Oklejanie auta.
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez diablo228o folie dbasz jak o lakier, są do tego specjalne produkty - kosmetyki. Wytrzymałość dobrej foli jest długa ale swoje to kosztuje, gorzej czasem potem ściągnąć tą folie bo często odchodzi z lakierem.
Komentarz
-
-
Witam
Czy ktoś korzystał może z usług tej firmy do oklejenia całego auta we Wrocławiu lub może polecić jakąś inna (niekoniecznie we Wro):
>>> zmianakoloruauta.pl <<<
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez diablo228no akurat kolego widziałem i to nie raz, tu nie chodzi że lakier cały Ci schodzi tylko najczęściej klar.
Komentarz
-
-
Nie miałem do czynienia z oklejonym autem, ale rozklejałem juz trzy auta z naklejek reklamowych poprzednich właścicieli.
Najpierw jechanie opalarką poparzone paluchy itd.... zeby zdjąć folie, potem masa rozpuszczalnika żeby pozbyć się kleju a na koniec jeszcze trzeba bylo polerować bo zostały cienie po naklejkachwięc roboty w kit....
Rozklejane auta to Mercedes 1224 z 7.5m skrzynią, auto oklejone dookoła, Fiat Ducato to samo, i MAN skrzynia ponad 6m więc powierzchni było trochę
Komentarz
-
-
Folia degraduje dosc szyvciej na aucie jak lakier (mowa o postrzeganiu detailingowym) drobne ryski, zmatowienia. Niestety w pozniejszym czasie sa klopoty przy rozklejaniu, zwlaszcza czarnej. Jesli tych dwoch aspektow nie bierzesz pod uwage, to nie ma przeciwwskazan.Porazajacy dzwiek podwojnie doladowanego V8
Komentarz
-
Komentarz