sprzedaż zasłonek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rodaczek
    RS
    • 2011
    • 1602
    • Octavia II combi (1Z5)
    • BSE 1.6 MPI 102 KM

grzybekxl, u mnie jedna wypadała, ale przytrzymuję ją dodatkowym zaczepem który kupiłem razem z zasłonkami

Moja Octavia:
    http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...-1-6-mpi-combi
    Rafał

Komentarz

• piotrek_os
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 8162
      • Octavia II (1Z3)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez grzybekxl
      Witam,
      jakiś czas temu kupiłem zasłonki do Octavii II FL Kombi
      Wszystko ładnie tylko te dwie zasłonki na tylnych bocznych szybkach w przestrzeni bagażnikowej są słabo dopasowane i po kilku kilometrach od poprawienia przechylają się nad roletę. W jaki sposób mogę je doprowadzić do pełnej funkcjonalności?
      a nie masz zaczepów?
      Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• grzybekxl
        Classic
        • 2012
        • 12

Do tych dwóch ostatnich szyb nie było zaczepow One chyba są tam na wcisk ale wygląda na to że ramka jest troszkę za wąska.

Komentarz

• piotrek_os
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 8162
          • Octavia II (1Z3)
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Wysłany: Dzisiaj 12:13     
          Do tych dwóch ostatnich szyb nie było zaczepow
          napisz do sprzedawcy, ze zaczepow nie masz...a potrzebne ...

Komentarz

• rodaczek
            RS
            • 2011
            • 1602
            • Octavia II combi (1Z5)
            • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez grzybekxl
            są tam na wcisk
            tak dokładnie powinny być na wcisk.
            Ja przy zamawianiu zasłonek zamówiłem dodatkowe zaczepy i się przydały.

Moja Octavia:
            http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...-1-6-mpi-combi
            Rafał

Komentarz

• krystianshoota
              Classic
              • 2008
              • 29

Jestem pod wrażeniem szybkości obsługi. Mniej niż 48 godzin trwał proces od zakupu do dostawy zasłonek. Wykonanie bez uwag. Zamówiłem dodatkowe zaczepy, jak na razie nie zauważyłem potrzeby ich użycia (mam mniejszy bagażnik i zasłonki dobrze trzymają na ścisk).

Komentarz

• tomekjmopl
                L&K
                S_OCP Member
                • 2006
                • 1187
                • Opel
                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Ja zamówiłem ostatnio do Golfa 6 i również potwierdzam słowa krystianshoota, realizacja expresowa, produkt bez zarzutu

Komentarz

• jezusik18
                  Classic
                  • 2014
                  • 6

Witam,

czy jest mozliwosc uzyskania rabatu na zaslonki do o3 liftback?

Komentarz

• PieTrzaK
                    L&K
                    • 2009
                    • 1323
                    • Octavia I (1U2)
                    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Nie szykuje sie jakaś wiosenna promocja czy coś? Teściowi do O1 też bym zamówił bo mu sie moje spodobały :wink:

Komentarz

• himi
                      L&K
                      • 2013
                      • 1115
                      • Octavia II (1Z3)
                      • CBZB 1.2 TSI 105 KM

Zamieszczone przez wróg
                      Wykorzystałem kod do OCTAVIA 2 Kombi - zostały 3 kody (mam nadzieję że pasują do FL-ki :roll: )

Jakoś nie trafiłem wcześniej na ten temat, a szukałem odpowiednich zasłonek już jakiś czas. Eksperymentowałem ze zwijanymi z Norauto, ale szkoda gadać....
                      Po otrzymaniu i zamontowaniu podzielę się opinią
                      Jak opinie? Bo recenzje w kombi na tylnej szybie są dość słabe.

