sprzedaż zasłonek
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez spjZamieszczone przez bob_bestZamieszczone przez exoodOIII Liftback - jakiś patent na tylną szybę? Mały siedzi tyłem do kierunku jazdy i przez tylną szybę mu świeci.
Zostaw komentarz:
-
-
skemenhs, Hej Chłopaki
Kiedy zaczniecie robić do Yetasa te zasłonki ?
Jaka jest na to szansa?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez spjZamieszczone przez bob_bestZamieszczone przez exoodOIII Liftback - jakiś patent na tylną szybę? Mały siedzi tyłem do kierunku jazdy i przez tylną szybę mu świeci.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez bob_bestZamieszczone przez exoodOIII Liftback - jakiś patent na tylną szybę? Mały siedzi tyłem do kierunku jazdy i przez tylną szybę mu świeci.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez exoodOIII Liftback - jakiś patent na tylną szybę? Mały siedzi tyłem do kierunku jazdy i przez tylną szybę mu świeci.
Zostaw komentarz:
-
-
OIII Liftback - jakiś patent na tylną szybę? Mały siedzi tyłem do kierunku jazdy i przez tylną szybę mu świeci.
Zostaw komentarz:
-
-
OIIFL sedan - są na tylną szybę zasłonki ? (na bokach już mam)
Dziękuję za info
Zostaw komentarz:
-
-
Jedna uwaga po uzywaniu zasłonek przez ponad 2 lata.
Farba na tych zaczepach metalowych się kiepsko trzyna i odpada warto było by to poprawić i dać te zaczepy z jakieś czarnej stali bez malowania.
Zostaw komentarz:
-
-
Pozwolę sobie odświeżyć temat. Pytanie do tych, którzy już zakupili zasłonki: czy skutecznie zasłaniają one przed światłem? Aktualnie mam szyby przyciemnione folią, przepuszczają ok. 30% światła. Problem w tym, że słońce i tak skutecznie razi juniora. Poprzedniego lata mialem zamontowane zasłonki z królem lwemale dziadostwo odpadało, obracało sie itd. Czy montując zasłonki z tego wątku (+ mając przyciemnione szyby) junior nie będzie w końcu rażony przez słońce (jakkolwiek to brzmi)? Pytam bo koszt niemały, w zasadzie porównywalny z oklejeniem tylnich bocznych szyb, ale zasłonki zawsze można zdjąć w pochmurne dni.
Zostaw komentarz:
-
-
Jakas promocja na te zaslonki się szykuje? Ktoś cos wie? Chętnie bym przytulil do OII FL HB .
Zostaw komentarz:
-
-
U mnie też zasłonki wyblakłyNajbardziej widać gdy zdejmie się je z samochodu i porówna ze stroną która była wewnątrz auta. Póki co zamieniłem stronami, ale po tym słonecznym sierpniu zaraz pewnei ta strona tez wyblaknie.
Zostaw komentarz:
-
-
Jaka cena za czarne zasłonki do O3 liftback, jakie zestawy?
Zostaw komentarz:
-
-
Ja kupiłem do O3 i jestem zadowolony.
P.S.
Masz może takie cuda do Subaru Legacy sedan 2011 rok?
Zostaw komentarz:
-
-
Wskazany adres email w pierwszym poście ([email protected]) odrzuca wiadomości, warto zmienić.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez SP9XWWSzczelinę pomiędzy tylnymi płachtami zeszyłem czarną nitką:diabelski_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
Dzięki chłopaki za podpowiedzi!
Poradziłem sobie w taki sposób, że użyłem długie zaczepy które były w paczce. Niestety plastiki mam na tyle swobodne, że te zaczepy latały pod plastikami jak po pustej mydelniczce. Użyłem tych dłuższych na bocznych szybach bagażnika. Dwie dogiąłem w kształcie listery L i zagiąłem aż do końca. Trochę zdjęć jak to wyszło - może komuś się przyda w swoich bojach. Wszystkie zaczepy - to 3 pełne komplety wg. sprzedawcy. Szkoda, że nie ma więcej szczegółów na zdjęciach instrukcji montażu... Szczelinę pomiędzy tylnymi płachtami zeszyłem czarną nitką. Faktycznie jest denerwująca. :lol:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez SP9XWWKoledzy, może ktoś pstryknąć zdjęcia makro uchwytów trzymających boczno-tylne zasłonki w bagażniku dla O2FL kombi?Załączone pliki
Zostaw komentarz:
-
-
SP9XWW, jak ja zamawiałem te zasłonki 3 lata temu to te przeznaczone do okien w przestrzeni bagażowej były montowane bez żadnych zaczepów, ramka zasłonek rozpierała się w tych plastikach przy szybach.
Zostaw komentarz:
-
-
Koledzy, może ktoś pstryknąć zdjęcia makro uchwytów trzymających boczno-tylne zasłonki w bagażniku dla O2FL kombi? Resztę poza tymi boczkami udało mi się w miarę fajnie zamontować, ale poległem okrutnie na tych boczkach. Instrukcja pokazuje miejsca montażu zaczepów, ale niestety nie pokazuje którymi i w jaki sposób się to montuje. Jak bym ego nie przymierzał - różnymi typami zaczepów, jakoś mi o w ogóle nie pasuje. Może jak zobaczę to na zdjęciu - to zajarzę o co chodzi. :roll: :diabelski_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez micho_mMacie jakis sposob zeby przywrocic im oryginalny czarny kolor? Moje sa juz siwe i troche slabo wygladaja
A poza wyblaklym kolorem jestem bardzo zadowolony i polecam
zapewnienia i certyfikaty "skemenhs-a" nic nie wnioskują bo fakt jest taki że zasłonki wyblakły, a zaznaczę że nigdy nie były prane.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: