Zasłonki są naprawdę fajne. Mam w o2 liftback i combi i w obu sprawdzają się.
sprzedaż zasłonek
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez micho_mMacie jakis sposob zeby przywrocic im oryginalny czarny kolor? Moje sa juz siwe i troche slabo wygladaja
A poza wyblaklym kolorem jestem bardzo zadowolony i polecam
zapewnienia i certyfikaty "skemenhs-a" nic nie wnioskują bo fakt jest taki że zasłonki wyblakły, a zaznaczę że nigdy nie były prane.
Komentarz
-
-
Koledzy, może ktoś pstryknąć zdjęcia makro uchwytów trzymających boczno-tylne zasłonki w bagażniku dla O2FL kombi? Resztę poza tymi boczkami udało mi się w miarę fajnie zamontować, ale poległem okrutnie na tych boczkach. Instrukcja pokazuje miejsca montażu zaczepów, ale niestety nie pokazuje którymi i w jaki sposób się to montuje. Jak bym ego nie przymierzał - różnymi typami zaczepów, jakoś mi o w ogóle nie pasuje. Może jak zobaczę to na zdjęciu - to zajarzę o co chodzi. :roll: :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Dzięki chłopaki za podpowiedzi!
Poradziłem sobie w taki sposób, że użyłem długie zaczepy które były w paczce. Niestety plastiki mam na tyle swobodne, że te zaczepy latały pod plastikami jak po pustej mydelniczce. Użyłem tych dłuższych na bocznych szybach bagażnika. Dwie dogiąłem w kształcie listery L i zagiąłem aż do końca. Trochę zdjęć jak to wyszło - może komuś się przyda w swoich bojach. Wszystkie zaczepy - to 3 pełne komplety wg. sprzedawcy. Szkoda, że nie ma więcej szczegółów na zdjęciach instrukcji montażu... Szczelinę pomiędzy tylnymi płachtami zeszyłem czarną nitką. Faktycznie jest denerwująca. :lol:
Komentarz
-
-
mariuszpolice, zdemontu i potraktuj karcherem sama woda.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Pozwolę sobie odświeżyć temat. Pytanie do tych, którzy już zakupili zasłonki: czy skutecznie zasłaniają one przed światłem? Aktualnie mam szyby przyciemnione folią, przepuszczają ok. 30% światła. Problem w tym, że słońce i tak skutecznie razi juniora. Poprzedniego lata mialem zamontowane zasłonki z królem lwemale dziadostwo odpadało, obracało sie itd. Czy montując zasłonki z tego wątku (+ mając przyciemnione szyby) junior nie będzie w końcu rażony przez słońce (jakkolwiek to brzmi)? Pytam bo koszt niemały, w zasadzie porównywalny z oklejeniem tylnich bocznych szyb, ale zasłonki zawsze można zdjąć w pochmurne dni.
Komentarz
-
-
mamaj12, myślisz że to pomoże na wyblakniety kolor?Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bob_bestZamieszczone przez exoodOIII Liftback - jakiś patent na tylną szybę? Mały siedzi tyłem do kierunku jazdy i przez tylną szybę mu świeci.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spjZamieszczone przez bob_bestZamieszczone przez exoodOIII Liftback - jakiś patent na tylną szybę? Mały siedzi tyłem do kierunku jazdy i przez tylną szybę mu świeci.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spjZamieszczone przez bob_bestZamieszczone przez exoodOIII Liftback - jakiś patent na tylną szybę? Mały siedzi tyłem do kierunku jazdy i przez tylną szybę mu świeci.Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł"! Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz