sprzedaż zasłonek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• blackrs
    odpowiedział(a)
    będzie mozliwość dokupienia tego zaczepu? bo moje tylne sie nie trzymają i sie pogubiły te blaszki....

Zostaw komentarz:

• skemenhs
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez ujacek
    Zamieszczone przez piotrek_os
    Zamieszczone przez rodaczek
    piotrek_gdy napisał/a:
    jeśli chodzi o montaż- jedna pasuje mi idealnie na wcik(trzyma się sama) w przypadku drugiej musialem załozyć "stabilizację" łapką wsuniętą pod paltik na górze

To chyba jakiś standard bo u mnie jest tak samo
    i u mnie tez madein identyko :diabelski_usmiech
    Zasłonki są pewnie ok, tylko auta mamy krzywe.
    A tak serio - jak widać jest drobny problem montażowy, który wymaga dodatkowych zaczepów do stabilizacji tych zasłonek w bagażniku. Ja już - odpłatnie - zamówiłem dodatkowy komplet zaczepów. Ale może kolega skemenhs odniesie się do tego. Firma wygląda na kontaktową i ustawioną do klienta przodem.
    Witam.
    ujacek - oprócz standardowych zaczepów otrzymał w dodatkowym zakupionym komplecie Pan 2 dodatkowe zaczepy do przestrzeni bagażowej.

Co dotyczy krzywych aut możemy się założyć . Podstawicie mi 5 identycznych skodzianek lub innych pojazdów tej samej marki i w każdym zasłonki będą układać się inaczej. Mam taki problem np. z golfem 5 i 6 . Od miesięcy staramy się dorobić zasłonki klapy i szans nie ma bo nie możemy znaleźć ZŁOTEGO ŚRODKA na plastiki.

Co do stabilizacji zasłonek klapy czekamy na zaczep który będzie spajał obydwie zasłonki. Niestety czekamy aż producent zlituje się i nam je zrobi.

Zostaw komentarz:

• ujacek
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez piotrek_os
    piotrek_gdy napisał/a:
    jeśli chodzi o montaż- jedna pasuje mi idealnie na wcik(trzyma się sama) w przypadku drugiej musialem załozyć "stabilizację" łapką wsuniętą pod paltik na górze

Zasłonki są pewnie ok, tylko auta mamy krzywe.
    A tak serio - jak widać jest drobny problem montażowy, który wymaga dodatkowych zaczepów do stabilizacji tych zasłonek w bagażniku. Ja już - odpłatnie - zamówiłem dodatkowy komplet zaczepów. Ale może kolega skemenhs odniesie się do tego. Firma wygląda na kontaktową i ustawioną do klienta przodem.

Zostaw komentarz:

• piotrek_os
    odpowiedział(a)
    piotrek_gdy napisał/a:

Zostaw komentarz:

• rodaczek
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez piotrek_gdy

Zostaw komentarz:

• piotrek_gdy
    odpowiedział(a)
    ujacek, ja u siebie mam SunSet i zasłonki- uzupełniają się idealnie
    jeśli chodzi o montaż- jedna pasuje mi idealnie na wcisk(trzyma się sama) w przypadku drugiej musialem załozyć "stabilizację" łapką wsuniętą pod paltik na górze

Zostaw komentarz:

• ujacek
    odpowiedział(a)
    Kto już je zamontował w O3 Kombi?
    Z instrukcji: "Zasłonki przestrzeni bagażowej instaluje się na wcisk". Chodzi mi o zasłonki na boczne okienka bagażnika.
    Moje żadnym sposobem nie chcą się "same" trzymać. Robię coś nie tak? Chwilowo ustabilizowałem je tym zaczepem-łapką, który jest chyba na dół zasłonki podstawowej.

Pomijając ten problem (chciałbym go wyjaśnić) - prezentują się nieźle, dokładnie wypełniają okno i chyba skutecznie zacieniają wraz z Sun-setem (czekam na opinię moich księżniczek wożonych z tyłu).

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Dzwońcie na telefon z 1 strony. Do mnie dzisiaj przyszła paczuszka z zasłonkami na tylne drzwi

Zostaw komentarz:

• ujacek
    odpowiedział(a)
    Wiem, że były tu jakieś zamilknięcia ze strony sprzedającego, ale w moim przypadku zagadnąłem go na PW o dostępność w sobotę, a dziś (wtorek) już odebrałem komplecik zasłonek.

