia fakt dlaczego tyl nie moze byc w jednym kawalku?? drut jest solidny , patrzac na moje 2 polowki to i tak material faluje , co prawda do przytrzymania tego w klapie potrzeba by 6 spinek - ale i tak 2 polowki u mnie musza siedziec na 6 bo na 1 lewa wypadala przy zamykaniu klapy a gdy wypada lewa to prawa sie przesuwa
A jak obszyjesz taki kawałek ? Ostatnio zrobiliśmy zasłonki do Superb2 sedan . Szerokość to prawie 1metr i już mieliśmy kłopoty bo drut się odkształca przy tej szerokości.
Komentarz