grzybekxl, u mnie jedna wypadała, ale przytrzymuję ją dodatkowym zaczepem który kupiłem razem z zasłonkami
sprzedaż zasłonek
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez grzybekxlWitam,
jakiś czas temu kupiłem zasłonki do Octavii II FL Kombi
Wszystko ładnie tylko te dwie zasłonki na tylnych bocznych szybkach w przestrzeni bagażnikowej są słabo dopasowane i po kilku kilometrach od poprawienia przechylają się nad roletę. W jaki sposób mogę je doprowadzić do pełnej funkcjonalności?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wrógWykorzystałem kod do OCTAVIA 2 Kombi - zostały 3 kody (mam nadzieję że pasują do FL-ki :roll: )
Jakoś nie trafiłem wcześniej na ten temat, a szukałem odpowiednich zasłonek już jakiś czas. Eksperymentowałem ze zwijanymi z Norauto, ale szkoda gadać....
Po otrzymaniu i zamontowaniu podzielę się opinią
Komentarz
-
-
Macie jakis sposob zeby przywrocic im oryginalny czarny kolor? Moje sa juz siwe i troche slabo wygladaja
A poza wyblaklym kolorem jestem bardzo zadowolony i polecamBudowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
O trochę mnie zaskakujecie tymi informacjami. Siatka miała zastosowany składnik , który ma zapobiegać wyblekaniu. Fakt. Wymieniliśmy jakoś 1,5 roku temu producenta.
Nowa siatka ma wszelakie certyfikaty na piśmie. Oto tekst z certyfikatu. Nazwę farbiarnii wymazaliśmy tak aby konkurencja się nie dowiedziała.
"Siatka posiada wykończenie nadające ochronę skóry przed promieniowaniem UV, zgodnie z oznaczeniem SPF 50+. Efekt jest trwały: na wielokrotne pranie zgodnie z normą ISO 105 E2S, pranie z dodatkiem chloru zgodnie z normą M&S C37, a także długotrwałą ekspozycje na światło słoneczne" Firma (NAZWA FARBIARNI) ma podpisaną umowę licencyjną z firmą Clariant, obecnie Archroma dająca prawo do stosowania znaku towarowego zastrzeżonego „RAYOSAN UV Protection”.
3 | S t r o n a
Potwierdzamy, że dzianina wykończona w farbiarni (NAZWA FARBIARNI) charakteryzuje się następującymi parametrami:
1. jest całkowicie pozbawiona amin kancerogennych oraz pestycydów, wymienionych w Rozporządzeniu Niemieckiego Ministerstwa Zdrowia z 15.06.1994 r.
2. jest całkowicie pozbawiona formaldehydu według PN EN ISO P 82011
3. w procesie obróbki nie są stosowane żadne substancje, zawierające metale ciężkie, takie jak: Kadm Cd, Ołów Pb, Cynk Zn, Rtęć Hg, Arsen As, Żelazo Fe itp.
Stosowane barwniki oraz środki pomocnicze spełniają wytyczne Dyrektywy UE 2002/61/EC z 19 Lipca 2002 (zawierającej Regulacje (EC) Nr 1907/2006 z 18 Grudnia 2006) odnoszącą się do ograniczeń we wprowadzaniu do obrotu i stosowaniu niektórych substancji i preparatów niebezpiecznych (barwniki azowe).
Dla przypomnienia cennik ważny od dn.01.02.2013 (Czyli taki sam jak wczesniej)
Zmodyfikowany cennik z 18.08.2013
O1 Kombi (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki
O2 Kombi (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki
O3 Kombi (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki
Fabia 1 Kombi (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki
Fabia 2 Kombi (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki
SuperB 2 Kombi (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki
Roomster (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki
O1 Sedan (hatchback) 180 zł + Koszt wysyłki
O2 Sedan (hatchback) 190 zł + Koszt wysyłki
O3 Sedan (hatchback) 190 zł + Koszt wysyłki DOSTĘPNE
SuperB 2 Limuzyna 190 zł + Koszt wysyłki
SuperB 1 Limuzyna 190 zł + Koszt wysyłki
Fabia 2 Hatchback 190 + Koszt wysyłki
Fabia 1 Hatchback 190 + Koszt
Rapid Liftaback Sedan 190 zł + Koszt wysyłki
Istnieje możliwość zakupu pojedynczych zasłonek. Oto cennik.