Zostaw komentarz:

• mariuszpolice
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez ruwado
    mariuszpolice, z jakiej firmy?
    Kupowałem od "skemenhs" dogadałem się prywatnie.

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    mariuszpolice, z jakiej firmy?

Zostaw komentarz:

• mariuszpolice
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez ruwado
    mariuszpolice, A Ty masz do hatchbacka na tył ?
    Tak mam hatchback i zasłonkę z tyłu.

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    piotrek_os, na razie zamówiłem na drzwiczki tylne
    A roletkę jak najlepiej zamontować? Do półki czy do boczków?

Zostaw komentarz:

• piotrek_os
    odpowiedział(a)
    ruwado, tj. kombi ale do Hb nawet sie nie zastanwiaj.....z roletka jest OK. sprawdzone nie tylko prze ze mnie, bo kolega tez ma taki zestwaw i jest zadowolny

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    mariuszpolice, A Ty masz do hatchbacka na tył ?

Zostaw komentarz:

• mariuszpolice
    odpowiedział(a)
    JA jestem zadowolony z zasłonek, a przedewszystkim moje szkraby. Wygląd na tylnej szybie nie jest taki zły, a zwłaszcza patrząc z zewnątrz

Tylne zasłonki zszyłem razem łącznie z uchwytami.

Urzytkuję drugi rok, i nie widac jakiś wyblaknięc.

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    szkoda tylko, że do O 1 hatchbacka nie ma

Zostaw komentarz:

• misza_zabrze
    odpowiedział(a)
    Tak prezentuje sie zaslonka na tylnej szybie Rapida, wiec chyba z O2 tez nie bedzie problemu. Tylko cena koncowa troche odstraszajaca 109 E ;/

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Ale chyba szyby już nie otworzysz. Nie wiem też jak w razie wypadku - czy nie popęka.

Zostaw komentarz:

• Prim
    odpowiedział(a)
    Czyli sunset + zasłonią powinna dać radę...

Zostaw komentarz:

• misza_zabrze
    odpowiedział(a)
    tak teraz przegladalem necik i znalazlem cos ciekawego. Plyty PLEXI przyciete do rozmiaru szyby :shock:

Cena dla OII Kombi 184 Euro.

Solarplexius sun protection and tinting are better, simpler, and smarter than the sun film. Buy Solarplexius sun protection and tinting for your car today!

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Właśnie dzwoniłem na komórkę podaną na 1 stronie. Dla mojej O 1 zestaw na tylne drzwi jest dostępny. Ostatnie ceny są aktualne. procedura zakupu z 1 strony też.

Kto chce niech kontaktuje się telefonicznie.

Zostaw komentarz:

• rodaczek
    odpowiedział(a)
    Ja mam w combi zasłonki od skemenhsa na drzwi i tylne szyby. Polecam. Szybę w klapie bagarznika okleiłem folią.

Zostaw komentarz:

• piotrek_os
    odpowiedział(a)
    Panowie! Jak jak już na wiele Pw odpowiadalem i polecałem te zaslonki.... (sprzedawcy nie znam :diabelski_usmiech żeby nie było). Do HB bardzo fajnie się komponuja zasłonki z roletką ze sklepu motoryzacyjnego za ok 30zł. A jeżeli chodzi o kombi.....to niestety roletka odpada i trzeba się przyzwyczaić do 2-ch łączonych. Przez pierwszy tydzień może i się na łączenie zwraca uwagę, a później to łączenie zostaje...w zadku

Zostaw komentarz:

• misza_zabrze
    odpowiedział(a)
    ruwado, tez mi sie tak wydaje Czyli wszystko juz jasne Na superskoda.com jest nawet link jak to montuja i mozna co nieco zobaczyc Oczywiscie calego tylu nie pokazali ;/

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yntOCngC578[/youtube]

[ Dodano: Czw 08 Maj, 14 15:45 ]
    Tak przy okazji wiem ze wchodze na inny temat No ale az mi sie OII lifta zachcialo...normalnie wymieklem :P

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e_WyDBEbeeE[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N8LDRyc0St4[/youtube]

Zostaw komentarz:

Pracuję...