czy ma ktoś jakieś doświadczenie z tym produktem, jest napisane że jednocześnie czyści, poleruje i chroni lakier, czy mam rozumieć ,że nie trzeba przed nim używać cleanera?
padero, zabezpieczy i da połysk na 100% lepszy niż jakiś marketowy wosk
tyle to ja wiem.
Chodziło mi raczej o to, czy efekt będzie jakiś oszałamiający 8) , no bo w końcu to wosk dedykowany do jasnych lakierów, wolałbym raczej porównanie do np: colli 476 lub megsa #16, marketowych nie używam. Myślałem, że może ktoś już to używał i ma jakieś doświadczenia.
Chodziło mi raczej o to, czy efekt będzie jakiś oszałamiający 8)
jeżeli przygotujesz odpowiednio lakier nałożysz to efekt powinien być, redukuje troszkę na lakierze jego niedoskonałości czyli delikatne ryski i wyciąga biel na zewnątrz.
padero, efekt na pewno będzie, pytanie tylko jak długo się on utrzyma.
Na kilku portalach można poczytać recenzje na temat tego produktu, najlepiej jednak użyć samemu i wyciągnąć wnioski
wolałbym raczej porównanie do np: colli 476 lub megsa #16
To ... nie ma porównania 8)
Ten produkt możesz porównać z budżetowymi woskami takich firm jak Sonax czy Turtle wax. Jest od nich trochę lepszy, ale do colli czy megsa #16 brakuje mu bardo dużo pod każdym względem.
Dziekuje Panowie za opinie , w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak poczekać, aż mój świezo polożony colli straci swoje wlasciwosci i zaaplikowac WHITE WAXa na próbę.
Pozdro.
Z tym to bym poczekal do cieplej wiosny robiac "porzadki wiosenne" po zimie i wtedy zaaplikowal nowy siuwax. Pokaze look a trwalosc nie biedzie miala takiego znaczenia.
diablo228, myślę, ze Gusiakowi, chodziło głównie o to, że Colli jest bardzo przereklamowany i jego wytrzymałość wcale nie jest tak dobra jak to niektórzy piszą 8)
Komentarz