sprzedaż zasłonek
Zwiń
X
-
będzie mozliwość dokupienia tego zaczepu? bo moje tylne sie nie trzymają i sie pogubiły te blaszki....
-
-
Zamieszczone przez ujacekZamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez rodaczekpiotrek_gdy napisał/a:
jeśli chodzi o montaż- jedna pasuje mi idealnie na wcik(trzyma się sama) w przypadku drugiej musialem załozyć "stabilizację" łapką wsuniętą pod paltik na górze
To chyba jakiś standard bo u mnie jest tak samo
A tak serio - jak widać jest drobny problem montażowy, który wymaga dodatkowych zaczepów do stabilizacji tych zasłonek w bagażniku. Ja już - odpłatnie - zamówiłem dodatkowy komplet zaczepów. Ale może kolega skemenhs odniesie się do tego. Firma wygląda na kontaktową i ustawioną do klienta przodem.
ujacek - oprócz standardowych zaczepów otrzymał w dodatkowym zakupionym komplecie Pan 2 dodatkowe zaczepy do przestrzeni bagażowej.
Co dotyczy krzywych aut możemy się założyć . Podstawicie mi 5 identycznych skodzianek lub innych pojazdów tej samej marki i w każdym zasłonki będą układać się inaczej. Mam taki problem np. z golfem 5 i 6 . Od miesięcy staramy się dorobić zasłonki klapy i szans nie ma bo nie możemy znaleźć ZŁOTEGO ŚRODKA na plastiki.
Co do stabilizacji zasłonek klapy czekamy na zaczep który będzie spajał obydwie zasłonki. Niestety czekamy aż producent zlituje się i nam je zrobi.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez rodaczekpiotrek_gdy napisał/a:
jeśli chodzi o montaż- jedna pasuje mi idealnie na wcik(trzyma się sama) w przypadku drugiej musialem załozyć "stabilizację" łapką wsuniętą pod paltik na górze
A tak serio - jak widać jest drobny problem montażowy, który wymaga dodatkowych zaczepów do stabilizacji tych zasłonek w bagażniku. Ja już - odpłatnie - zamówiłem dodatkowy komplet zaczepów. Ale może kolega skemenhs odniesie się do tego. Firma wygląda na kontaktową i ustawioną do klienta przodem.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez rodaczekpiotrek_gdy napisał/a:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyjeśli chodzi o montaż- jedna pasuje mi idealnie na wcik(trzyma się sama) w przypadku drugiej musialem załozyć "stabilizację" łapką wsuniętą pod paltik na górze
Zostaw komentarz:
-
-
ujacek, ja u siebie mam SunSet i zasłonki- uzupełniają się idealnie
jeśli chodzi o montaż- jedna pasuje mi idealnie na wcisk(trzyma się sama) w przypadku drugiej musialem załozyć "stabilizację" łapką wsuniętą pod paltik na górze
Zostaw komentarz:
-
-
Kto już je zamontował w O3 Kombi?
Z instrukcji: "Zasłonki przestrzeni bagażowej instaluje się na wcisk". Chodzi mi o zasłonki na boczne okienka bagażnika.
Moje żadnym sposobem nie chcą się "same" trzymać. Robię coś nie tak? Chwilowo ustabilizowałem je tym zaczepem-łapką, który jest chyba na dół zasłonki podstawowej.
Pomijając ten problem (chciałbym go wyjaśnić) - prezentują się nieźle, dokładnie wypełniają okno i chyba skutecznie zacieniają wraz z Sun-setem (czekam na opinię moich księżniczek wożonych z tyłu).
Zostaw komentarz:
-
-
Dzwońcie na telefon z 1 strony. Do mnie dzisiaj przyszła paczuszka z zasłonkami na tylne drzwi
Zostaw komentarz:
-
-
Wiem, że były tu jakieś zamilknięcia ze strony sprzedającego, ale w moim przypadku zagadnąłem go na PW o dostępność w sobotę, a dziś (wtorek) już odebrałem komplecik zasłonek.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez ruwadomariuszpolice, z jakiej firmy?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez ruwadomariuszpolice, A Ty masz do hatchbacka na tył ?
Zostaw komentarz:
-
-
piotrek_os, na razie zamówiłem na drzwiczki tylne
A roletkę jak najlepiej zamontować? Do półki czy do boczków?
Zostaw komentarz:
-
-
ruwado, tj. kombi ale do Hb nawet sie nie zastanwiaj.....z roletka jest OK. sprawdzone nie tylko prze ze mnie, bo kolega tez ma taki zestwaw i jest zadowolny
Zostaw komentarz:
-
-
-
Tak prezentuje sie zaslonka na tylnej szybie Rapida, wiec chyba z O2 tez nie bedzie problemu. Tylko cena koncowa troche odstraszajaca 109 E ;/
Zostaw komentarz:
-
-
Ale chyba szyby już nie otworzysz. Nie wiem też jak w razie wypadku - czy nie popęka.
Zostaw komentarz:
-
-
Zostaw komentarz:
-
-
Właśnie dzwoniłem na komórkę podaną na 1 stronie. Dla mojej O 1 zestaw na tylne drzwi jest dostępny. Ostatnie ceny są aktualne. procedura zakupu z 1 strony też.
Kto chce niech kontaktuje się telefonicznie.
Zostaw komentarz:
-
-
Ja mam w combi zasłonki od skemenhsa na drzwi i tylne szyby. Polecam. Szybę w klapie bagarznika okleiłem folią.
Zostaw komentarz:
-
-
Panowie! Jak jak już na wiele Pw odpowiadalem i polecałem te zaslonki.... (sprzedawcy nie znam :diabelski_usmiech żeby nie było). Do HB bardzo fajnie się komponuja zasłonki z roletką ze sklepu motoryzacyjnego za ok 30zł. A jeżeli chodzi o kombi.....to niestety roletka odpada i trzeba się przyzwyczaić do 2-ch łączonych. Przez pierwszy tydzień może i się na łączenie zwraca uwagę, a później to łączenie zostaje...w zadku
Zostaw komentarz:
-
-
ruwado, tez mi sie tak wydajeCzyli wszystko juz jasne
Na superskoda.com jest nawet link jak to montuja i mozna co nieco zobaczyc
Oczywiscie calego tylu nie pokazali ;/
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yntOCngC578[/youtube]
[ Dodano: Czw 08 Maj, 14 15:45 ]
Tak przy okazji wiem ze wchodze na inny temat No ale az mi sie OII lifta zachcialo...normalnie wymieklem :P
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e_WyDBEbeeE[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N8LDRyc0St4[/youtube]
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: