Witam was serdecznie niektórzy mieli już po kilka nowych aut więc coś wiedzą. Odbieram na dniach octe i panowie jak utrzymać zapach tego nowego auta jak najdłużej? Mnie on się akurat bardzo podoba. Pozdrawiam
Zapach auta
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez prezes870 Zobacz wpisWitam was serdecznie niektórzy mieli już po kilka nowych aut więc coś wiedzą. Odbieram na dniach octe i panowie jak utrzymać zapach tego nowego auta jak najdłużej? Mnie on się akurat bardzo podoba. Pozdrawiam
A tak na serio, też poznałbym sposób na ten zapach, np. jakiś sprawdzony zapach do auta. Niestety u mnie już uleciał dawno temu
-
-
Zamieszczone przez prezes870 Zobacz wpisWitam was serdecznie niektórzy mieli już po kilka nowych aut więc coś wiedzą. Odbieram na dniach octe i panowie jak utrzymać zapach tego nowego auta jak najdłużej? Mnie on się akurat bardzo podoba. Pozdrawiam
Najladniej pachnialo w moim Golfiku - co ciekawe - jak auto stalo na sloncu to po dwoch latach nawet bylo czuc ten zapach... ale haha moze to niezdrowo ;-)
a co do zapachow w aucie to polecam jak juz zapach nowosci zacznie zanikac - kupic sobie produkcji japonskiej zapach My Shaldan (nazwa dziwaczna) - taki zelowy zapach - bardzo przyjemne, intensywne ale tez bez przesady.
Komentarz
-
Komentarz