zasłonki
witam
jeśli folia nie chroni przed słońcem to ta zasłonka na pewno tego nie polepszy, zastosuj ciemniejszą folię
pozdrawiam
sprzedaż zasłonek
Zwiń
X
-
skemenhs,
Do mnie zasłonki nadal nie dotarły
Przelew zrobiłem ponad tydzień temu.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez kobar76czy reflektuje ktoś na jedną sztukę zasłonki do OII FL ( tylnie drzwi) ja potrzebuję jednej sztuki a sprzedawane są w kompletach, wiec tak kombinuję ze jak ktoś chce jedna i ja jedna to jakoś byśmy się dogadali ( ja już komplet mam są świetne ale na jedna stronę na której syn ogląda DVD potrzeba żeby było troszkę ciemniej)
Aktualnie mam pzyciemniane szyby folią. Ale dzieciakowi czasem słońce świeci w twarz. Zasłonka ta pomoże czy lepiej coś jeszcze bardziej ciemnego?
Zostaw komentarz:
-
-
Jakby do kogoś nie dotarły to informować. Mamy problem z GLS bo przez 3 dni nie mógł do nas dotrzeć ale opier*l i groźba zmiany firmy zrobiła swoje.
Zostaw komentarz:
-
-
skemenhs, dzięki zasłonki doszły, jest ok :slinka, a tak się prezentują:
Zostaw komentarz:
-
-
czy reflektuje ktoś na jedną sztukę zasłonki do OII FL ( tylnie drzwi) ja potrzebuję jednej sztuki a sprzedawane są w kompletach, wiec tak kombinuję ze jak ktoś chce jedna i ja jedna to jakoś byśmy się dogadali ( ja już komplet mam są świetne ale na jedna stronę na której syn ogląda DVD potrzeba żeby było troszkę ciemniej)
Zostaw komentarz:
-
-
Ja też czekam i się doczekać nie mogę - ten kurier to chyba piechotą idzie
Zostaw komentarz:
-
-
Witam
Skemenhs
Przelew poszedł, email także. Czekam na paczkę - Skoda Octavia O2 FL Sedan
Pozdrawiam.
Zostaw komentarz:
-
-
Ogłoszenie parafialne !!
Wszystkie reklamacje o2 kombi z zeszłego roku dziś do was wychodzą. Pozdro
Zostaw komentarz:
-
-
witam,
poniżej kolejna porcja fotek auta z zasłonkami
[ Dodano: Nie 17 Kwi, 11 18:00 ]
[ Dodano: Nie 17 Kwi, 11 18:12 ]
do pełni szczęści brakuje tylko czarnych słupków:
mały VT
Zostaw komentarz:
-
-
Witam,
Skemenhs,
Zasłonki dojechały (Skoda Octavia O2 FL sedan tj. szyby boczne). Jestem pod wrażeniem jakości wykonania. Polecam.
pozdro
sezamek1
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez DAREKGDAZamieszczone przez KonKorJeśli Ci moje foty nie wystarczą to jakie byś chciał?
:roll:
P.S. akurat łączenie na środku jest najmniejszym problemem :wink:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez KonKorJeśli Ci moje foty nie wystarczą to jakie byś chciał?
:roll:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez antassoZamieszczone przez KonKora tak na serio to co rozumiesz przez dokładne fotki? u każdego będzie trochę inaczej, jak juz pewnie zdążyłeś przeczytać...
płace...żądam
Jeśli Ci moje foty nie wystarczą to jakie byś chciał?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez KonKora tak na serio to co rozumiesz przez dokładne fotki? u każdego będzie trochę inaczej, jak juz pewnie zdążyłeś przeczytać...
płace...żądam
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez antassoWitam, fotki plis dokładne, bo nie wiem czy zamawiać a jestem uczulony na jakość:roll: ....
a tak na serio to co rozumiesz przez dokładne fotki? u każdego będzie trochę inaczej, jak juz pewnie zdążyłeś przeczytać...
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez antassoWitam, fotki plis dokładne, bo nie wiem czy zamawiać a jestem uczulony na jakość:roll: ....
Zostaw komentarz:
-
-
Witam, fotki plis dokładne, bo nie wiem czy zamawiać a jestem uczulony na jakość:roll: ....
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez locaj85Zamieszczone przez KonKorI jeszcze kilka słów do tego co wcześniej pisałem: Dzisiaj trochę jeździłem po nierównych drogach i te zasłonki w komorze bagażnika trzymają się ok. No i wieczorem nie muszę już opuszczać lusterka wstecznego w tryb nocny :wink: teraz jest idealnie jak dla mnie w trybie normalnym
W sumie to można jeszcze kombinować na różne sposoby żeby je bardziej umocnić przy szybie. Na przykład pod zasłonkę coś wcisnąć, żeby ją docisnąć do góry. Po zatym zauważyłem że te druty daje się wygiąć (trzeba użyć dość dużo siły i wyczucia), a wtedy każdy może poprawić niewielkie niedoskonałości. Może jutro jakieś foty zrobię i wrzucę.
Pozdr.!
[ Dodano: Wto 12 Kwi, 11 09:39 ]
Kilka fotek (niestety telefonem). Widać że tylna zasłonka ma niezłą szparę po jednej stronie, ale to jest do poprawienia. Zamierzam trochę podgiąć drut i będzie OK.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez KonKorI jeszcze kilka słów do tego co wcześniej pisałem: Dzisiaj trochę jeździłem po nierównych drogach i te zasłonki w komorze bagażnika trzymają się ok. No i wieczorem nie muszę już opuszczać lusterka wstecznego w tryb nocny :wink: teraz jest idealnie jak dla mnie w trybie normalnym
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: