sprzedaż zasłonek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • skemenhs
    Ambiente
    • 2010
    • 194
    • BMW

Jakby ktoś do Passata B6 KOMBI potrzebował to mamy już w swojej ofercie.

Sprzedaż zasłonek dedykowanych do skody, volkswagena i busów www.autozaslonki.com - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39811 . Gięcie drutu CNC - www.gieciedrutu.com.pl

Komentarz

• Ayu
      RS
      • 2009
      • 4154

Zamieszczone przez skemenhs
      Zamieszczone przez hotrain
      Nudny będę a tylna szyba w O2 sedan? Możliwe?
      Niestety nie.
      To inaczej: może byście jako fachowcy w tej dziedzinie byli skłonni zrobić zasłonkę na tylną szybę do O2 sedan kopiując oryginalne rozwiązanie, dla mnie byłoby to idealne rozwiązanie.
      Poszukam zaraz zdjęcia i wrzucę jak to wygląda.

Komentarz

• skemenhs
        Ambiente
        • 2010
        • 194
        • BMW

Wiem jak wygląda szyba tylna. O2 i O1 sedan mają na szybie lampę stopu i właśnie z tego powodu nie da rady tego zrobić.
        Sprzedaż zasłonek dedykowanych do skody, volkswagena i busów www.autozaslonki.com - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39811 . Gięcie drutu CNC - www.gieciedrutu.com.pl

Komentarz

• piatkos
          Drive
          • 2007
          • 72

a to dziwne, bo ja w O1 Sedan miałem takie zasłonki... jakoś się dało.

Komentarz

• Ayu
            RS
            • 2009
            • 4154

Roleta przeciwsłoneczna piątych drzwi dla ©kody Octavia (DEA 610 001) możesz skemenhs, zerknąć na skoda-auto.pl jak to mniej więcej wygląda? Kurcze, nie mogę znaleźć teraz na szybko lepszej fotki.

Komentarz

• skemenhs
              Ambiente
              • 2010
              • 194
              • BMW

Zamieszczone przez piatkos
              a to dziwne, bo ja w O1 Sedan miałem takie zasłonki... jakoś się dało.
              Jako że podstawą zasłonek jest druta a szyba jest zaokrąglona więc zasłonki robimy z 2 części. Jako, że lampa stopu jest w połowie nie ma możliwości zaczepienia zasłonki ale to nie najgorsze. Forma tej lampy stopu jest tak , że jakbyś nie zamontował zawsze pozostaje prześwit.

[ Dodano: Wto 12 Paź, 10 09:59 ]
              Zamieszczone przez hotrain
              Roleta przeciwsłoneczna piątych drzwi dla ©kody Octavia (DEA 610 001) możesz skemenhs, zerknąć na skoda-auto.pl jak to mniej więcej wygląda? Kurcze, nie mogę znaleźć teraz na szybko lepszej fotki.
              Myslisz ,że tego nie zrobiłem ? Kupiliśmy tą roletę: http://allegro.pl/roleta-przeciwslon...230837401.html 21 września . Wyciągnąłem orginalną siatkę i chciałem naszą zamontować. Zapomnij. Nasza jest za sztywna.

Komentarz

• Ayu
                RS
                • 2009
                • 4154

skemenhs, Dzięki za info. No to jestem w kropce :roll:...

Komentarz

• piatkos
                  Drive
                  • 2007
                  • 72

Jako że podstawą zasłonek jest druta a szyba jest zaokrąglona więc zasłonki robimy z 2 części. Jako, że lampa stopu jest w połowie nie ma możliwości zaczepienia zasłonki ale to nie najgorsze. Forma tej lampy stopu jest tak , że jakbyś nie zamontował zawsze pozostaje prześwit.
                  popatrzcie na te co zrobił Milotec. Może i owszem... kilka razy mi się rozjechały tak, że powstawał mały prześwit, ale poprawa mocowania i wszystko było OK.
                  Próbowaliście kupić takie i na ich podstawie popatrzeć? Nie żebym reklamował, ale mam właśnie takie używane do odsprzedania ;p

Komentarz

• skemenhs
                    Ambiente
                    • 2010
                    • 194
                    • BMW

Zamieszczone przez piatkos
                    popatrzcie na te co zrobił Milotec. Może i owszem... kilka razy mi się rozjechały tak, że powstawał mały prześwit, ale poprawa mocowania i wszystko było OK.
                    Próbowaliście kupić takie i na ich podstawie popatrzeć? Nie żebym reklamował, ale mam właśnie takie używane do odsprzedania ;p
                    A mógłbyś mi fotki przesłać tej tylnej szyby ?

