Zapach auta

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • prezes870
    Rider
    • 2015
    • 418
    • Octavia IV (NX3)
    • DHGA 2.0 TSI RS 245 KM

Zapach auta

Witam was serdecznie niektórzy mieli już po kilka nowych aut więc coś wiedzą. Odbieram na dniach octe i panowie jak utrzymać zapach tego nowego auta jak najdłużej? Mnie on się akurat bardzo podoba. Pozdrawiam
  • spj
    ModeratoRS
    • 2009
    • 3534
    • Octavia IV combi (NX5)

Zamieszczone przez prezes870 Zobacz wpis
    Witam was serdecznie niektórzy mieli już po kilka nowych aut więc coś wiedzą. Odbieram na dniach octe i panowie jak utrzymać zapach tego nowego auta jak najdłużej? Mnie on się akurat bardzo podoba. Pozdrawiam
    Trzymać w pojedynczym garażu i nie za często korzystać z auta. Przychodzić tylko napawać się zapachem
    A tak na serio, też poznałbym sposób na ten zapach, np. jakiś sprawdzony zapach do auta. Niestety u mnie już uleciał dawno temu
    Pozdrawiam,
    Paweł

Harmonogram spotów w Pomorskie OCP
    Grupa lokalna Pomorskie OCP na fb

Komentarz

• AndrzejK
      Drive
      • 2017
      • 70
      • Octavia III (5E3)
      • CUNA 2.0 TDI CR RS 184 KM

Ja jeszcze czuje mam dopiero 200km najechane
      W Audi miałem choinki i stworzyłem taką kombinacje:czarna,żółta vanilia i niebieska new car.Zapach może nie był jak nowego ale bardzo podobny i przyjemny

Komentarz

• Loper
        Ambiente
        • 2017
        • 115
        • Octavia III (5E3)
        • CJSA 1.8 TSI 180 KM

prezes870 Niestety nie da się.

Komentarz

• marlej108
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 4976
          • Octavia III (5E3)
          • CJZB 1.2 TSI 86 KM

Zamieszczone przez prezes870 Zobacz wpis
          no mi tez sie podoba, ale nie masz za bardzo na to wplywu.

Najladniej pachnialo w moim Golfiku - co ciekawe - jak auto stalo na sloncu to po dwoch latach nawet bylo czuc ten zapach... ale haha moze to niezdrowo ;-)

a co do zapachow w aucie to polecam jak juz zapach nowosci zacznie zanikac - kupic sobie produkcji japonskiej zapach My Shaldan (nazwa dziwaczna) - taki zelowy zapach - bardzo przyjemne, intensywne ale tez bez przesady.
          http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...erwone-skodari
          Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

Pracuję...