sprzedaż zasłonek
Zwiń
X
-
ps. jabky 4 uchwyty były więcej (2 na tył i 2 na boczne tylne w combi) to by chyba firma nie zubożała.......
Zostaw komentarz:
-
-
skemenhs
Zamówienie poszło, pieniądze także.
Czekam na zasłonki.
pzdr
Zostaw komentarz:
-
-
Zasłonki dotarły wczoraj. Montaż dziecinnie prosty. Są i cieszą oko:-) W związku z kiepską pogodą nie zostały jeszcze przetestowane na słońcu:-) Dziękuję za współpracę. Pozdrawiam
Zostaw komentarz:
-
-
-
można prosić o jakieś zdjęcia jak auto prezentuje się z zasłonkami?
Zostaw komentarz:
-
-
Witam, po małym zamieszaniu z zamówieniem i mailem, dotarły błyskawicznie zasłonki (ale składnia zdania he)....wykonanie w skali 1-10 daje 7,5 jak na manufakturę nieźle, patent mocowania banalnie prosty, montaż 4,5 min (a nie jak ktoś pisał 10min to chyba bez ręki, instrukcja nie potrzebna). Jest zadowolony. Polecam !
Zostaw komentarz:
-
-
skemenhs, czy jest możliwość zakupu samych uchwytów do zasłonek
a jeśli tak to jaki koszt z przesyłką np. za 6 sztuk
Zostaw komentarz:
-
-
skemenhs,
w ubiegły tygodniu, zasłonki otrzymałem, zamontowałem i wszystko gra :szeroki_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez daneczek76skemenhs, czy jest coś takiego do Sharana i jak się by kształtowała cena, aut jest dużo jak nie sporo tym bardziej jak robisz za granice to w Hiszpani też ich jest nie mało.
Pewnie cena podobnie będzie się kształtowała jak do Tourana?
Choć mam oryginalnie tyknie szyby bardziej przyciemnione waham się nad mocniejszym zaciemnieniem miedzy Folią a zasłonkami jak twoje.
Narazie nie robimy
Zostaw komentarz:
-
-
skemenhs, czy jest coś takiego do Sharana i jak się by kształtowała cena, aut jest dużo jak nie sporo tym bardziej jak robisz za granice to w Hiszpani też ich jest nie mało.
Pewnie cena podobnie będzie się kształtowała jak do Tourana?
Choć mam oryginalnie tyknie szyby bardziej przyciemnione waham się nad mocniejszym zaciemnieniem miedzy Folią a zasłonkami jak twoje.
Zostaw komentarz:
-
-
Będę kolejnym zachwalającym, ale warto pochwalić.
Zasłonki dotarły rewelacyjnie opakowane. Montaż przebiegł bez problemów. Wszystkiego nie będę pisał, ale kontakt z kolegą skemenhs rewelacyjny. Wiem, że może nie zawsze się da, ale odpowiedź na pytanie w 2-3 minuty zasługuje na wielkie uznanie.
Odnośnie dopasowania: w moim przypadku jest delikatna różnica między jednymi a drugimi drzwiami. Zamieniałem zasłonki miejscami i cały czas w prawych drzwiach zasłonka układa się troszkę gorzej (widzą to tylko "aptekarze" :szeroki_usmiech).
Jednak wina leży po stronie tapicerki a nie zasłonek.
Generalnie polecam.
Zostaw komentarz:
-
-
skemenhs, właśnie dokonałem przelewu i maila również wysłałem :szeroki_usmiech
A teraz pozostaje mi na paczkę poczekać...
Zostaw komentarz:
-
-
Pytanko czy dostepne sa zaslonki do fiata stilo combi (sportwagon)?
Dziekuje bo jestem zainteresowany
Zostaw komentarz:
-
-
nie o to chodzi żeby kłócić się tylko, aby każdy z osobna był zadowolony
Zostaw komentarz:
-
-
Wszystko pięknie ładnie, ale nie ma to jak normalne przyciemnienie szyb
Niestety nie podzielam opinii na temat przyciemniania szyb, ponieważ:
1. Działa zawsze, niezależnie czy tego potrzebujemy czy też nie. A zasłonki w 30 sekund zdejmuje i do bagażnika. I tak nawet 20 razy dziennie (cyfra 20 przyszła mi do głowy bez żadnego uzasadnienie, poza tym, że jest większa niż 19). Spróbujcie zrobić taki manewr z folią.
2. Zasłonki pozwalają przewietrzyć wnętrze samochodu bez zapraszania robactwa oraz utraty kluczowych dla obu rozwiązań zdolności zatrzymywania promieni słonecznych i nagrzewania wnętrza. Nawet nie pytam, co w tym czasie "robi" przyciemnianie a co powinno?
