sprzedaż zasłonek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• abbe
    odpowiedział(a)
    zasłonki

witam
    jeśli folia nie chroni przed słońcem to ta zasłonka na pewno tego nie polepszy, zastosuj ciemniejszą folię
    pozdrawiam

Zostaw komentarz:

• adaś
    odpowiedział(a)
    skemenhs,

Do mnie zasłonki nadal nie dotarły

Przelew zrobiłem ponad tydzień temu.

Zostaw komentarz:

• keneida
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez kobar76
    czy reflektuje ktoś na jedną sztukę zasłonki do OII FL ( tylnie drzwi) ja potrzebuję jednej sztuki a sprzedawane są w kompletach, wiec tak kombinuję ze jak ktoś chce jedna i ja jedna to jakoś byśmy się dogadali ( ja już komplet mam są świetne ale na jedna stronę na której syn ogląda DVD potrzeba żeby było troszkę ciemniej)
    kombi czy nie? oII fl a poprzednie oII to chyba różnicy nie ma? Ile kosztuej jedna zasłonka jedna?

Aktualnie mam pzyciemniane szyby folią. Ale dzieciakowi czasem słońce świeci w twarz. Zasłonka ta pomoże czy lepiej coś jeszcze bardziej ciemnego?

Zostaw komentarz:

• arturas03
    odpowiedział(a)
    A do mnie kiedy dotrą? :evil:

Zostaw komentarz:

• abbe
    odpowiedział(a)
    zasłonki

Witam
    dzięki bardzo, wczoraj dotarły
    pozdrawiam

Zostaw komentarz:

• skemenhs
    odpowiedział(a)
    Jakby do kogoś nie dotarły to informować. Mamy problem z GLS bo przez 3 dni nie mógł do nas dotrzeć ale opier*l i groźba zmiany firmy zrobiła swoje.

Zostaw komentarz:

• kanguros
    odpowiedział(a)
    Do mnie tez dzisiaj dotarlo. Wszystko GRA

Zostaw komentarz:

• bzyq_74
    odpowiedział(a)
    skemenhs, dzięki zasłonki doszły , jest ok :slinka, a tak się prezentują:
    Załączone pliki

Zostaw komentarz:

• kobar76
    odpowiedział(a)
    czy reflektuje ktoś na jedną sztukę zasłonki do OII FL ( tylnie drzwi) ja potrzebuję jednej sztuki a sprzedawane są w kompletach, wiec tak kombinuję ze jak ktoś chce jedna i ja jedna to jakoś byśmy się dogadali ( ja już komplet mam są świetne ale na jedna stronę na której syn ogląda DVD potrzeba żeby było troszkę ciemniej)

Zostaw komentarz:

• adaś
    odpowiedział(a)
    Ja też czekam i się doczekać nie mogę - ten kurier to chyba piechotą idzie

Zostaw komentarz:

• arturas03
    odpowiedział(a)
    Witam

Skemenhs

Przelew poszedł, email także. Czekam na paczkę - Skoda Octavia O2 FL Sedan

Pozdrawiam.

Zostaw komentarz:

• skemenhs
    odpowiedział(a)
    Ogłoszenie parafialne !!

Wszystkie reklamacje o2 kombi z zeszłego roku dziś do was wychodzą. Pozdro

Zostaw komentarz:

• antasso
    odpowiedział(a)
    Super fenkju za fotki, się zamówi się zobaczy

Zostaw komentarz:

• locaj85
    odpowiedział(a)
    witam,
    poniżej kolejna porcja fotek auta z zasłonkami

[ Dodano: Nie 17 Kwi, 11 18:00 ]

[ Dodano: Nie 17 Kwi, 11 18:12 ]
    do pełni szczęści brakuje tylko czarnych słupków:

mały VT

Zostaw komentarz:

• sezamek1
    odpowiedział(a)
    Witam,

Skemenhs,

Zasłonki dojechały (Skoda Octavia O2 FL sedan tj. szyby boczne). Jestem pod wrażeniem jakości wykonania. Polecam.

pozdro
    sezamek1

Zostaw komentarz:

• KonKor
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez DAREKGDA
    Zamieszczone przez KonKor
    Jeśli Ci moje foty nie wystarczą to jakie byś chciał?
    ze środka auta zbliżenie tylnej szyby bagażnika , łączenie na środku , boczne- zbliżenie ze środka auta
    :roll:
    jak będzie jutro pogoda to wam zrobię...