O1 Kombi (same drzwi)180 zł + Koszt wysyłki
O2 Kombi (same drzwi 180 zł) + Koszt wysyłki
O3 Kombi (same drzwi 180 zł) + Koszt wysyłki
Fabia 1 Kombi (same drzwi 180 zł) + Koszt wysyłki
Fabia 2 Kombi (same drzwi 180 zł) + Koszt wysyłki
SuperB 2 Kombi (same drzwi 180 zł) + Koszt wysyłki
Roomster (same drzwi 180 zł) + Koszt wysyłki
O1 Kombi (okienka przestrzeni bagażowej) 135 zł + Koszt wysyłki
O2 Kombi (okienka przestrzeni bagażowej) 135 zł + Koszt wysyłki
O3 Kombi (okienka przestrzeni bagażowej) 135 zł + Koszt wysyłki
Fabia 1 Kombi (okienka przestrzeni bagażowej) 135 zł + Koszt wysyłki
Fabia 2 Kombi (okienka przestrzeni bagażowej) 135 zł+ Koszt wysyłki
SuperB 2 Kombi (okienka przestrzeni bagażowej) 135 zł+ Koszt wysyłki
Roomster (okienka przestrzeni bagażowej) 135 zł+ Koszt wysyłki
O1 Kombi (zasłonki tylnej klapy) 140 zł + Koszt wysyłki
O2 Kombi (zasłonki tylnej klapy) 140 zł + Koszt wysyłki
O3 Kombi (zasłonki tylnej klapy) 140 zł + Koszt wysyłki
Fabia 1 Kombi (zasłonki tylnej klapy) 140 zł + Koszt wysyłki
Fabia 2 Kombi (zasłonki tylnej klapy) 140 zł + Koszt wysyłki
SuperB 2 Kombi (zasłonki tylnej klapy) 140 zł + Koszt wysyłki
Roomster (zasłonki tylnej klapy) 140 zł + Koszt wysyłki
Zestawy bez tylnej klapy:
O1 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
O2 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
O3 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki DOSTĘPNE
Fabia 1 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
Fabia 2 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
SuperB 2 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
Roomster (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
Cena wysyłki 30 zł . Kurier GLS
Jeżeli ktoś ma zastrzeżenia do ceny wysyłki może wysłać własnego kuriera.
Nie wysyłamy poczta ponieważ gabaryty przesyłki to 100 cm x 60 cm i z nawału pracy nie będziemy włóczyli się po urzędach pocztowych.
W razie pytań telefon dzwonić pod numer 600743374
Procedura zakupu.
Dane do przelewu to:
Electronica Punto Com S.C
Nazwa Banku :ING BANK SLASKI
Numer Konta :35 1050 1490 1000 0023 0819 6985
W tytule przelewu należy wpisać nazwę użytkownika z forum.
Po przelaniu pieniędzy należy przesłać emaila z pełnym adresem i numerem telefonu na następujący email - [email protected] wpisując również nazwę użytkownika i rodzaj zakupionych zasłonek i podanie czy ma być paragon fiskalny czy faktura. Jeżeli faktura VAT to proszę o dane do faktury.
Uwaga !!! Jeżeli ktoś chce dodatkowy komplet zaczepów to koszt 16 zł . Od 18.8.2013 nie podnosiliśmy cen i jak na razie nie będziemy podnosić. Niestety dodatkowe zaczepy sprzedajemy, Nie dodajemy w prezencie.
W razie czego pisać na priva lub na emaila [email protected]Sprzedaż zasłonek dedykowanych do skody, volkswagena i busów www.autozaslonki.com - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39811 . Gięcie drutu CNC - www.gieciedrutu.com.pl
Komentarz
-
-
Najlepiej widac roznice w zaslonce w tylnych drzwiach bo jest ten pionowy slupek dzielacy szyby i za nim jest dalej czarna.Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Promocja wiosenna ważna do 1 maja 2015
10 Kodów rabatowych na następujący produkty.
OCTAVIA 1 LIftback w cenie 171 zł z wysyłką - KOD RABATOWY BEYB8EHD
Regulamin.
Kody ważne tylko do 1 maja 2015. Kody nie ważne przy zakupach za pobraniem. Takie zamówienia będą anulowane.Sprzedaż zasłonek dedykowanych do skody, volkswagena i busów www.autozaslonki.com - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39811 . Gięcie drutu CNC - www.gieciedrutu.com.pl
Komentarz
-
Komentarz