Wczoraj Oreln Kielce kolo Tesco lpg 2,18 zeta ON 5,18zeta i Pb 5,18 zeta
Ceny paliw
Zwiń
X
-
-
Tesco Lublin - LPG 2,14, z rabatem 15 gr wychodzi po 1,99 / l.

" Co Pan zrobisz?...Nic Pan nie zrobisz !"
Pzdr.
- 1.6 MPI
Komentarz
-
LPG na Orlenie na Prymasa 1000lecia za tunelem w strone Marek: 2,21zł
Na przeciwko Lukoil: 2,19zł
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Lukoil Zabrze dziś
kilka gr w górę
ON - 5,15
95 - 5,21
98 - 5,31
LPG - 2,27
[ Dodano: Sro 22 Maj, 13 11:45 ]
Lukoil Zabrze dziś
dalej w górę już o 10gr
ON - 5,25
95 - 5,31
98 - 5,51
LPG - 2,27
Komentarz
-
Lukoil Kielce lpg 2,17zeta i aut od pierona....przy promocji środowej
Komentarz
-
LUKOIL - Chorzów, Katowicka dzisiaj pormocja środowa LPG - 2,09zł/l i jak tu nie tankować
Komentarz
-
-
a tak pare gr. taniej w środy na LukoiluZamieszczone przez bishopCo to za środowe promocje?
Komentarz
-
-
a tego to nie wiem. I oby tak dalej, bo w zeszłym roku o tej porze było ok 2,8lpg :diabelski_usmiechZamieszczone przez bishopNa wszystkich Lukoilach, stała kwota rabatu, w każdą środę ?
Komentarz
-
Tak na wszystkich. O 4 grosze w dół na litrze.Zamieszczone przez bishopNa wszystkich Lukoilach, stała kwota rabatu, w każdą środę ?
Wczoraj Lukoil Zabrze 2.24 lpg za literek
PIS to kretyni
Komentarz
-
Stało się - pierwszy raz raz od lat za tankowanie do pełna, zostało mi ze 100zł., 9zł. reszty, a były już razy że płaciłem ponad 130zł. Dziwna sprawa z tym gazem, bo nie możliwe żeby coś tak potaniało w PL.
To rozumiem :szeroki_usmiechZamieszczone przez TatraTesco Lublin - LPG 2,14, z rabatem 15 gr wychodzi po 1,99 / l.
Artur
Komentarz
-
Ja pier..., narzekac że zbyt tani gaz, ...siedź cicho bo podrożeją :wink:Zamieszczone przez r2r...Dziwna sprawa z tym gazem, bo nie możliwe żeby coś tak potaniało w PL.
Dzieki Owoc.
Komentarz
-
Dziwna sprawa z tym Lukoilem. U nas w Zabrzu potaniało o 4 gr na L. a w reklamie cos pisze o 20 gr upustu :roll:
PIS to kretyni
Komentarz
-
-
bishop, rozumiem jak coś sarkastycznie tanieje o pare groszy, ale ostatnio ceny LPG lecą na łeb na szyję - a to już niespotykane zjawisko w tym dzikim kraju.Artur
Komentarz
-
Komentarz
-
-
a BP ma 2,24 tak ze 3 tyg. Dawno nie byłem na 123 Statoil ale pewnie maja jak na Lukoilu 2,20Zamieszczone przez AsundoW moich Kielcach zajechałem dziś na Bliską i zastałem cenę 2,26 zł
Komentarz
-
dzisiaj w Nowym Sączu na STW (Spółdzielnia Transportu Wiejskiego - tak tak panowie takie rodzynki są jeszcze) litr LPG po 2.25 zł! dawno takiej niskiej ceny nie było w mieście
Komentarz
-
5,31zł/l - Lukoil w podwarszawskich Markach i cena Pb95...
PS: wiele kosztuje Pb95 w Tesco w Częstochowie przy "Gierkówce"?
Komentarz
-
W cholernie drogiej Częstochowie nadal widać zjazd w dół. Na BP jeszcze 2-3 tygodnie temu było 2.49, teraz jest 2.39 - a widzę że inne stacje pikują jeszcze niżej. Jak na to miasto, to tak tanio z gaziorem, nie było od ubiegłego dziesięciolecia.Zamieszczone przez MaicroftLeca w dol, ja widze ze sie utrzymuja, a nawet zaczely isc w gore. LPG po 2,12 mozna bylo nalac, a teraz znow po 2,4 widuje.
Pb95 tez z 5.00 na 5,26 i wiecej
Jutro rzucę okiem i dam znać.Zamieszczone przez Agamek125,31zł/l - Lukoil w podwarszawskich Markach i cena Pb95...
PS: wiele kosztuje Pb95 w Tesco w Częstochowie przy "Gierkówce"?
[ Dodano: Pon 03 Cze, 13 00:19 ]
Agamek12, na LUKu przy Gierkówce 5.30zł.Artur
Komentarz
-

Komentarz