Komentarz

• piotrek_os
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2006
                        • 8162
                        • Octavia II (1Z3)
                        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez himi
                        Jak opinie? Bo recenzje w kombi na tylnej szybie są dość słabe.
                        wolalem roletke w ex OII ale przedzialek po tygodniu masz juz w d..e :lol: ja polecam w 100%

Komentarz

• Jacek7210
                          Ambiente
                          • 2013
                          • 218
                          • Octavia II (1Z3)
                          • CEGA 2.0 TDI CR RS 170 KM

Ja również użytkuję takie rolety od ok. 2 m-cy...zakupiłem poza forum, bez rabatu, jednak od tego samego sprzedawcy. Jak najbardziej polecam...a przedziałek na tylnej szybie- jak dla mnie super....

Komentarz

• micho_m
                            Rider
                            • 2011
                            • 528
                            • Octavia III (5E3)
                            • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Macie jakis sposob zeby przywrocic im oryginalny czarny kolor? Moje sa juz siwe i troche slabo wygladaja

A poza wyblaklym kolorem jestem bardzo zadowolony i polecam
                            Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
                            www.nawmar.pl

Komentarz

• Luk_as2
                              Ambiente
                              • 2014
                              • 106

po jakim czasie wyblakly?

Komentarz

• micho_m
                                Rider
                                • 2011
                                • 528
                                • Octavia III (5E3)
                                • CZDA 1.4 TSI 150 KM

okolo 2,5 roku
                                www.nawmar.pl

Komentarz

• skemenhs
                                  Ambiente
                                  • 2010
                                  • 194
                                  • BMW

O trochę mnie zaskakujecie tymi informacjami. Siatka miała zastosowany składnik , który ma zapobiegać wyblekaniu. Fakt. Wymieniliśmy jakoś 1,5 roku temu producenta.

Nowa siatka ma wszelakie certyfikaty na piśmie. Oto tekst z certyfikatu. Nazwę farbiarnii wymazaliśmy tak aby konkurencja się nie dowiedziała.

"Siatka posiada wykończenie nadające ochronę skóry przed promieniowaniem UV, zgodnie z oznaczeniem SPF 50+. Efekt jest trwały: na wielokrotne pranie zgodnie z normą ISO 105 E2S, pranie z dodatkiem chloru zgodnie z normą M&S C37, a także długotrwałą ekspozycje na światło słoneczne" Firma (NAZWA FARBIARNI) ma podpisaną umowę licencyjną z firmą Clariant, obecnie Archroma dająca prawo do stosowania znaku towarowego zastrzeżonego „RAYOSAN UV Protection”.

3 | S t r o n a
                                  Potwierdzamy, że dzianina wykończona w farbiarni (NAZWA FARBIARNI) charakteryzuje się następującymi parametrami:
                                  1. jest całkowicie pozbawiona amin kancerogennych oraz pestycydów, wymienionych w Rozporządzeniu Niemieckiego Ministerstwa Zdrowia z 15.06.1994 r.
                                  2. jest całkowicie pozbawiona formaldehydu według PN EN ISO P 82011
                                  3. w procesie obróbki nie są stosowane żadne substancje, zawierające metale ciężkie, takie jak: Kadm Cd, Ołów Pb, Cynk Zn, Rtęć Hg, Arsen As, Żelazo Fe itp.
                                  Stosowane barwniki oraz środki pomocnicze spełniają wytyczne Dyrektywy UE 2002/61/EC z 19 Lipca 2002 (zawierającej Regulacje (EC) Nr 1907/2006 z 18 Grudnia 2006) odnoszącą się do ograniczeń we wprowadzaniu do obrotu i stosowaniu niektórych substancji i preparatów niebezpiecznych (barwniki azowe).