P.S. akurat łączenie na środku jest najmniejszym problemem :wink:

Zostaw komentarz:

• Darekgda
    odpowiedział(a)
    ze środka auta zbliżenie tylnej szyby bagażnika , łączenie na środku , boczne- zbliżenie ze środka auta
    :roll:

Zostaw komentarz:

• KonKor
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez antasso
    a tak na serio to co rozumiesz przez dokładne fotki? u każdego będzie trochę inaczej, jak juz pewnie zdążyłeś przeczytać...
    u każdego inaczej....he bo to Polska właśnie ech.....

płace...żądam
    no niby racja, ale tu chodzi o to że one nie pokrywają w 100% całej powierzchni szyby i są małe prześwity. Od Ciebie zależy jak te zasłonki poprzesuwasz, aby dla Ciebie był najlepszy efekt. Jak stoisz metr od samochodu to nie zauważysz żadnej różnicy. Nawet jak z bliska się przyglądasz to jest ok. Ale ze środka (szczególnie tylna zasłonka i boczne bagażnika) prześwity są widoczne. Tylko są one na tyle małe że może niepotrzebnie o nich piszę, bo jak do tej pory nikt na to nie narzekał za bardzo.

Zostaw komentarz:

• antasso
    odpowiedział(a)
    a tak na serio to co rozumiesz przez dokładne fotki? u każdego będzie trochę inaczej, jak juz pewnie zdążyłeś przeczytać...
    u każdego inaczej....he bo to Polska właśnie ech.....

płace...żądam

Zostaw komentarz:

• KonKor
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez piotrek_os
    Witam, fotki plis dokładne, bo nie wiem czy zamawiać a jestem uczulony na jakość :roll: ....
    jest ryzyko jest zabawa :diabelski_usmiech
    o to to

Zostaw komentarz:

• piotrek_os
    odpowiedział(a)
    Witam, fotki plis dokładne, bo nie wiem czy zamawiać a jestem uczulony na jakość :roll: ....
    jest ryzyko jest zabawa :diabelski_usmiech

Zostaw komentarz:

• antasso
    odpowiedział(a)

Zostaw komentarz:

• skemenhs
    odpowiedział(a)
    razie problemów pisać na pw. Jestem w podróży

Zostaw komentarz:

• KonKor
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez locaj85
    I jeszcze kilka słów do tego co wcześniej pisałem: Dzisiaj trochę jeździłem po nierównych drogach i te zasłonki w komorze bagażnika trzymają się ok. No i wieczorem nie muszę już opuszczać lusterka wstecznego w tryb nocny :wink: teraz jest idealnie jak dla mnie w trybie normalnym
    a jak je wkońcu zamontowałeś, ze nie wypadają ?? :?:
    Wcisnąłem je pod górne krawędzie tapicerki. Wcześniej myślałem że na dole lepiej wcinąć, a wtedy cała góra odstawała. Teraz się trzymają, chociaż myślałem że to nie będzie możliwe na wertepach i trzaskaniu drzwiami, ale jest OK.

W sumie to można jeszcze kombinować na różne sposoby żeby je bardziej umocnić przy szybie. Na przykład pod zasłonkę coś wcisnąć, żeby ją docisnąć do góry. Po zatym zauważyłem że te druty daje się wygiąć (trzeba użyć dość dużo siły i wyczucia), a wtedy każdy może poprawić niewielkie niedoskonałości. Może jutro jakieś foty zrobię i wrzucę.

Pozdr.!

[ Dodano: Wto 12 Kwi, 11 09:39 ]
    Kilka fotek (niestety telefonem). Widać że tylna zasłonka ma niezłą szparę po jednej stronie, ale to jest do poprawienia. Zamierzam trochę podgiąć drut i będzie OK.

Zostaw komentarz:

• locaj85
    odpowiedział(a)
    I jeszcze kilka słów do tego co wcześniej pisałem: Dzisiaj trochę jeździłem po nierównych drogach i te zasłonki w komorze bagażnika trzymają się ok. No i wieczorem nie muszę już opuszczać lusterka wstecznego w tryb nocny :wink: teraz jest idealnie jak dla mnie w trybie normalnym
    a jak je wkońcu zamontowałeś, ze nie wypadają ?? :?:

Zostaw komentarz:

Pracuję...