Jabar1975, dach jest oklejony już folią w miejscu gdzie stoi antenka. Ale jak nie znajdę jakiegoś ciekawego rozwiązania to zmieni się miejsce antenki.
CB-Radio w Octavi I - Kto ma ?? Uwagi ??
Zwiń
X
-
PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
-
-
ja mam radyjko prezydentamodel walker do tego antena 1.5 metra na magnesie
tez prezydenta za 250 zł najwyzszy model . jak odpale sprzęta w bytomiu to w gliwicach mnie słychac
dobry zakup . tylko radyjko troche wieksze jest . a mam teraz octavie z 2000 rok stara buda nowy śrdoek i nie wiem gdzie upchnąć te radyjko moze ktos wie gdzie bedzie pasowac????????
WBSdesign
Komentarz
-
-
Wydaje mi się że tak bo za czasów jak trzeba było miec pozwolenie na CB to ja też ksero nosiłem do radiowców i im to nie przeszkadzało i zezwolenie wydawali. Bo na chłopski rozum homolagacja jest na całą produkcje jakiegoś modelu a nie na ten jeden konkretny model bo takto kazde radyjko z fabryki trza by chomologować.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
djczas, może stwierdzili że na legalizacji tego sprzętu zaczynają dużo tracić bo nikt nie jest chętny do płacenia mandatów.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
Witam, i ja stałem się posiadaczem nowego "antymisiowego zestawu" President Harry II Clasic + Hustler. Co do Homologacji, czy inaczej Delkaracji Zgodności to jest to 1/2 karteczki w książce instrukcji obsługi i to właśnie (w/g informacji od sprzedawcy ) powinienem w razie kontroli pokazywać misiakom.
Antenka oczywiście chwilowa, później będzie dłuższa i gdyby nie miłość do prawie nowej octavki, to byłaby w dziurze, a tak... możę jakiś uchwyt na klapę combi.Octavia Combi Tour Plus 1,9 TDI ASV '05
President Harry II Clasic + DV 27 S w dziurce po fm-owej + spliter (ale myslę nad drugą dziurką na fm-ową)
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Pojawiły się na rynku ponownie Unideny.
Czy oznacza to, że ponownie zostały dopuszczone do obrotu? (poprzednio unieważniono ich homologację). Ma ktoś jakieś informacje?Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
Nie wiem nic w tym temacie, ale zamówiłem i pewnie pod koniec tygodnia przyjde to porownam jaka ma teraz homologacje
A co do tej Octy, to klapa bagaznika i zderzak sa ciagle obijane przez ta antene, bo taki bat to sie chwieje jak glupi w czasie jazdy :|
BTW. Czy CB w USA dziala na tej samej częstotliwości co u nas??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ===Tomy===Pojawiły się na rynku ponownie Unideny.
Czy oznacza to, że ponownie zostały dopuszczone do obrotu? (poprzednio unieważniono ich homologację). Ma ktoś jakieś informacje?
Zamieszczone przez MaicroftBTW. Czy CB w USA dziala na tej samej częstotliwości co u nas??
pzdrAdam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez b707Gdzie dokładnie ise pojawiły... W sprzedazy byc były o sprzedawcy twierdza ze są legalne ale uke milczy w tej sprawie wiec... nadal ilegal
Jestem ciekaw czy to pewniaki czy ktoś chce zarobić.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ===Tomy===Zamieszczone przez b707Gdzie dokładnie ise pojawiły... W sprzedazy byc były o sprzedawcy twierdza ze są legalne ale uke milczy w tej sprawie wiec... nadal ilegal
Jestem ciekaw czy to pewniaki czy ktoś chce zarobić.a na Allegro zawsze jakieś są
Jak ja kupowałem to było tyle samo... Zreszta ostatnio unideny poszyły troche w dół... :szeroki_usmiech
Adam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez b707Święta byłya na Allegro zawsze jakieś są
Jak ja kupowałem to było tyle samo... Zreszta ostatnio unideny poszyły troche w dół... :szeroki_usmiech
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Komentarz
-
Komentarz