Czy ktoś ma komplet zasłonek w O3 kombi w Wa-wie z okol. Białołęki - chciałbym któregoś dnia popołudniem spojrzeć na zywo jak to wygląda. Czy może jakieś aktualne promocji będą na zasłonki?
Ja mam ale w O2 jeśli mialo by Ci pomóc w wyborze zobaczyć jak to wygląda. Jestem z Białołęki. Magiczna i okolice.
Zasłonki zakupione i zapłacone. Pytanie do skemenhs - czy dostanę jakieś potwierdzenie nadania paczki od was? Ten sam bank więc pieniądze już powinniście mieć u siebie na koncie.
Polecam zasłonki. Miałem w F1 mam w O2 i teraz zamówiłem do O3. Wszystko szybko i bez problemu. W poniedziałek zamówione w środę już zamontowane. Do sedana pasują idealnie nic się nie marszczy i jest dobrze naciągnięta.
skemenhs czym mozna mys te zaslonki? Mialm uchylone szyby i takie slady po kroplah zostaly? Mozna to cale wyplukać pod prysznicem czy metal bedzie korodowal? Czy czyms przetrzec?
Cena wysyłki 25 zł . Kurier UPS lub DPD
Jeżeli ktoś ma zastrzeżenia do ceny wysyłki może wysłać własnego kuriera.
Nie wysyłamy poczta ponieważ gabaryty przesyłki to 120 cm x 60 cm i z nawału pracy nie będziemy włóczyli się po urzędach pocztowych.
W razie pytań telefon dzwonić pod numer 600743374
Procedura zakupu.
Dane do przelewu to: ELEVENDI s.c
Nazwa Banku :ING BANK SLASKI
Numer Konta :35 1050 1490 1000 0023 0819 6985
W tytule przelewu należy wpisać nazwę użytkownika z forum.
Po przelaniu pieniędzy należy przesłać emaila z pełnym adresem i numerem telefonu na następujący email - [email protected] wpisując również nazwę użytkownika i rodzaj zakupionych zasłonek i podanie czy ma być paragon fiskalny czy faktura. Jeżeli faktura VAT to proszę o dane do faktury.
Uwaga !!! Jeżeli ktoś chce dodatkowy komplet zaczepów to koszt 16 zł . Od 18.8.2013 nie podnosiliśmy cen i jak na razie nie będziemy podnosić. Niestety dodatkowe zaczepy sprzedajemy, Nie dodajemy w prezencie.
dziekuje, zaslonki dotarly
jesli chodzi o moje dzieciaki mowia ze moglyby miec drobniejsza siatke, zeby jeszcze mniej przepuszczaly slonce ale jest okej
a podstawowy zestaw zaczepow wystarczajacy
stolecki jak kupowałem ~3 lata temu to akurat cena była delikatnie niższa na stronie w porównaniu do allegro gdzie również były aukcje a i na forum cena była jakaś nieaktualna (wyższa chyba o 10 zł).
Rozumiem że chcesz tylko na okna tył, ale może szybciej będzie zadzwonić do nich i się zapytać ponieważ od jakiegoś czasu widać że kolega się nie udziela (odzywa)
powiedz że natrafiłeś na ofertę z forum OCP może coś tam dadzą jakiś rabat, ale tak jak wspomniałem najlepiej zadzwonić
Witam. Czy ktoś posiada zaslonki w Octavia 2 kombi? Zakupiłem takie w ubiegłym tygodniu i na tylne klapę średnio pasują. Po bokach są szpary ok 1 cm a jak próbuje przesunąć na boki to na środku jest dość duża szpara . Boczne pasują dobrze 15252579682381262306679.jpg
Witam. Czy ktoś posiada zaslonki w Octavia 2 kombi? Zakupiłem takie w ubiegłym tygodniu i na tylne klapę średnio pasują. Po bokach są szpary ok 1 cm a jak próbuje przesunąć na boki to na środku jest dość duża szpara . Boczne pasują dobrze 15252579682381262306679.jpg
Udało Ci się jakoś rozwiązać problem? Wymieniłeś na inny komplet? Bo miałem się zdecydować na zakup, ale taka szpara to... delikatnie mówiąc porażka,
wejdź na stronę http://epc.net.pl/cortinillas/ tam są aktualne ceny, chyba że kolega udziela jakichś rabatów dla OCP, w każdym razie zamawiając przez allegro wyszło taniej jak na stronie i taniej jak tutaj na grupie, ale to było kilka dobrych lat temu.
Komentarz