chyba ich po****ło :P jakoś w zeszłym tyg tankowałem na orlenie w Poznaniu PB95 po 5,55 .... ostatnio w poniedziałek widziałem po 5,61 .... a wczoraj już było 5,71 :evil:
SPOT Poznań: ..... ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Dzisiaj jeszcze zatankowałem na Lukoilu w Tychach koło Realu ON za 5,54, na pozostałych stacjach w mieście po 5,69. Jakaś akcja wakacyjna z tymi podwyżkami :?:
PB i ON podchodzą juz tak pod 5,7zeta, Lpg - np w Koszalinie po 2,34 zł mniej wiecej tyle samo co w Kielcach. Najtaniej lpg po trasie w Oronsku 2,03 zeta. - autek w kolejce do tankowania pare sztuk
Ostatnio mnie mile zaskoczyli na shellu.
Mają promocję 1h od 7.00 do 8.00 i vipowery są w cenie zwykłej beny/ropy.
Wcześniej mieli w godzinach od 0.00 do 8.00.
Promocja chyba nie dotyczy vipowera racing, ale trzeba dopytać.
Akcji promocyjnej nie znalazłem na stronie shella.
Do kiedy trwa promocja też mi nie powiedziano.
Dzisiaj we Wloszech benza po 1,80 Euro,w Szwajcarii po 1,80 Franka.p.s.miedzy tymi stacjami bylo ponizej 5km odleglosci a roznica w cenie to 1,5zl/ltr. :shock:
W poniedziałek rano na "Gierkówce" przed Katowicami ale za centrum handlowym w Sosnowcu widziałem kierunkowskaz/reklamę stacji benzynowej, która sprzedawać miała Pb95 za 5,37zł/l, a ON za 5,28zł/l...
Myślałem ,że promocja dla fanów lpg dobiega końca , ...ale nie :lol: Auchan w Sosnowcu 2,08 pln, przy nich Bliska na rondzie w Ząbkowicach to zdziercy 2,18 :diabelski_usmiech
Komentarz