ggag1aggg1, dziękuję serdecznie kolego,będę bardzo wdzięczny...napiszę Ci na priv numer kontaktowy i adres...jeszcze raz dziekuję...
Meguiars White Wax
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Bigpadero, zabezpieczy i da połysk na 100% lepszy niż jakiś marketowy wosk
Chodziło mi raczej o to, czy efekt będzie jakiś oszałamiający 8) , no bo w końcu to wosk dedykowany do jasnych lakierów, wolałbym raczej porównanie do np: colli 476 lub megsa #16, marketowych nie używam. Myślałem, że może ktoś już to używał i ma jakieś doświadczenia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paderoChodziło mi raczej o to, czy efekt będzie jakiś oszałamiający 8)Mastershine - Auto Detailing Studio
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paderowolałbym raczej porównanie do np: colli 476 lub megsa #16
Ten produkt możesz porównać z budżetowymi woskami takich firm jak Sonax czy Turtle wax. Jest od nich trochę lepszy, ale do colli czy megsa #16 brakuje mu bardo dużo pod każdym względem.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gusiak11Raczej nie doczeka wiosny ale powodzenia , pokaż proszę efekety jeżeli sie pomyliłem
zależy ile kolega tym autem myka gdzie parkuje itd. na każdy wosk wiadomo mają głównie wpływ warunki oraz jak było auto do tego przygotowane.Mastershine - Auto Detailing Studio
Komentarz
-
Komentarz