Czy ktoś ma komplet zasłonek w O3 kombi w Wa-wie z okol. Białołęki - chciałbym któregoś dnia popołudniem spojrzeć na zywo jak to wygląda. Czy może jakieś aktualne promocji będą na zasłonki?
Ja mam ale w O2 jeśli mialo by Ci pomóc w wyborze zobaczyć jak to wygląda. Jestem z Białołęki. Magiczna i okolice.
Czy ktoś ma komplet zasłonek w O3 kombi w Wa-wie z okol. Białołęki - chciałbym któregoś dnia popołudniem spojrzeć na zywo jak to wygląda. Czy może jakieś aktualne promocji będą na zasłonki?
Cześć,
kupiłem komplet czterech zasłonek na boczne szyby (bez tylnej klapy) do O3 kombi. Wszystko pasuje bez problemu, jakość wykonania naprawdę super. Nie jest tanio, ale szczerze polecam! W połączeniu z Sunset'em dają dobry efekt.
Do littbaka to to samo. W O1K są jeszcze okienka przestrzeni bagażowej
No tak, mój błąd nie doczytałem. A jeszcze pytanko czy są zasłonki do okna klapy bagażnika Octavia 1 hatchback? Bo z tego co przeczytałem to tak jakby były tylko dwie do drzwi tylnych, a do bagażnika.
Milord brat akurat takowych nie posiada znaczy się tego pakietu, a w swojej O2fl mam właśnie na cały tył (łącznie z bagażnikiem) i osoby z tyłu są zadowolone i ja również zostawiając samochód w słońcu u rodziców na działce, otwieram szyby i nic nie wlatuje do środka
Poszukuje zasłonek do O1 liftback 2003r. Z tego co znalazłem w waszej ofercie to jest tylko do hatchback, chyba ze to jest ten sam rozmiar. Aha i jeszcze jedno "O1 Kombi (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki", dwie na drzwi tylne, dwie na klapę bagażnika, a dwie ostatnie gdzie?
Do littbaka to to samo. W O1K są jeszcze okienka przestrzeni bagażowej
Poszukuje zasłonek do O1 liftback 2003r. Z tego co znalazłem w waszej ofercie to jest tylko do hatchback, chyba ze to jest ten sam rozmiar. Aha i jeszcze jedno "O1 Kombi (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki", dwie na drzwi tylne, dwie na klapę bagażnika, a dwie ostatnie gdzie?
skemenhs - pozycja w Twoim cenniku : "O3 Sedan (hatchback) 190 zł + Koszt wysyłki" dotyczy tylko zasłonek na tyle drzwi (4 szt.)? Mam nadzieję, że do polifta O3 będą też pasowały...
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
O3S ----- 2 zasłonki drzwi.
Powinny do poliftowego pasować
skemenhs - pozycja w Twoim cenniku : "O3 Sedan (hatchback) 190 zł + Koszt wysyłki" dotyczy tylko zasłonek na tyle drzwi (4 szt.)? Mam nadzieję, że do polifta O3 będą też pasowały...
skemenhs, czy z nowych zaczeow schodzi farba czy to jest juz ogarniete? Po zikoe wyjolem zaslonkinz garazu inzamkntowalem to ledwie co farba zostala. A tak to zaslonki git, malina.
Cena wysyłki 25 zł . Kurier UPS .
Jeżeli ktoś ma zastrzeżenia do ceny wysyłki może wysłać własnego kuriera.
Nie wysyłamy poczta ponieważ gabaryty przesyłki to 120 cm x 60 cm i z nawału pracy nie będziemy włóczyli się po urzędach pocztowych.
W razie pytań telefon dzwonić pod numer 600743374
Procedura zakupu.
Dane do przelewu to: ELEVENDI s.c
Nazwa Banku :ING BANK SLASKI
Numer Konta :35 1050 1490 1000 0023 0819 6985
W tytule przelewu należy wpisać nazwę użytkownika z forum.
Po przelaniu pieniędzy należy przesłać emaila z pełnym adresem i numerem telefonu na następujący email - [email protected] wpisując również nazwę użytkownika i rodzaj zakupionych zasłonek i podanie czy ma być paragon fiskalny czy faktura. Jeżeli faktura VAT to proszę o dane do faktury.
Uwaga !!! Jeżeli ktoś chce dodatkowy komplet zaczepów to koszt 16 zł . Od 18.8.2013 nie podnosiliśmy cen i jak na razie nie będziemy podnosić. Niestety dodatkowe zaczepy sprzedajemy, Nie dodajemy w prezencie.
Zostaw komentarz: