1/4 mili w Ełku Mazda Edition

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • PrzemeK:.
    Classic
    • 2005
    • 35

Bo jak nalejesz olej xW-60 zamiast xW-30 to powstaje zbyt duże ciśnienie i olej krąży w obiegu pompa-miska a w układ smarowania jest podawana tylko część oleju. Dodatkowo w filtrze oleju otwiera się zawór py-pass i olej nie jest filtrowany.
    Hmm, w sumie o tym nie pomyslalem ops: , teraz to "widze" :wink:
  • Ziomal
    RS
    S_OCP Member
    • 2005
    • 5841
    • Octavia I (1U2)
    • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Mnie tylko interesują opinie naszych użytkowników którzy byli , widziałem dużą część osób z OCP

Sesik miło było spotkac znów

DGW nie czas nie miejsce było na przejażdżkę zbytnio , ale obiecaj mi kiedyś rundkę

Nigdy tak nie biegłem szybko Tobie po Wodę w sklepie kolejka długa na 15 metrów a ja mówię : Przepraszam ale dziewczyna mi zasłabła :diabelski_usmiech tylko po to by Grzechu zrobił dobry wynik czyli jako Support Techniczny się spełniłem :szeroki_usmiech

Pzdr
    Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl

Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl

Jest O1 1.6 BFQ

Komentarz

• sesik
      RS
      • 2006
      • 2165

Zamieszczone przez Ziomal
      Sesik miło było spotkac znów
      Cała przyjemność po mojej stronie
      Bym wiedział, że zamiast 5 minut będziemy stać 40 to byśmy dłużej pogadali ale następnym razem ...

Mnie tylko interesują opinie naszych użytkowników którzy byli , widziałem dużą część osób z OCP
      No i sporo osób miało aparaty foto, ja poproszę fotki jak jakieś ciekawe są, może ktoś jakiś filmik nagrał :diabelski_usmiech
      Best ET = 13.666
      Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
      PerfectService by DGW

http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
      http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/

Komentarz

• bonzo01
        Rider
        • 2009
        • 295
        • Superb II combi (3T5)
        • CDAA 1.8 TSI 160 KM

Obecnie przebywam na urlopie, ale jak wrócę to popytam znajomych czy coś maja odnośnie foto/video.
        Pozdrawiam
        MOJA WYMARZONA KOCHANKA
        tymczasowy dupowóz
        następnie kochanka
        zaczęlo się od

Komentarz

• bohen
          L&K
          • 2009
          • 1260
          • Audi
          • CCZA 2.0 TSI RS 200 KM

Postaram się wrzucić kilka fotek jak najszybciej, ale z samych przejazdów nic nie mam :evil: Organizacja była do dupy, jeśli chodzi o możliwość oglądania. Dopchać się do barierek graniczyło z cudem a trasę przejazdu widział chyba tylko pierwszy i może drugi rząd widzów. Wkur...em się przez to niesamowicie. Następnym razem trzeba chyba z własna drabinką jechać.

Komentarz

• PieTrzaK
            L&K
            • 2009
            • 1323
            • Octavia I (1U2)
            • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Zamieszczone przez bohen
            Organizacja była do dupy, jeśli chodzi o możliwość oglądania.
            O to to...

Parę fotek mam, wrzucę jak będe miał chwilę. Miło było poznać parę forumowych twarzy

Komentarz

• str33t
              Rider
              • 2010
              • 625

Ja akurat byłem jako prasa, to miałem dobrą miejscówkę, ale za barierkami tłok był niesamowity (gdyby były trybuny po obu stronach byłoby fajniej) . Poza tym odczułem tutaj nutę komercji - byli sponsorzy, były bilety, ale z nagrodami dla uczestników to średnio wyszło. I miejsce na najładniejsze auto 2 tyś zł (ok), a np.: drugie miejsce w klasie na 1/4 tylko 300 zł i puchar. Jasne, liczy się satysfakcja, ale przy tylu obserwatorach/uczestnikach budżet powinien pozwolić na lepsze nagrody.

No i oczywiście było kilka ciekawych autek z Litwy :wink:

[ Dodano: Wto 09 Sie, 11 21:08 ]
              Będzie chwila, to na dniach wrzucę fotki :wink:

Komentarz

• bohen
                L&K
                • 2009
                • 1260
                • Audi
                • CCZA 2.0 TSI RS 200 KM

Obiecane zdjęcia:

Komentarz

• DGW
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2006
                  • 2330

DGW nie czas nie miejsce było na przejażdżkę zbytnio , ale obiecaj mi kiedyś rundkę

Nigdy tak nie biegłem szybko Tobie po Wodę w sklepie kolejka długa na 15 metrów a ja mówię : Przepraszam ale dziewczyna mi zasłabła :diabelski_usmiech tylko po to by Grzechu zrobił dobry wynik czyli jako Support Techniczny się spełniłem :szeroki_usmiech
                  Ziomal,
                  za takie poświęcenie przejażdżkę masz zaklepaną
                  zapomniałem że na stacji była chora kolejka ops: jeszcze raz wielkie dzięki

Dzięki wszystkim za spotkanie, miło było poznać tych co nie znałem tylko czasu na pogadanie mało było bo akurat czekaliśmy w pogotowiu na start

Zamieszczone przez str33t
                  drugie miejsce w klasie na 1/4 tylko 300 zł i puchar.
                  to tak nie do końca ponieważ zasady przyznawania nagród były takie jak na SSS czyli uzależnione od ilości startujących aut w klasie. U nas było 5 szt więc nagród nie ma :?

Przepraszam że tak późno piszę ale następnego dnia po zawodach, niebieska zawiozła mnie z rodzinką nad morze

Dzięki za fotki
                  jeśli ktoś miałby może jakieś filmiki z naszych przejazdów to bardzo poproszę
                  NFPNorth-West
                  2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
                  WARSZTAT www.dsize.pl
                  ->
                  CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
                  spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]

Komentarz

Pracuję...