3. Przyciemnianie jest niestety droższe, montaż wymaga znacznie więcej czasu, zachodu oraz środków technicznych.
4. Raz zdjęta folia nie nadaje się do ponownego użytku a zasłonki, jak najbardziej.
I mimo, że dyskusja przypomina spór , co lepsze Plasma czy LCD a każda ze stron na własne racje, zachęcam do zasłonek kosztem przyciemniania.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez MarioPLDo mnie zasłonki dotarły, założyłem, poużywałem (a właściwie moje dzieci), więc czuje się upoważniony aby napisać kilka słów komentarza.
Zacznę może od oceny końcowej - naprawdę szacun i respect za całość.
Ale po kolei:
Z konta ING przelałem pieniądze w czwartek przed południem a w piątek rano kurier już puka z elegancko spakowanymi zasłonkami - szok. Paczka taka, że nic nie ma prawa się pogiąć czy zniszczyć.
Montaż przebiegał bezproblemowo, całość zajęła 10 minut z czego 8 minut to ustalenie gdzie wpiąć te zaczepy. I tu uwaga, przydałoby się jedno zdanie wyjaśnienia w instrukcji montażu: "podważyć palcem uszczelkę okien od środka pojazdu i nałożyć zaczep na metalowy rant drzwi, który pojawi się po podważeniu uszczelki". Reszta montażu to ... bułka z makiem dla przedszkolaka.
Same zasłonki wykonane solidnie, trudno się do czegoś przyczepić.
Użytkownicy (moje dzieci) z początku podchodzili z pewną nieśmiałością, ale pierwsze silne promienie słońca rozproszyły ich obawy i teraz nie wyobrażają sobie jazdy bez zasłonek.
Nie ograniczają widoczności w czasie jazdy, można wietrzyć bez obawy, że robactwo wlezie w poszukiwaniu rozkruszonych bułek i ciastek (mimo całkowitego zakazu jedzenia w samochodzie), ograniczają nagrzewanie wnętrza, podnoszą komfort podróżowania. Jednym słowem, jak ktoś się zastanawia czy kupić, to gorąco polecam, naprawdę warto a i cena nie wygórowana.
A tak na marginesie to ja słyszałem o bułce z masłem :P
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez MarioPLNie ograniczają widoczności w czasie jazdy
Zostaw komentarz:
-
-
Do mnie zasłonki dotarły, założyłem, poużywałem (a właściwie moje dzieci), więc czuje się upoważniony aby napisać kilka słów komentarza.
Zacznę może od oceny końcowej - naprawdę szacun i respect za całość.
Ale po kolei:
Z konta ING przelałem pieniądze w czwartek przed południem a w piątek rano kurier już puka z elegancko spakowanymi zasłonkami - szok. Paczka taka, że nic nie ma prawa się pogiąć czy zniszczyć.
Montaż przebiegał bezproblemowo, całość zajęła 10 minut z czego 8 minut to ustalenie gdzie wpiąć te zaczepy. I tu uwaga, przydałoby się jedno zdanie wyjaśnienia w instrukcji montażu: "podważyć palcem uszczelkę okien od środka pojazdu i nałożyć zaczep na metalowy rant drzwi, który pojawi się po podważeniu uszczelki". Reszta montażu to ... bułka z makiem dla przedszkolaka.
Same zasłonki wykonane solidnie, trudno się do czegoś przyczepić.
Użytkownicy (moje dzieci) z początku podchodzili z pewną nieśmiałością, ale pierwsze silne promienie słońca rozproszyły ich obawy i teraz nie wyobrażają sobie jazdy bez zasłonek.
Nie ograniczają widoczności w czasie jazdy, można wietrzyć bez obawy, że robactwo wlezie w poszukiwaniu rozkruszonych bułek i ciastek (mimo całkowitego zakazu jedzenia w samochodzie), ograniczają nagrzewanie wnętrza, podnoszą komfort podróżowania. Jednym słowem, jak ktoś się zastanawia czy kupić, to gorąco polecam, naprawdę warto a i cena nie wygórowana.
Zostaw komentarz:
-
-
ale pytanie dobre :wink: tez byłbym zainteresowany taką tylną
jaka dokładnie jest cena dalej 170 plnów + wysyłka ? (jaki koszt wysyłki?)
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez maxpaynemmskemenhs, robicie zasłonki do OII liftback na tylną klapę bagażnika ??, bo zasłonkami są problemy zeby zrobic
Zostaw komentarz:
-
-
skemenhs, robicie zasłonki do OII liftback na tylną klapę bagażnika ??
Zostaw komentarz:
-
-
Zasłonki nareszcie dotarły, jakość jak dla mnie super
dzięki skemenhs,
Zostaw komentarz:
-
-
Ja też, ... właśnie zapłaciłem i przesłałem maila z namiarami.
Skemenhs proszę, nie każ nam za długo czekać na zasłonki
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: