sprzedaż zasłonek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Maly745
    odpowiedział(a)
    wykorzystałem 1 kod
    -OCTAVIA 2 LIftback w cenie 174 zł z wysyłką - KOD RABATOWY YCU80JXZ //zostały 2 kody

Zostaw komentarz:

• skemenhs
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez AdamB
    Zamieszczone przez bob_best
    Pewnie wtedy bym domówił mocowania przy zakupie, a tak będzie trzeba brać extra wysyłkę.
    To nie jest tak, że zasłonka Ci odpadnie czy jakoś bardzo lata. Było by stabilniej jakby chociaż w zestawie były 2sz t więcej na zasłonkę. Przy kwocie 200zł za te zasłonki, uchwytów powinno być więcej niż te 3. Dopłacanie za kilka blaszek 1cmx2,5cm zagiętych 16zł uważam, że to za drogo. Ale to moja opinia.
    Od 18.08.2013 r. nie podnieśliśmy cen za zasłonki wręcz je obniżyliśmy bo je sami produkujemy. Jednak co do blaszek gdyż ich nie produkujemy a cenę dyktuje nam producent,

Zostaw komentarz:

• AdamB
    odpowiedział(a)
    Pewnie wtedy bym domówił mocowania przy zakupie, a tak będzie trzeba brać extra wysyłkę.
    To nie jest tak, że zasłonka Ci odpadnie czy jakoś bardzo lata. Było by stabilniej jakby chociaż w zestawie były 2sz t więcej na zasłonkę. Przy kwocie 200zł za te zasłonki, uchwytów powinno być więcej niż te 3. Dopłacanie za kilka blaszek 1cmx2,5cm zagiętych 16zł uważam, że to za drogo. Ale to moja opinia.

Zostaw komentarz:

• bob_best
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez AdamB
    Zamieszczone przez Ironik
    Na 3 zaczepach też się zasłonka trzyma (zaczepy zaginasz po włożeniu zasłonki) ale im więcej tym jakoś stabilniej.
    Trzy zaczepy w OIII to stanowczo za mało, osobiście bym dwa dołożył dla stabilniejszego dopasowania. Na trzech trochę "latają".
    szkoda, że nikt wcześniej nic o tym nie pisał Pewnie wtedy bym domówił mocowania przy zakupie, a tak będzie trzeba brać extra wysyłkę.

Zostaw komentarz:

• howard
    odpowiedział(a)
    skemenhs, rozumiem, że nie macie narazie dodatkowych zaczepów do Octavii czy do wszystkich modeli są identyczne ??

Zostaw komentarz:

• AdamB
    odpowiedział(a)
    Na 3 zaczepach też się zasłonka trzyma (zaczepy zaginasz po włożeniu zasłonki) ale im więcej tym jakoś stabilniej.
    Trzy zaczepy w OIII to stanowczo za mało, osobiście bym dwa dołożył dla stabilniejszego dopasowania. Na trzech trochę "latają".

Zostaw komentarz:

• skemenhs
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez ujacek
    Zamieszczone przez skemenhs
    Co do stabilizacji zasłonek klapy czekamy na zaczep który będzie spajał obydwie zasłonki. Niestety czekamy aż producent zlituje się i nam je zrobi.
    Tak było pół roku temu - w maju. Czy coś się zmieniło/poprawiło w konstrukcji lub mocowaniu dwóch części zasłonki na klapę tylną O3 kombi?
    Wykruszył nam się producent. Czekamy na zaczepy od drugiego.

[ Dodano: Czw 08 Sty, 15 21:58 ]
    Zamieszczone przez jamesbondzio
    skemenhs, do Subaru też zasłonki jestescie w stanie zrobić? Byłbym pierwszym klientem.
    Jesteś pierwszym klientem , który o nie pyta. A to zły znak do produkcji. :lol:

Zostaw komentarz:

• Ironik
    odpowiedział(a)
    Sprawdziłem u siebie i na jedną stronę mam 7 zaczepów. Wychodzi na to że tych dodatkowych zaczepów było 8 a nie 6. Na 3 zaczepach też się zasłonka trzyma (zaczepy zaginasz po włożeniu zasłonki) ale im więcej tym jakoś stabilniej.
    Tak to wygląda:
    Załączone pliki

Zostaw komentarz:

• ujacek
    odpowiedział(a)
    Co do stabilizacji zasłonek klapy czekamy na zaczep który będzie spajał obydwie zasłonki. Niestety czekamy aż producent zlituje się i nam je zrobi.
    Tak było pół roku temu - w maju. Czy coś się zmieniło/poprawiło w konstrukcji lub mocowaniu dwóch części zasłonki na klapę tylną O3 kombi?

Zostaw komentarz:

• jamesbondzio
    odpowiedział(a)
    skemenhs, do Subaru też zasłonki jestescie w stanie zrobić? Byłbym pierwszym klientem.

Zostaw komentarz:

• howard
    odpowiedział(a)
    To najwyżej jak mojemu Tacie się spodobają to zamówię jeszcze jeden komplet bo on ma O2 FL to najwyżej udało by się dorzucić dwa dodatkowe opakowania zatrzepów w rozsądnej cenie :-)

I dzięki za szybką wysyłkę

Zostaw komentarz:

• Ironik
    odpowiedział(a)
    bob_best napisał/a:
    ... Też mieliście 6 mocowań?
    Tak, było 6 mocowań, dlatego warto zamówić dodatkowy komplet
    bez nich nie trzyma się poprawnie? Kurde, nie widziałem żeby ktoś narzekał i nie zamawiałem :/. Widzę z instrukcji, że na dole opiera się na tapicerce a góra+bok jest na 3 mocowaniach. Komplet dodatkowych to kolejne 6szt? Masz u siebie zamontowane zasłonki i dokładałeś dodatkowy komplet?
    Ja od razu zamówiłem dodatkowy komplet i nawet nie sprawdzałem czy będzie się trzymać na 3 zaczepach :| Zasłonki mam zamontowane:

Zaczepy dajesz tylko na bokach i górze a dół "prawie" opiera się na tapicerce (zostawiłem kilka mm luzu).
    Jutro sprawdzę i napiszę jak się będzie trzymać tylko na 3 zaczepach

Zostaw komentarz:

• skemenhs
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez howard
    skemenhs, a jak już zamówiłem i zrobiłem przelew i jutro pewnie bedziecie do mnie wysyłać to może dodatkowy komplet zatrzepów za 10zł udało by się dorzucić do mojego kuriera ??
    co Ty na to ??
    Przelew mogę zrobić od ręki i wysłać potwierdzenie na maila.
    No trochę masz pecha bo kurier jutro do twych drzwi zapuka . Link do śledzenia wysyłam ci na PW.
    Dla przypomnienia i kilka innych kodów jakby ktoś chciał
    Oferta z innej beczki.
    Ważna tylko do 31.01.2015. Po tym terminie kupony wygasają. Po wykorzystaniu 5 kuponów kupony wygasają.
    Tylko po 5 kuponów rabatowych dla każdego produktu.

OCTAVIA 1 LIftback w cenie 159 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 6JSN217S //zostały 4 kody
    OCTAVIA 2 LIftback w cenie 174 zł z wysyłką - KOD RABATOWY YCU80JXZ //zostały 3 kody
    OCTAVIA 3 LIftback w cenie 174 zł z wysyłką - KOD RABATOWY MGT8RSVY //zostały 4 kody

OCTAVIA 1 Kombi w cenie 267 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 5FATOSQS
    OCTAVIA 2 Kombi w cenie 267 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 3J7KX0BA
    OCTAVIA 3 Kombi w cenie 267 zł z wysyłką - KOD RABATOWY CCO2LH18

SUPERB 1 w cenie 167 zł z wysyłką - KOD RABATOWY HYDKW755
    SUPERB 2 w cenie 169 zł z wysyłką - KOD RABATOWY TNZ9PU67
    SUPERB 2 z klapą w cenie 231 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 5RUZBJO9
    SUPERB 2 KOMBI w cenie 274 zł z wysyłką - KOD RABATOWY A4TXU8W4

ZAFIRA A ----- RSYP2D5J
    ZAFIRA B ----- WN7IJ3G1

TOURAN DO 2010 ----- 1E1GM2DA //zostały 4 kody
    TOURAN OD 2010 ----- EPCS2SVH

Tylko 5 działających rabatów z każdego.
    Tak więc jeżeli ktoś wykorzystuje raz kupon rabatowy niech powiadamia na forum.
    Oczywiście zakup za pośrednictwem naszej strony www.autozaslonki.com . W koszyku znajdziecie miejsce na wklepanie rabatu

Ceny obowiązują z wysyłką przy wpłacie na konto. Nie dotyczy wysyłek za pobraniem .

Zostaw komentarz:

• bob_best
    odpowiedział(a)
    bob_best napisał/a:
    bez nich nie trzyma się poprawnie? Kurde, nie widziałem żeby ktoś narzekał i nie zamawiałem :/. Widzę z instrukcji, że na dole opiera się na tapicerce a góra+bok jest na 3 mocowaniach. Komplet dodatkowych to kolejne 6szt? Masz u siebie zamontowane zasłonki i dokładałeś dodatkowy komplet?

Zostaw komentarz:

• howard
    odpowiedział(a)
    skemenhs, a jak już zamówiłem i zrobiłem przelew i jutro pewnie bedziecie do mnie wysyłać to może dodatkowy komplet zatrzepów za 10zł udało by się dorzucić do mojego kuriera ??
    co Ty na to ??
    Przelew mogę zrobić od ręki i wysłać potwierdzenie na maila.

Zostaw komentarz:

• Ironik
    odpowiedział(a)

:arrow: :arrow: :arrow:
    Uwaga !!! Jeżeli ktoś chce dodatkowy komplet zaczepów to koszt 16 zł z wysyłką. Od 18.8.2013 nie podnosiliśmy cen i jak na razie nie będziemy podnosić. Niestety dodatkowe zaczepy sprzedajemy, Nie dodajemy w prezencie.

Zostaw komentarz:

• skemenhs
    odpowiedział(a)
    czy w zestawie mieliście instrukcję montażu zasłonek, bo u mnie nic nie było? Też mieliście 6 mocowań?
    A powinna być :-) .
    Można pobrać tutaj: INSTRUKCJA MONTAŻU

Dla przypomniienia i kilka innych kodów jakby ktoś chciał
    Oferta z innej beczki.
    Ważna tylko do 31.01.2015. Po tym terminie kupony wygasają.Po wykorzystaniu 5 kuponów kupony wygasają.

OCTAVIA 1 LIftback w cenie 159 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 6JSN217S //zostały 4 kody
    OCTAVIA 2 LIftback w cenie 174 zł z wysyłką - KOD RABATOWY YCU80JXZ //zostały 3 kody
    OCTAVIA 3 LIftback w cenie 174 zł z wysyłką - KOD RABATOWY MGT8RSVY //zostały 4 kody

ZAFIRA A ----- RSYP2D5J
    ZAFIRA B ----- WN7IJ3G1

Oczywiście zakup za pośrednictwem naszej strony www.autozaslonki.com . W koszyku znajdziecie miejsce na wklepanie rabatu

Ceny obowiązują z wysyłką przy wpłacie na konto. Nie dotyczy wysyłek pobraniowych.

Zostaw komentarz:

• bob_best
    odpowiedział(a)
    czy w zestawie mieliście instrukcję montażu zasłonek, bo u mnie nic nie było? Też mieliście 6 mocowań?

Zostaw komentarz:

• skemenhs
    odpowiedział(a)
    Dla przypomniienia i kilka innych kodów jakby ktoś chciał
    Oferta z innej beczki.
    Ważna tylko do 31.01.2015. Po tym terminie kupony wygasają.Po wykorzystaniu 5 kuponów kupony wygasają.

ZAFIRA A ----- RSYP2D5J
    ZAFIRA B ----- WN7IJ3G1

Ceny obowiązują z wysyłką przy wpłacie na konto. Nie dotyczy wysyłek pobraniowych.

Zostaw komentarz:

• howard
    odpowiedział(a)
    Wykorzystałem jeden kod do OCTAVIA 2 liftback
    Dzieki za promocje

Zostaw komentarz:

• skemenhs
    odpowiedział(a)
    Dla przypomniienia
    Oferta z innej beczki.

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez greg505
    Te zaslonki nie tluka sie na nierownosciach?
    mam jakiś czas - od maja, czyli jakieś 7 miesięcy - i nic się nie tłucze.

Zostaw komentarz:

• bob_best
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez greg505
    Ja się trochę interesowałem tym z racji zakupu i nikt na takie coś nie narzekał. Ja swoich jeszcze nie mam więc nie odpowiem

Zostaw komentarz:

• greg505
    odpowiedział(a)

Zostaw komentarz:

• PieTrzaK
    odpowiedział(a)
    Właśnie zamówiłem z kodem do O1 Liftback :wink:

Zostaw komentarz:

Pracuję...