Bo jak nalejesz olej xW-60 zamiast xW-30 to powstaje zbyt duże ciśnienie i olej krąży w obiegu pompa-miska a w układ smarowania jest podawana tylko część oleju. Dodatkowo w filtrze oleju otwiera się zawór py-pass i olej nie jest filtrowany.
1/4 mili w Ełku Mazda Edition
Zwiń
X
-
1/4 mili w Ełku Mazda Edition
Mnie tylko interesują opinie naszych użytkowników którzy byli , widziałem dużą część osób z OCP
Sesik miło było spotkac znów
DGW nie czas nie miejsce było na przejażdżkę zbytnio , ale obiecaj mi kiedyś rundkę
Nigdy tak nie biegłem szybko Tobie po Wodę w sklepie kolejka długa na 15 metrów a ja mówię : Przepraszam ale dziewczyna mi zasłabła :diabelski_usmiech tylko po to by Grzechu zrobił dobry wynik czyli jako Support Techniczny się spełniłem :szeroki_usmiech
PzdrByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
-
-
Zamieszczone przez ZiomalSesik miło było spotkac znów
Bym wiedział, że zamiast 5 minut będziemy stać 40 to byśmy dłużej pogadali ale następnym razem ...
Zamieszczone przez ZiomalMnie tylko interesują opinie naszych użytkowników którzy byli , widziałem dużą część osób z OCPBest ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
Postaram się wrzucić kilka fotek jak najszybciej, ale z samych przejazdów nic nie mam :evil: Organizacja była do dupy, jeśli chodzi o możliwość oglądania. Dopchać się do barierek graniczyło z cudem a trasę przejazdu widział chyba tylko pierwszy i może drugi rząd widzów. Wkur...em się przez to niesamowicie. Następnym razem trzeba chyba z własna drabinką jechać.
Komentarz
-
-
Ja akurat byłem jako prasa, to miałem dobrą miejscówkę, ale za barierkami tłok był niesamowity (gdyby były trybuny po obu stronach byłoby fajniej) . Poza tym odczułem tutaj nutę komercji - byli sponsorzy, były bilety, ale z nagrodami dla uczestników to średnio wyszło. I miejsce na najładniejsze auto 2 tyś zł (ok), a np.: drugie miejsce w klasie na 1/4 tylko 300 zł i puchar. Jasne, liczy się satysfakcja, ale przy tylu obserwatorach/uczestnikach budżet powinien pozwolić na lepsze nagrody.
No i oczywiście było kilka ciekawych autek z Litwy :wink:
[ Dodano: Wto 09 Sie, 11 21:08 ]
Będzie chwila, to na dniach wrzucę fotki :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalDGW nie czas nie miejsce było na przejażdżkę zbytnio , ale obiecaj mi kiedyś rundkę
Nigdy tak nie biegłem szybko Tobie po Wodę w sklepie kolejka długa na 15 metrów a ja mówię : Przepraszam ale dziewczyna mi zasłabła :diabelski_usmiech tylko po to by Grzechu zrobił dobry wynik czyli jako Support Techniczny się spełniłem :szeroki_usmiech
za takie poświęcenie przejażdżkę masz zaklepaną
zapomniałem że na stacji była chora kolejka ops: jeszcze raz wielkie dzięki
Dzięki wszystkim za spotkanie, miło było poznać tych co nie znałem tylko czasu na pogadanie mało było bo akurat czekaliśmy w pogotowiu na start
Zamieszczone przez str33tdrugie miejsce w klasie na 1/4 tylko 300 zł i puchar.
Przepraszam że tak późno piszę ale następnego dnia po zawodach, niebieska zawiozła mnie z rodzinką nad morze
Dzięki za fotki
jeśli ktoś miałby może jakieś filmiki z naszych przejazdów to bardzo poproszęNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
Komentarz