Jabar1975, dach jest oklejony już folią w miejscu gdzie stoi antenka. Ale jak nie znajdę jakiegoś ciekawego rozwiązania to zmieni się miejsce antenki.
CB-Radio w Octavi I - Kto ma ?? Uwagi ??
Zwiń
X
-
PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
-
-
ja mam radyjko prezydenta model walker do tego antena 1.5 metra na magnesie tez prezydenta za 250 zł najwyzszy model . jak odpale sprzęta w bytomiu to w gliwicach mnie słychac dobry zakup . tylko radyjko troche wieksze jest . a mam teraz octavie z 2000 rok stara buda nowy śrdoek i nie wiem gdzie upchnąć te radyjko moze ktos wie gdzie bedzie pasowac????????WBSdesign
Komentarz
-
-
Wydaje mi się że tak bo za czasów jak trzeba było miec pozwolenie na CB to ja też ksero nosiłem do radiowców i im to nie przeszkadzało i zezwolenie wydawali. Bo na chłopski rozum homolagacja jest na całą produkcje jakiegoś modelu a nie na ten jeden konkretny model bo takto kazde radyjko z fabryki trza by chomologować.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
djczas, może stwierdzili że na legalizacji tego sprzętu zaczynają dużo tracić bo nikt nie jest chętny do płacenia mandatów.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
Witam, i ja stałem się posiadaczem nowego "antymisiowego zestawu" President Harry II Clasic + Hustler. Co do Homologacji, czy inaczej Delkaracji Zgodności to jest to 1/2 karteczki w książce instrukcji obsługi i to właśnie (w/g informacji od sprzedawcy ) powinienem w razie kontroli pokazywać misiakom.
Antenka oczywiście chwilowa, później będzie dłuższa i gdyby nie miłość do prawie nowej octavki, to byłaby w dziurze, a tak... możę jakiś uchwyt na klapę combi.Octavia Combi Tour Plus 1,9 TDI ASV '05
President Harry II Clasic + DV 27 S w dziurce po fm-owej + spliter (ale myslę nad drugą dziurką na fm-ową)
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Pojawiły się na rynku ponownie Unideny.
Czy oznacza to, że ponownie zostały dopuszczone do obrotu? (poprzednio unieważniono ich homologację). Ma ktoś jakieś informacje?Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
Nie wiem nic w tym temacie, ale zamówiłem i pewnie pod koniec tygodnia przyjde to porownam jaka ma teraz homologacje
A co do tej Octy, to klapa bagaznika i zderzak sa ciagle obijane przez ta antene, bo taki bat to sie chwieje jak glupi w czasie jazdy :|
BTW. Czy CB w USA dziala na tej samej częstotliwości co u nas??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ===Tomy===Pojawiły się na rynku ponownie Unideny.
Czy oznacza to, że ponownie zostały dopuszczone do obrotu? (poprzednio unieważniono ich homologację). Ma ktoś jakieś informacje?
Zamieszczone przez MaicroftBTW. Czy CB w USA dziala na tej samej częstotliwości co u nas??
pzdrAdam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez b707Gdzie dokładnie ise pojawiły... W sprzedazy byc były o sprzedawcy twierdza ze są legalne ale uke milczy w tej sprawie wiec... nadal ilegal
Jestem ciekaw czy to pewniaki czy ktoś chce zarobić.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ===Tomy===Zamieszczone przez b707Gdzie dokładnie ise pojawiły... W sprzedazy byc były o sprzedawcy twierdza ze są legalne ale uke milczy w tej sprawie wiec... nadal ilegal
Jestem ciekaw czy to pewniaki czy ktoś chce zarobić.Adam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez b707Święta były a na Allegro zawsze jakieś są Jak ja kupowałem to było tyle samo... Zreszta ostatnio unideny poszyły troche w dół... :szeroki_usmiechPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Komentarz
-
Komentarz