Komentarz

• qsin
                      Classic
                      • 2006
                      • 14
                      • Octavia IV (NX3)

Nie wiem czy ktoś to ma aktualnie na OCP zeby przeslac fotki - towar troche deficytowy, ale wyglada to mniej wiecej tak:

zasłonki

Komentarz

• winni77
                        RS
                        • 2009
                        • 2183
                        • Octavia II combi (1Z5)
                        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez qsin
                        OPC
                        OCP? :roll:
                        Mój "Batmobil"

Komentarz

• qsin
                          Classic
                          • 2006
                          • 14
                          • Octavia IV (NX3)

Zamieszczone przez winni77
                          Zamieszczone przez qsin
                          OPC
                          OCP? :roll:
                          tak tak, moj blad, czeski blad

Komentarz

• lukaszz
                            Ambiente
                            • 2009
                            • 167

Zamieszczone przez Enriquez
                            Na tylną szybę to ja myślę o takiej folii dziurkowanej jak ten materiał na boki, tyle że jeszcze nie namierzyłem czy taka folia istnieje w ogóle. Autobusy chyba się tak okleja reklamami.
                            Taką folie wykona Ci firma która zajmuje się oklejaniem samochodu, ale nie polecam miałem kiedyś obklejoną reklamą tylną szybę w służbowym samochodzie. Ogranicza widoczność w czasie deszczu, jedynym rozwiązaniem było włączenie ogrzewania szyby, wycieraczka będzie się ślizgać na foli i wcierać w nią brud.

Komentarz

• Enriquez
                              RS
                              • 2009
                              • 7685
                              • Superb III (3V3)

lukaszz,

Ale ja myślałem, żeby ją przykleić od wewnątrz.
                              Pozdrawiam
                              Marcin

Komentarz

• Darekgda
                                Rider
                                • 2010
                                • 611

zasłonki

:arrow: Prosze jednak narazie nie wpłacać pieniędzy dopóki nie potwierdzę , że już zostały wyprodukowane :arrow:[/quote]

Jak tam prace nad OII combi :hammer tylko tak pytam :roll:

Komentarz

• skemenhs
                                  Ambiente
                                  • 2010
                                  • 194
                                  • BMW

Re: zasłonki

Zamieszczone przez DAREKGDA
                                  :arrow: Prosze jednak narazie nie wpłacać pieniędzy dopóki nie potwierdzę , że już zostały wyprodukowane :arrow:
                                  Jak tam prace nad OII combi :hammer tylko tak pytam :roll:[/quote]

Wzornik już jest. Myślę ,że do końca przyszłego tygodnia będą w sprzedaży.

Komentarz

• Evil
                                    Rider
                                    • 2009
                                    • 721

skemenhs, mam jeszcze jedno pytanie. Jak wygląda sytuacja podczas cofania, zawracania. Jak się zachowuje ta zasłonka? Brat ma u siebie na szybach te marketowe zasłonki na tylnych szybach u syna, i mówi, że jak cofa i ogląda się wstecz, to nic nie widzi przez te zasłonki, że tak się jakoś ten materiał nakłada efekt jakby miał zaklejoną szybę blachą, nic nie widać. Czy te Wasze zasłonki mają podobną strukturę i patrząc na nie pod kątem nic nie widać? bo się nakładają na siebie warstwy?

O2 1,9 BXE+ 143KM/312Nm

Komentarz

• skemenhs
                                      Ambiente
                                      • 2010
                                      • 194
                                      • BMW

Zamieszczone przez Evil
                                      skemenhs, mam jeszcze jedno pytanie. Jak wygląda sytuacja podczas cofania, zawracania. Jak się zachowuje ta zasłonka? Brat ma u siebie na szybach te marketowe zasłonki na tylnych szybach u syna, i mówi, że jak cofa i ogląda się wstecz, to nic nie widzi przez te zasłonki, że tak się jakoś ten materiał nakłada efekt jakby miał zaklejoną szybę blachą, nic nie widać. Czy te Wasze zasłonki mają podobną strukturę i patrząc na nie pod kątem nic nie widać? bo się nakładają na siebie warstwy?
                                      Z tego co wiem nie przeszkadzają w cofaniu. Mam takie w touranie i bez problemu.

