żyjecie? :szeroki_usmiech
Mrozy a mycie auta
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Mrozy a mycie auta
Po ostatniej trasie auto mam całe w soli, myślicie, że to dobry pomysł, żeby jechać na myjnię ręczną przy tych temperaturach? Mam na myśli, że auto z ujemnych temperatur na zewnątrz idzie pod myjkę z ciepłą albo gorącą wodą... Zastanawiam się co może spowodować większe spustoszenia sól czy mycie? Po myciu mam co prawda gdzie je wstawić (garaż).
-
-
Ja tak do -7 myje spokojnie od kilku lat i nic sie nie dzieje, tylko czasem cos przymarza w drzwiach kierowcy i jak otworze to nie chca sie zamknac dopiero za ktoryms razem zaskakuja. Oczywiscie po myciu auto do garazu, ale jak wyjade to i tak woda gdzies zostaje i czasem mam zabawe z drzwiami.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paderodobry wosk starczy nawet na kilka miesęcyCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez paderodobry wosk starczy nawet na kilka miesęcy
Jednak przy nastepnym nowym aucie, zrobie sobie na poczatek cos takiego jak Ty- powłokę kwarcową.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez paderoJednak przy nastepnym nowym aucie, zrobie sobie na poczatek cos takiego jak Ty- powłokę kwarcową.
Komentarz
-
Komentarz