Dla przypomnienia cennik ważny od dn.01.02.2013 (Czyli taki sam jak wczesniej)

Zmodyfikowany cennik z 18.08.2013

O1 Kombi (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki
                                  O2 Kombi (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki
                                  O3 Kombi (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki
                                  Fabia 1 Kombi (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki
                                  Fabia 2 Kombi (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki
                                  SuperB 2 Kombi (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki
                                  Roomster (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki

O1 Sedan (hatchback) 180 zł + Koszt wysyłki
                                  O2 Sedan (hatchback) 190 zł + Koszt wysyłki
                                  O3 Sedan (hatchback) 190 zł + Koszt wysyłki DOSTĘPNE
                                  SuperB 2 Limuzyna 190 zł + Koszt wysyłki
                                  SuperB 1 Limuzyna 190 zł + Koszt wysyłki
                                  Fabia 2 Hatchback 190 + Koszt wysyłki
                                  Fabia 1 Hatchback 190 + Koszt
                                  Rapid Liftaback Sedan 190 zł + Koszt wysyłki

Istnieje możliwość zakupu pojedynczych zasłonek. Oto cennik.

O1 Kombi (same drzwi)180 zł + Koszt wysyłki
                                  O2 Kombi (same drzwi 180 zł) + Koszt wysyłki
                                  O3 Kombi (same drzwi 180 zł) + Koszt wysyłki
                                  Fabia 1 Kombi (same drzwi 180 zł) + Koszt wysyłki
                                  Fabia 2 Kombi (same drzwi 180 zł) + Koszt wysyłki
                                  SuperB 2 Kombi (same drzwi 180 zł) + Koszt wysyłki
                                  Roomster (same drzwi 180 zł) + Koszt wysyłki

O1 Kombi (okienka przestrzeni bagażowej) 135 zł + Koszt wysyłki
                                  O2 Kombi (okienka przestrzeni bagażowej) 135 zł + Koszt wysyłki
                                  O3 Kombi (okienka przestrzeni bagażowej) 135 zł + Koszt wysyłki
                                  Fabia 1 Kombi (okienka przestrzeni bagażowej) 135 zł + Koszt wysyłki
                                  Fabia 2 Kombi (okienka przestrzeni bagażowej) 135 zł+ Koszt wysyłki
                                  SuperB 2 Kombi (okienka przestrzeni bagażowej) 135 zł+ Koszt wysyłki
                                  Roomster (okienka przestrzeni bagażowej) 135 zł+ Koszt wysyłki

O1 Kombi (zasłonki tylnej klapy) 140 zł + Koszt wysyłki
                                  O2 Kombi (zasłonki tylnej klapy) 140 zł + Koszt wysyłki
                                  O3 Kombi (zasłonki tylnej klapy) 140 zł + Koszt wysyłki
                                  Fabia 1 Kombi (zasłonki tylnej klapy) 140 zł + Koszt wysyłki
                                  Fabia 2 Kombi (zasłonki tylnej klapy) 140 zł + Koszt wysyłki
                                  SuperB 2 Kombi (zasłonki tylnej klapy) 140 zł + Koszt wysyłki
                                  Roomster (zasłonki tylnej klapy) 140 zł + Koszt wysyłki

Zestawy bez tylnej klapy:

O1 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
                                  O2 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
                                  O3 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki DOSTĘPNE
                                  Fabia 1 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
                                  Fabia 2 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
                                  SuperB 2 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
                                  Roomster (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki

Cena wysyłki 30 zł . Kurier GLS
                                  Jeżeli ktoś ma zastrzeżenia do ceny wysyłki może wysłać własnego kuriera.
                                  Nie wysyłamy poczta ponieważ gabaryty przesyłki to 100 cm x 60 cm i z nawału pracy nie będziemy włóczyli się po urzędach pocztowych.
                                  W razie pytań telefon dzwonić pod numer 600743374

Procedura zakupu.

Dane do przelewu to:
                                  Electronica Punto Com S.C
                                  Nazwa Banku :ING BANK SLASKI
                                  Numer Konta :35 1050 1490 1000 0023 0819 6985
                                  W tytule przelewu należy wpisać nazwę użytkownika z forum.

Po przelaniu pieniędzy należy przesłać emaila z pełnym adresem i numerem telefonu na następujący email - [email protected] wpisując również nazwę użytkownika i rodzaj zakupionych zasłonek i podanie czy ma być paragon fiskalny czy faktura. Jeżeli faktura VAT to proszę o dane do faktury.

Uwaga !!! Jeżeli ktoś chce dodatkowy komplet zaczepów to koszt 16 zł . Od 18.8.2013 nie podnosiliśmy cen i jak na razie nie będziemy podnosić. Niestety dodatkowe zaczepy sprzedajemy, Nie dodajemy w prezencie.

W razie czego pisać na priva lub na emaila [email protected]
                                  Sprzedaż zasłonek dedykowanych do skody, volkswagena i busów www.autozaslonki.com - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39811 . Gięcie drutu CNC - www.gieciedrutu.com.pl

Komentarz

• micho_m
                                    Rider
                                    • 2011
                                    • 528
                                    • Octavia III (5E3)
                                    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Najlepiej widac roznice w zaslonce w tylnych drzwiach bo jest ten pionowy slupek dzielacy szyby i za nim jest dalej czarna.
                                    www.nawmar.pl

Komentarz

• skemenhs
                                      Ambiente
                                      • 2010
                                      • 194
                                      • BMW

Promocja wiosenna ważna do 1 maja 2015

10 Kodów rabatowych na następujący produkty.
                                      OCTAVIA 1 LIftback w cenie 171 zł z wysyłką - KOD RABATOWY BEYB8EHD

Regulamin.
                                      Kody ważne tylko do 1 maja 2015. Kody nie ważne przy zakupach za pobraniem. Takie zamówienia będą anulowane.
                                      Sprzedaż zasłonek dedykowanych do skody, volkswagena i busów www.autozaslonki.com - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39811 . Gięcie drutu CNC - www.gieciedrutu.com.pl

Komentarz

• PieTrzaK
                                        L&K
                                        • 2009
                                        • 1323
                                        • Octavia I (1U2)
                                        • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

1 kod wykorzystany.

Komentarz

• elektronik
                                          Classic
                                          • 2010
                                          • 35
                                          • Octavia II combi (1Z5)
                                          • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Witam.
                                          Czy jest ktoś z Łodzi co bym mógł zobaczyć organoleptycznie przed zakupem?
                                          Proszę na priv.

Komentarz

• algi
                                            Ambiente
                                            • 2014
                                            • 214
                                            • Octavia III combi (5E5)
                                            • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Jakąś promocja wiosenna się szykuje? Rozważam zakup i kolega też - obie O3 kombi. Przekonajcie nas jakimś rabatem :-)
                                            algi
                                            O3 Combi 1.4TSI Elegance + AMAZING + KESSY

Komentarz

• Qgar
                                              Ambiente
                                              • 2013
                                              • 246
                                              • Octavia III combi (5E5)
                                              • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Też bym chętnie skorzystał z jakiegoś rabatu na komplet do O3 kombi

Choć z przyjemnością bym jeszcze zobaczył te zasłonki na żywo. Może ktoś w Trójmieście ma zamontowane? Najlepiej w O3 kombi
                                              Skoda O3 5E 2014 1.4TSI DSG Combi od 2014.04
                                              Audi A3 8L 2001 1.9TDI MG5 5D od 2007.04 do 2014.07

Komentarz

• KRIS39
                                                Ambiente
                                                • 2015
                                                • 150

moze jakies fotki tych zaslonek do O2
                                                krystian

Komentarz

• piotrek_os
                                                  RS
                                                  S_OCP Member
                                                  • 2006
                                                  • 8162
                                                  • Octavia II (1Z3)
                                                  • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez KRIS39
                                                  są w wątku... są np. u mnie...

Komentarz

• KRIS39
                                                    Ambiente
                                                    • 2015
                                                    • 150

Zamieszczone przez piotrek_os
                                                    Zamieszczone przez KRIS39
                                                    są w wątku... są np. u mnie...

ok widziolech to u ciebie na fotach fajna sprawa widza do bajtli jak siedza z tylu
                                                    krystian

Komentarz

Pracuję...