[ Dodano: Pią 15 Paź, 10 17:35 ]
                                      Lekkie opóźnienie w produkcji. Zasłonki do O2 sedana dostępne dopiero od poniedziałku. Do O2 kombi 100% od przyszłego tygodnia.

Komentarz

• soszek81
                                        L&K
                                        • 2010
                                        • 1245

A do O1 kombi już są? Z harmonogramu tak by wynikało :?:
                                        Była O1 kombi ALH++ 150/340
                                        Obecnie Pyzio 206 1.4HDi+ ~90/200

Komentarz

• skemenhs
                                          Ambiente
                                          • 2010
                                          • 194
                                          • BMW

Zamieszczone przez soszek81
                                          A do O1 kombi już są? Z harmonogramu tak by wynikało :?:
                                          Są ale na zaczepy czekam. Obserwacje - z okienkiem w przestrzeni bagażowej mogą być problemy. Nie przylega dobrze ze względu na łączenie 2 różnych plastików. Tylna klapa zrobiona tak jak widać na fotkach. Fotki poniżej.

Komentarz

• piotrek_os
                                            RS
                                            S_OCP Member
                                            • 2006
                                            • 8162
                                            • Octavia II (1Z3)
                                            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

skemenhs, nie chca sie otworzyc te ostatnie fotki...przynjajmniej u mnie
                                            Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• skemenhs
                                              Ambiente
                                              • 2010
                                              • 194
                                              • BMW

Zamieszczone przez piotrek_os
                                              skemenhs, nie chca sie otworzyc te ostatnie fotki...przynjajmniej u mnie
                                              Spróbuj za chwilę. Mamy jakieś problemy z serwerem.

Komentarz

• maxpaynemm
                                                RS
                                                • 2008
                                                • 1764
                                                • Octavia II combi (1Z5)
                                                • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Lekkie opóźnienie w produkcji. Zasłonki do O2 sedana dostępne dopiero od poniedziałku.
                                                skemenhs, czy to znacz że już można Ci wpłacać kasę za zasłonki do sedana?? :roll:

Kiedy zrobisz wysyłkę :?:
                                                Ubezpieczenia Komunikacyjne OC, AC, NNW - ZAPRASZAM

Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• skemenhs
                                                  Ambiente
                                                  • 2010
                                                  • 194
                                                  • BMW

Zamieszczone przez maxpaynemm
                                                  Lekkie opóźnienie w produkcji. Zasłonki do O2 sedana dostępne dopiero od poniedziałku.
                                                  skemenhs, czy to znacz że już można Ci wpłacać kasę za zasłonki do sedana?? :roll:

Kiedy zrobisz wysyłkę :?:
                                                  Niestety NIE. Przyszły ramki od producenta niestety źle zrobione. Porosiliśmy więc kolegę Arasa znów o przybycie celem sprawdzenia i kicha brakuje na zaokrągleniu. Sprawdziliśmy nawet jeden komplet obszywając go. Aras wozi je teraz w samochodzie. Nie wiem czym to jest spowodowane ,że ramka p[roducentowi się przegięła czy za duża powierzchnia. Tak żebyście zrozumieli. Karton to wzornik wzięty z pojazdu Arasa i położony jest na to drut wygiety nam przez naszego producenta. Brakuje ok 1 cm. Czekam teraz na jego odpowiedź kiedy nam wygnie bez tego braku. Sorry ale tak to jest

Komentarz

• maxpaynemm
                                                    RS
                                                    • 2008
                                                    • 1764
                                                    • Octavia II combi (1Z5)
                                                    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Niestety NIE. Przyszły ramki od producenta niestety źle zrobione.
                                                    Szkoda no ale cóż dobrze że chociaż Ty chcesz żeby było dobrze zrobione i żeby każdy z nas był zadowolony Poczekamy :szeroki_usmiech
                                                    Ubezpieczenia Komunikacyjne OC, AC, NNW - ZAPRASZAM

Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

Pracuję...